Ovladače pro SATA disk v notebooku?
Hojte. Koupil jsem si notebook, ale štvaly mě visty, tak jsem tam teď nainstaloval XPčka. Nainstaloval ovladače, ale disk je najednou nějak pomalejší a pracuje jinak než pod vistama. Kamarád říkal, že potřebuju ovladače k tomu SATA rozhraní. Je to pravda? A jestli jo, kde se dají takové ovladače najít?
Prosím, poraďtě. Děkuji.
Prosím, poraďtě. Děkuji.
[QUOTE=bzux;154716]Hojte. Koupil jsem si notebook, ale štvaly mě visty, tak jsem tam teď nainstaloval XPčka. Nainstaloval ovladače, ale disk je najednou nějak pomalejší a pracuje jinak než pod vistama. Kamarád říkal, že potřebuju ovladače k tomu SATA rozhraní. Je to pravda? A jestli jo, kde se dají takové ovladače najít?
Prosím, poraďtě. Děkuji.[/QUOTE]
Ovladač pro SATu je potřeba jen při instalaci XPček na NTB, když už máš nainstalované XP není třeba.
Jinak záleží na tom co tam máš nainstalované. Jinak co tím myslíš, že pracuje jinak než pod Vistama ? Jde o to , že Visty maj nějaké věci pro rychlejší přistup k datům.
Prosím, poraďtě. Děkuji.[/QUOTE]
Ovladač pro SATu je potřeba jen při instalaci XPček na NTB, když už máš nainstalované XP není třeba.
Jinak záleží na tom co tam máš nainstalované. Jinak co tím myslíš, že pracuje jinak než pod Vistama ? Jde o to , že Visty maj nějaké věci pro rychlejší přistup k datům.