Zdravice. Nejake rady ohledne ruseni signalu wifiny kabelem od repraku. Vsechno beha jak po masle dokud nepripojim externi repraky, pote spadne rychlost na neakceptovatelne minimum. Predpokladam ze kabel od repraku odvadi signal, ale nevim co s tim.... Nejsem elektrotechnicky vzdelany, takze kazda rada bude vitana. Ze by nejaky zkrat ci co? Toshiba P10 Satellite, nekolikrat rozebrana a preletovany konektor napajeni na MB... Diky moc!!!
A to rušení nastane už když připojíš jen ten kabel od repráků nebo až poté co ty repráky připojíš do zásuvky a zapneš je? Co jiné repráky, zkoušel jsi?
Nastane ihned jakmile pripojim kabel at uz jsou repraky zapnute ci nejsou. Jeste mne napadlo, jestli se antena nedotyka kostry nekde v pocitaci... ale to by se stat nemelo, ne!? A jine repraky nemam moznost vyzkouset, sluchatka zadny vliv nemaji. Diky
[QUOTE=mech13;166939]naored zacni tim, jakou mas desku, wifinu a zvukovku[/QUOTE]
Toshiba P10 Satellite
[QUOTE=8dum;166850]Nastane ihned jakmile pripojim kabel at uz jsou repraky zapnute ci nejsou. Jeste mne napadlo, jestli se antena nedotyka kostry nekde v pocitaci... ale to by se stat nemelo, ne!? A jine repraky nemam moznost vyzkouset, sluchatka zadny vliv nemaji. Diky[/QUOTE]
Jaké repro to jsou? Nemůžeš aspoň zkusit jiný kabel k nim, nebo je napevno?
Toshiba P10 Satellite
[QUOTE=8dum;166850]Nastane ihned jakmile pripojim kabel at uz jsou repraky zapnute ci nejsou. Jeste mne napadlo, jestli se antena nedotyka kostry nekde v pocitaci... ale to by se stat nemelo, ne!? A jine repraky nemam moznost vyzkouset, sluchatka zadny vliv nemaji. Diky[/QUOTE]
Jaké repro to jsou? Nemůžeš aspoň zkusit jiný kabel k nim, nebo je napevno?