Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Monitory: pomoc s výběrem LCD

Neregistrovaný (0)|1.10.2008 11:09
Jméno tazatele: Honza

Znění dotazu:
Dobrý den potřeboval bych poradit s výběrem LCD monitoru 22 .PC používám hlavně na prohlížení internetu,práci ve wordu a často na něm koukám na filmy jen občas si zahraju ňáké hry.Chtěl jsem si pořídit Samsung 226BW ale už ho nemůžu nikde sehnat a tak jsem se koukal znovu a docela mě oslovila recenze na LCD EuroCase 2204 která byla velice pozitivní vím že je sice hůře nastavitelný ale to by mi nevadilo.Chtěl by jsem poradit popřípadně doporučit jiný monitor do ceny 6000kč

HW a SW počítače jehož se dotaz týká:
Deee-aN (3834)|1.10.2008 11:21
Pozor, ten Eurocase nemá DVI. Taky má lesklý povrch, což řadě lidí vadí (mě ne) https://www.svethardware.cz/forum/showthread.php/18648-anketa-matny-nebo-leskly.

Jinak, za 6000,- už máš velice slušný výběr (např. Samsung T220). Spíš si můžeš vybrat podle vzhledu, jen si chce pohlídat, aby to mělo DVI. Samsung, LG, HP,... Ne Asus a Acer.
speedsnail (4876)|1.10.2008 13:13
Kolega má ten Eurocase a má ho s DVI. Je to otázka konkrétního kusu a je třeba se informovat u prodávajícího (což vnímám jako silnou nevýhodu). Jinak je LCD perfektní na hry. Ta odezva je jedna z nejrychlejších (navíc nastavitelná). Nicméně nabídka jiných levných 22"LCD s DVI je dost široká (viz deeean) takže je z čeho vybírat.