dobrý den chtěl sem se zaptat jestli by mi mohl nekdo poradit mam o2 tv a porouchal se mi modem a o2 mi už třetí modem nedá a tak nevím co ten modem musí mít aby fungovala televize od o2.
a aby ten modem byl čtyřportový.
taky mám k sobě připojené 2 uživatele a nechtěl bych zase kupovat zyxel.
Takže kdyby mohl nekdo poradit tak bych velice vděčný
přdem děkuji
a aby ten modem byl čtyřportový.
taky mám k sobě připojené 2 uživatele a nechtěl bych zase kupovat zyxel.
Takže kdyby mohl nekdo poradit tak bych velice vděčný
přdem děkuji
To je snad na reklamaci, ne? Pokud se nepletu tak O2 tv tady jeste neni 2 roky. Nebo ten modem uz mas dele?
dobrý den modem se reklamoval ale bez ůspěchu.Jinak bych se neptal.Nechci modem od o2 proto se ptám já bych nechtel zyxel znovu je to problémový modem.chci od o2 jenom televizi a internet.modem chci mít vlastní.
tak kdyby moc prosím nekdo poradil jaký modem pro o2 tv čtyřportový modem na o2 mi nejsou schopný poradit. díky moc
tak kdyby moc prosím nekdo poradil jaký modem pro o2 tv čtyřportový modem na o2 mi nejsou schopný poradit. díky moc
Pro O2TV jsou modemy od O2 již nakonfigurované.V podstatě můžeš mít jakýkoliv ADSL2+ modem,jen je potřeba ten patřičný port nakonfigurovat.VPI8,VCI35( na internet je VCI48).Jinak můžu doporušit Huawei HG520i,nebo některé starší typy D-linku,DSL-584T ,nebo DSL-684T..ostatní sice O2 podporuje ale negarantuje.
Hezký den.
Edit:Na některých linkách je zyxel trochu problémový,vím o tom své.
Hezký den.
Edit:Na některých linkách je zyxel trochu problémový,vím o tom své.