Jméno tazatele: Michal
Znění dotazu:
Potreboval bych zjistit, ktery program prave zapisuje/cte data z disku. Ja uz zkousel hledat, ale nasel jsem jen Disk Monitor od sysinternals, ktery mi sice podrobne vypise i sektor kam se zapisuje, nicmene ne na zadost jakeho programu.
S pozdravem dik za odpoved
HW a SW počítače jehož se dotaz týká:
Win Vista sp1 32-bit verze
Znění dotazu:
Potreboval bych zjistit, ktery program prave zapisuje/cte data z disku. Ja uz zkousel hledat, ale nasel jsem jen Disk Monitor od sysinternals, ktery mi sice podrobne vypise i sektor kam se zapisuje, nicmene ne na zadost jakeho programu.
S pozdravem dik za odpoved
HW a SW počítače jehož se dotaz týká:
Win Vista sp1 32-bit verze
vidim ze mas vistu, takze zmackni ctr+shift+esc -> zalozka vykon-> sledovani prostredku a tam vidis primo ktery proces kolik zapisuje na disk, pripadne process explorer
[QUOTE=Neregistrovaný;158459]Potreboval bych zjistit, ktery program prave zapisuje/cte data z disku. Ja uz zkousel hledat, ale nasel jsem jen Disk Monitor od sysinternals, ktery mi sice podrobne vypise i sektor kam se zapisuje, nicmene ne na zadost jakeho programu.[/QUOTE]
Stačilo se kouknout kousek vedle, a našel bys vynikající komplexní nástroj Process Monitor. ;)
Stačilo se kouknout kousek vedle, a našel bys vynikající komplexní nástroj Process Monitor. ;)