Jméno tazatele: Helga
Znění dotazu:
Kdyz vypalim jakykoli film na DVD nejde mi v mem DVD prehravaci film prehrat.Jak to mam udelat abych zajistil funkcnost?
HW a SW počítače jehož se dotaz týká:
DVD prehravac za tisicovku
Znění dotazu:
Kdyz vypalim jakykoli film na DVD nejde mi v mem DVD prehravaci film prehrat.Jak to mam udelat abych zajistil funkcnost?
DVD prehravac za tisicovku
[QUOTE=Neregistrovaný;154718] Jméno tazatele: Helga
Znění dotazu:
DVD prehravac za tisicovku[/QUOTE]
A v jakem programu to vypaluješ ?
Znění dotazu:
A v jakem programu to vypaluješ ?
[QUOTE=Neregistrovaný;154718] Jméno tazatele: Helga
Znění dotazu:
Ten DVD přehrávač za tisícovku umí jaké formáty. Je to v návodu nebo na krabici. Případně když pošleš co máš za ten přehrávač za tisícovku tak se můžeme podívat. Podle podporovaných formátů je nutné koupit médium na které se bude pálit.
- To vypálené DVD se přečte v PC??
Znění dotazu:
Ten DVD přehrávač za tisícovku umí jaké formáty. Je to v návodu nebo na krabici. Případně když pošleš co máš za ten přehrávač za tisícovku tak se můžeme podívat. Podle podporovaných formátů je nutné koupit médium na které se bude pálit.
- To vypálené DVD se přečte v PC??
Pokud vypálíš nějaký film, který má v PC cca 700MB, tak se jedná většinou od DivX film, pro přehrání v levném DVD přehrávačí, který neumí DivX je třeba video předělat na DVD formát. Umí to např. program DivXtoDVD. :thumb
Bohužel ConvertXtoDVD a podobné programy berou jen .srt titulky a ne vždy je to po převedení a vypálení v pořádku, navíc to trvá...já se na vypalování už vyprdnul, na přehrávání stačí PC ;)
Tak jde o to jaky film přehraváš, zda to avi nebo předělané DVD a pak jak to vpaluješ, setkal jsem se s tím, že DVD přehrávač nebral filmy vypálené přes CloneDVD , ale přes Nero ano. Takže chce to více infa a pak se to možná podaří nějak dořešit.
[QUOTE=Withman;154895]Pokud vypálíš nějaký film, který má v PC cca 700MB, tak se jedná většinou od DivX film, pro přehrání v levném DVD přehrávačí, který neumí DivX je třeba video předělat na DVD formát. Umí to např. program DivXtoDVD. :thumb[/QUOTE]
Dik uz to jde ... snad se mi nestane ze bude neco na 2vrstvym DVD
Dik uz to jde ... snad se mi nestane ze bude neco na 2vrstvym DVD