Jméno tazatele: Roman
Znění dotazu:
Dobrý den.Mám problém s tím,že když spustím můj notebook,tak nefunguje klávesnice a např. ikonka dole na liště pro stav baterie nebo nabíjení je taky mimo,ale třeba připojená myš funguje (touchpad ne).Počítač zrestartuji a vše je ok. Tyto problémy nastaly po defragmentaci disku aspoň myslím,protože před tím problém nebyl.Zkusil jsem i bod obnovy před defragmentací - nepomohlo.Poradíte prosím,co s tím???
Acer TM 4272,ATI X1600,Intel Core 1,66Ghz,1024MB
HW a SW počítače jehož se dotaz týká:
Acer TM 4272,ATI X1600,Intel Core 1,66Ghz,1024MB Windows XP Home
Znění dotazu:
Dobrý den.Mám problém s tím,že když spustím můj notebook,tak nefunguje klávesnice a např. ikonka dole na liště pro stav baterie nebo nabíjení je taky mimo,ale třeba připojená myš funguje (touchpad ne).Počítač zrestartuji a vše je ok. Tyto problémy nastaly po defragmentaci disku aspoň myslím,protože před tím problém nebyl.Zkusil jsem i bod obnovy před defragmentací - nepomohlo.Poradíte prosím,co s tím???
Acer TM 4272,ATI X1600,Intel Core 1,66Ghz,1024MB
HW a SW počítače jehož se dotaz týká:
Acer TM 4272,ATI X1600,Intel Core 1,66Ghz,1024MB Windows XP Home
jelikoz se jedn ao acer, tak kdo vi...
muzes skusit preinstalovat ovladace (na touchpad neco tusim je nejaky soft, klavesnica pochybuju), opravit system, prinejhorsim format a reinstal...
je klavesnice aspon videt ve spravci zarizeni?
EDIT: nj, touchpad se zamykat da, mozna ze to nejak funguje i na klavasnici?:notsure
muzes skusit preinstalovat ovladace (na touchpad neco tusim je nejaky soft, klavesnica pochybuju), opravit system, prinejhorsim format a reinstal...
je klavesnice aspon videt ve spravci zarizeni?
EDIT: nj, touchpad se zamykat da, mozna ze to nejak funguje i na klavasnici?:notsure
Touchpad se dá zamknout a znám tuto funkci,zkoušel jsem to.Ovšem na klávesnici nefunguje vůbec nic.V ovládacích panelech klávesnice je a hlásí mi to,že toto zařízení funguje správně. Takže jsem již nahlásil reklamaci do ACER a uvidíme jak se to bude pokračovat.Zatím díky.Roman
jeste pred spustenim windows v biosu klavesnice funguje? zkus vypalit nejake linuxove live CD/DVD (napriklad privetive kubuntu) a uvidis jestli ti mys a klavesnice pojede tam
Tak to vypadá,že jsem zjistil,kde je problém.Zkusil jsem pustit notebook bez baterie,na radu známého a ejhle klávesnice funguje a vše běží,jak má.Jinak v biosu klávesy např.šipky fungovaly.Sice jsem v záchvatu vzteku odinstaloval ATI Catalyst Centrum a potom jsem nemohl žádné nainstalovat,ale to už je "detail".Přesto po konzultaci s prodejcem nebudu stornovat reklamaci,co když tam bude nějaká skrytá vada.
Zdravím všechny a děkuji za rady a pomoc.
Roman
Zdravím všechny a děkuji za rady a pomoc.
Roman
ze me to nenapadlo hned... spolubydlu acer mel baterku totalne KO a kdyz ji mel pripojenou, tak mu to zralo procesor na 100% ze mu ani nepsala klavesnice... po odpojeni baterky vsechno OK, az na to ze mu chybela jedna nozicka a notebook se mu vyklal. treba pomuze nekomu kdo to po delsi dobe najde
asi v aceru nemaji vsech pet pistolniku pohromade a nezvladaji praci s baterkou...
asi v aceru nemaji vsech pet pistolniku pohromade a nezvladaji praci s baterkou...