Chcel by som umiestnit intake ventilator do bocnice skrine, dopredu nemozem, nie je tam ziadny otvor. Teraz z PC odvadzaju vzduch 2 800RPM 120mm ventilatory, jeden v zdroji, druhy pod nim, obe scythe s-flex. Teraz neviem, ci staci dat do tej bocnice este jeden rovnaky (120mm), alebo radsej nejaky vacsi.
Dakujem za odpoved.
Dakujem za odpoved.
Ventilátor pomůže grafické kartě jen pokud nasává úplně odspoda, jak je výš to má vliv jen na procesor, NB a VRM. Lepší je samozřejmě vždycky větší, ale taková Noctua NH-P12, té už se moc větších ventilátorů nevyrovná, pže mají obvykle na prd lopatky. Vepředu si díru můžeš vyříznout :)
[QUOTE=robky;157291]Hoď sem akú máš skriňu.
Máš problémy s teplotou?[/QUOTE]
Neviem co je to za skrinu, ziadne oznacenie. S teplotou problemy nemam, okrem HDD, ten sa pri hrani zohrieva nad 40 stupnov, zrejme ho zahrieva graficka karta, ktora nan fuka vzduch. Nepomaha mu ani to, ze je len zaveseny v gumickach, kvoli vibraciam. Tiez planujem R4850, co bude este horsie.
[QUOTE=Pavel Boček;157295]Ventilátor pomůže grafické kartě jen pokud nasává úplně odspoda[/QUOTE]
Chcem ho dat dole, aby fukal medzi GK a HDD. Jednoduchsie bude rezat zboku ako spredu. S vetrakmi vacsimi ako 120mm je problem, ze som v ziadnom eshope nijaky zmysluplny nenasiel.
Máš problémy s teplotou?[/QUOTE]
Neviem co je to za skrinu, ziadne oznacenie. S teplotou problemy nemam, okrem HDD, ten sa pri hrani zohrieva nad 40 stupnov, zrejme ho zahrieva graficka karta, ktora nan fuka vzduch. Nepomaha mu ani to, ze je len zaveseny v gumickach, kvoli vibraciam. Tiez planujem R4850, co bude este horsie.
[QUOTE=Pavel Boček;157295]Ventilátor pomůže grafické kartě jen pokud nasává úplně odspoda[/QUOTE]
Chcem ho dat dole, aby fukal medzi GK a HDD. Jednoduchsie bude rezat zboku ako spredu. S vetrakmi vacsimi ako 120mm je problem, ze som v ziadnom eshope nijaky zmysluplny nenasiel.