Asson_scifi01.jpg
Díky... Skoro v každém obrázku si nějak hraju se světlem...(Asi posedlost :D)
Jinak je to čistě Photoshop práce, bez použití jiného obrázku, či fotografie... :)
Jinak je to čistě Photoshop práce, bez použití jiného obrázku, či fotografie... :)
[QUOTE=Asson]Díky... Skoro v každém obrázku si nějak hraju se světlem...(Asi posedlost :D)
Jinak je to čistě Photoshop práce, bez použití jiného obrázku, či fotografie... :)[/QUOTE]
Musím se přidat - velice povedené, mám jej už doma na ploše jako nové pozadí :-).
Jinak je to čistě Photoshop práce, bez použití jiného obrázku, či fotografie... :)[/QUOTE]
Musím se přidat - velice povedené, mám jej už doma na ploše jako nové pozadí :-).
[QUOTE=Karel Polívka]Musím se přidat - velice povedené, mám jej už doma na ploše jako nové pozadí :-).[/QUOTE]
jako pozadí je to pro mě moc světlé, ale je to super. trochu jak z egypta:)
jako pozadí je to pro mě moc světlé, ale je to super. trochu jak z egypta:)
[QUOTE=Asson]Díky... Skoro v každém obrázku si nějak hraju se světlem...(Asi posedlost :D)
tak to si potom zasluži fakt obdiv. Zatial adept na víťaza, asi musim v najbližšom návrhu pridať a prejsť zopár nových tutorialov.
tak to si potom zasluži fakt obdiv. Zatial adept na víťaza, asi musim v najbližšom návrhu pridať a prejsť zopár nových tutorialov.
Těším se na tvůj další návrh... ;-)
Co se týče tutoriálů, tak jsem byl lenivý se podle nich učit, a žádný tutoriál za sebou nemám... Preferuju metodu "pokus, omyl" :D
Co se týče tutoriálů, tak jsem byl lenivý se podle nich učit, a žádný tutoriál za sebou nemám... Preferuju metodu "pokus, omyl" :D
[quote=Asson]Těším se na tvůj další návrh... ;-)
[/quote]
I já se moc těším na Tvou další práci. Velmi pěkná práce, ale pro mě bohužel rovněž dosti světlé jak už tu jednou zaznělo.
[/quote]
I já se moc těším na Tvou další práci. Velmi pěkná práce, ale pro mě bohužel rovněž dosti světlé jak už tu jednou zaznělo.
[QUOTE=Karel Polívka]Musím se přidat - velice povedené, mám jej už doma na ploše jako nové pozadí :-).[/QUOTE]
Me uz tam taky sviti:D. Je to perfektni a moc se mi to libi a na plose to vypada nadherne...
Me uz tam taky sviti:D. Je to perfektni a moc se mi to libi a na plose to vypada nadherne...
[QUOTE=Asson]To mě teší... :) Jinak SG1 taky patří mezi mé oblíbené seriály... :)[/QUOTE]
:D no tak to asi dám hlas :D :D :D
:D no tak to asi dám hlas :D :D :D
tak kua SCI-FI !!! Vite vubec co to znamena? je to od slov science(veda) a fiction(fikce). A tento obrazek? Fikce, mozna. Veda, nikoliv.
Dovolím si reagovat na tvůj příspěvek a sice odkazem na wikipedii, protože definice sci-fi jsou celkem hodně široké a nedá se přesně říct co tam spadá a co ne... Možná že do tvé definice se už nevejdeme.... ;-)
http://en.wikipedia.org/wiki/Sci-fi#Definitions
http://en.wikipedia.org/wiki/Sci-fi#Definitions