Jméno tazatele: Pavol
Znění dotazu:
dobry den,vcera sa mi zajiskrilo zo zakladnej dosky a uz sa vobec nechce rozbehnut.chcem sa spytat ze ked to dam reklamovat ci mi ju vimenia hned na mieste alebo musim cakat 30 dni??Dakujem
HW a SW počítače jehož se dotaz týká:
Znění dotazu:
dobry den,vcera sa mi zajiskrilo zo zakladnej dosky a uz sa vobec nechce rozbehnut.chcem sa spytat ze ked to dam reklamovat ci mi ju vimenia hned na mieste alebo musim cakat 30 dni??Dakujem
HW a SW počítače jehož se dotaz týká:
Zalezi na tom kde jsi to koupil. Zakonna lhuta je 30 dni. Obchodnik to muze urychlit, ale nemel by to zbytecne zdrzovat. Taky ti tu desku muze vratit tim, ze ji odpalil zdroj a za to on odpovednost nenese.
To se zajiskrilo samo od sebe a pred tim ti deska bezela v poradku? Nebo ti to prsklo hned po pripojeni?
[QUOTE=Neregistrovaný;162774]kupil som ju v softcome a zdroj bol v poriadku.len sa s nej zajiskrilo a bolo.zdro je v poriadku.[/QUOTE]
To nic nemeni na tom ze muze udelat to co napsal mstejska. Kazdopadne pokud je ta deska starsi nez nekolik dnu tak bych neocekaval vymenu na miste.
Navic zalezi jestli si ju kupoval na ico nebo normalne.
To nic nemeni na tom ze muze udelat to co napsal mstejska. Kazdopadne pokud je ta deska starsi nez nekolik dnu tak bych neocekaval vymenu na miste.
Navic zalezi jestli si ju kupoval na ico nebo normalne.