Jméno tazatele: BOBO
Znění dotazu:
Zajimalo by me jak mam nataktovat pc kdyz mam procesor amd athlon 3000+ prosim napiste jak kdyby jste potrebovali dalsi informace o hw napiste !!! na forko nebo na icq :390055002 dik moc predem !!
HW a SW počítače jehož se dotaz týká:
Znění dotazu:
Zajimalo by me jak mam nataktovat pc kdyz mam procesor amd athlon 3000+ prosim napiste jak kdyby jste potrebovali dalsi informace o hw napiste !!! na forko nebo na icq :390055002 dik moc predem !!
HW a SW počítače jehož se dotaz týká:
Dobry den já mam AMD Athlon 64 3000+ (200*9)1800Mhz Zakladku Asus A8V Deluxe (Via kt 800) a pameti 2*256MB a chtěl bych pretaktovat procesor na 2 200 nebo 2 4000 vzdy když si to nastavím podle toho co sem cetl tak mi bud nejde zapnout vin nebo mi to pada nevite někdo prosím co s tím ?
S tím nic nenaděláš. Holt nevhodná deska, která má FSB wall někde okolo 220MHz, takže budeš rád, když se svým CPU dosáhneš 2000MHz.
Taktuješ jen tak, že to chceš zkusit, nebo chceš zvednout čistě jen výkon procesoru, nebo třeba kvůli hrám? Napiš i zbytek sestavy.
[QUOTE=Neregistrovaný;166942]kvuli hrám....[/QUOTE]Kvůli hrám je daleko přínosnější přetaktovat VGA.... ;)
Ten A64 dostaneš tak někam na 2,4-2,5 GHz, když budeš mít štěstí a to už ti ve hrách moc nepomůže.
Ten A64 dostaneš tak někam na 2,4-2,5 GHz, když budeš mít štěstí a to už ti ve hrách moc nepomůže.
sice starsi, ale dost obsahli clanek: https://www.svethardware.cz/pretaktovani-graficke-karty-od-a-do-z/11923
Tak ve hrách si moc nepomůžeš, ta karta je celkem slabá, myslím že výkonnější procesor z ní už moc víc nedostane. Taky tě dost limitují paměti, 512 MB je dost málo i na starší hry. Co za hry by jsi rád hrál? Pokud uvažuješ o hrách z z let 2007/2008, na většinu z nich by jsi potřeboval nové PC.
[QUOTE=Neregistrovaný;166917]Uz se mi to podarilo pretaktovat na 2200 MHz a zatim je to v pohode :-) 12ti hodinovy test![/QUOTE]
Pěkný. Oproti mým původním skeptickým předpokladům jsi se dostal docela vysoko. ;)
Ovšem vzhledem k tomu, že je tvoje sestava už z dnešního pohledu za zenitem, tak bych se spíše ubíral směrem doporučeného kompletního upgradu.
Pěkný. Oproti mým původním skeptickým předpokladům jsi se dostal docela vysoko. ;)
Ovšem vzhledem k tomu, že je tvoje sestava už z dnešního pohledu za zenitem, tak bych se spíše ubíral směrem doporučeného kompletního upgradu.