binLadin_scifi03.jpg
binLadin_scifi03.jpg
(takze tohle je dalo by se rict, moje novotina :D... jeste podekuju autorovi obrazku (hlavni motiv)... dekuju :D... to je ta jedina vec co jsem nedelal...)
(takze tohle je dalo by se rict, moje novotina :D... jeste podekuju autorovi obrazku (hlavni motiv)... dekuju :D... to je ta jedina vec co jsem nedelal...)
niekto tu chcel tmave pozadie, tak toto mu bude vyhovovať. Škoda že nehrávam Starcraft snáď by som v tom videl niečo viac.
[quote=Frog]niekto tu chcel tmave pozadie, tak toto mu bude vyhovovať. Škoda že nehrávam Starcraft snáď by som v tom videl niečo viac.[/quote]
tmavší sice je, práce pěkná, ale opět to není má sklenka vína...:)
tmavší sice je, práce pěkná, ale opět to není má sklenka vína...:)
[QUOTE=Frog]niekto tu chcel tmave pozadie, tak toto mu bude vyhovovať. Škoda že nehrávam Starcraft snáď by som v tom videl niečo viac.[/QUOTE]
*no ona uz je to dost stara hra (1997) ale s velmi dobrym prostredim...a vybalancovanim ras...
[QUOTE=boboco]tmavší sice je, práce pěkná, ale opět to není má sklenka vína...[/QUOTE]
dekuju... skoda ze se ti nehodi :D
*no ona uz je to dost stara hra (1997) ale s velmi dobrym prostredim...a vybalancovanim ras...
[QUOTE=boboco]tmavší sice je, práce pěkná, ale opět to není má sklenka vína...[/QUOTE]
dekuju... skoda ze se ti nehodi :D