Jméno tazatele: mara kotasek
Znění dotazu:
Dobrý den, potřeboval bych poradit jaký je rozdíl mezi těmito grafickými kartami.. Nebo ještě lépe, která je lepší.. Jedná se o grafiky do notebooků..
ATI Mobility Radeon™ HD 2400 XT
ATI Mobility Radeon™ HD 3200
U té první graf. kart. jsem našel že velikost paměti je 256MB, u druhé jsem nenašel nic.. Prostě mi poraďte kterou byjste brali do notebooku vy? Díky za jakékoliv info..
HW a SW počítače jehož se dotaz týká:
Znění dotazu:
Dobrý den, potřeboval bych poradit jaký je rozdíl mezi těmito grafickými kartami.. Nebo ještě lépe, která je lepší.. Jedná se o grafiky do notebooků..
ATI Mobility Radeon™ HD 2400 XT
ATI Mobility Radeon™ HD 3200
U té první graf. kart. jsem našel že velikost paměti je 256MB, u druhé jsem nenašel nic.. Prostě mi poraďte kterou byjste brali do notebooku vy? Díky za jakékoliv info..
HW a SW počítače jehož se dotaz týká:
jadro u obou stejny
hd2400 ma horsi vyrobni postup vic zere, ma ale 256MB vlastni pameti pres 64bit zbernici
hd3200 jadro novejsim postupem, pamet nic/64/128 v pripade ze nejakou ma tak je pripojena pres 32bit sideport
vykonove je to skoro stejny
ja bych si nevybral ani jednu
hd2400 ma horsi vyrobni postup vic zere, ma ale 256MB vlastni pameti pres 64bit zbernici
hd3200 jadro novejsim postupem, pamet nic/64/128 v pripade ze nejakou ma tak je pripojena pres 32bit sideport
vykonove je to skoro stejny
ja bych si nevybral ani jednu
nejak nechapu to nic/64/128..to jako ze mozna nema zadnou vlastni pamet? bude to hodne poznat kdyby hd3200 byla jen na sdilenou pamet? nebo je to fakt jak pises vykonove hodne podobne a ja tu resim kraviny.. no kdyz uz jsem u toho.. tak se rovnou zeptam na cely notebook, který jsem si vybral...
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
jako notebook do 15k mi to prijde jako nejlepsi reseni... ale mozna vtom bude nekde hacek..tak mi dejte pls vedet co si o tom myslite...
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
jako notebook do 15k mi to prijde jako nejlepsi reseni... ale mozna vtom bude nekde hacek..tak mi dejte pls vedet co si o tom myslite...
Matyyy mal na mysli to, že hd2400 je dedikovaná grafická karta, ktorá obsahuje vlastnú pamäť. Naproti tomu hd3200 je integrovaná a veľkosť pamäte jej nastavíš v setupe(biose). Osobne by som vybral hd3200, je o nejakú malú štipku výkonnejšia. A v porovnaní s inteláckymi integrovanými riešeniami vyhráva na celej čiare, aj čo sa týka akcelerácie prehrávania videa.
pokud Vam jde ciste o herni vykon tak treba [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] bude urcite lepsi (o dost sice bude treba dokoupit ramku ale ta stoji pakatel)
edit
[QUOTE]Matyyy mal na mysli to, že hd2400 je dedikovaná grafická karta, ktorá obsahuje vlastnú pamäť. Naproti tomu hd3200 je integrovaná a veľkosť pamäte jej nastavíš v setupe(biose).[/QUOTE]
nemel, myslel se na kdyz ma grafika hd3200 vlastni pamet jako treba [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] deska
edit
[QUOTE]Matyyy mal na mysli to, že hd2400 je dedikovaná grafická karta, ktorá obsahuje vlastnú pamäť. Naproti tomu hd3200 je integrovaná a veľkosť pamäte jej nastavíš v setupe(biose).[/QUOTE]
nemel, myslel se na kdyz ma grafika hd3200 vlastni pamet jako treba [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] deska