Nedávno jsem dával do svého pc procesor amd athlon x2 6000a hodlám box chladič nahradit tímto [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Mělo by to být rizhodně lepší? co vy na to.Nechci do toho střílet takové prachy jako do zalmana apod.
Mělo by to být rizhodně lepší? co vy na to.Nechci do toho střílet takové prachy jako do zalmana apod.
tak to bych teda neriskoval, imho to bude stat za prd. za ty prachy bych bral osvedcenou klasiku AC freezer 64 pro a jeste usetris
Mno ten freezer jsem tam chtěl původně dát taky ale píšou tam že je to na amd do5400 a já jsem tam dával amd x2 6000Mám jen strach že to neuchladí.Máte někdo zkušenosti s tímto chladičem na tomhle procesoru?
to budou nejaky stary popisky z doby kdy nic rychlejsiho nebylo, freezer (a podobne "klony") s tim procesorem samozdrejme nebude mit sebemensi problem
Fajn.Jdu ho objednat.Můžete mi někdo říct o kolik je schopnej ten chladič dostat teplotu dolů?Já má na procesoru (amd x2 6000,3ghz) teplotu bez zatížení 47.Při zatížení to klidně vyletí i na 60.Já vím že to není jěště vyloženě alarmující kor při tomhle počasí.No budu doufat že dostanu dolů třeba 5 stupnů:-))))