Jméno tazatele: František Hynek
Znění dotazu:
Mám desku ASUS P5E Deluxe, na ní C2DE8500 3,16, namontoval jsem chladič co byl dodáván s procesorem, zapojím ho do CPU FAN na desce a větrák běží obráceně. Jěště mi chybí RAM, jestli to nemůže být tím. Pokud by někdo měl čas a chuť mi pomoci, budu vděčný. Můj mail: [email]muchynek@seznam.cz[/email]
Díky Hynek
HW a SW počítače jehož se dotaz týká:
Znění dotazu:
Mám desku ASUS P5E Deluxe, na ní C2DE8500 3,16, namontoval jsem chladič co byl dodáván s procesorem, zapojím ho do CPU FAN na desce a větrák běží obráceně. Jěště mi chybí RAM, jestli to nemůže být tím. Pokud by někdo měl čas a chuť mi pomoci, budu vděčný. Můj mail: [email]muchynek@seznam.cz[/email]
Díky Hynek
HW a SW počítače jehož se dotaz týká:
[QUOTE=Neregistrovaný;158891]Tak ho jednoducho otoč[/QUOTE]
Mels vubec nekdy v ruce boxovanej intel chladic dodavany k C2D?
Mels vubec nekdy v ruce boxovanej intel chladic dodavany k C2D?
Nejlepší by bylo to zblízka nafotit a pak v malování nebo photoshopu naznačit šipkou směr otáčení. Mě se to nějak nepozdává. Navíc PC větráky se po otočení polarity nezačnou točit na opačnou stranu, to by musel mít ten větrák špatně/obráceně vyrobenej motor.. a to už zavání konspirační teorií.
jen pro jistotu.. ten chladič by měl vypadat asi takto :
a větrák by se měl točit PO směru hodinových ručiček tak, aby foukal DO hliníkového pasivu.
snad se to nějak vysvětlí :)
jen pro jistotu.. ten chladič by měl vypadat asi takto :
a větrák by se měl točit PO směru hodinových ručiček tak, aby foukal DO hliníkového pasivu.
snad se to nějak vysvětlí :)