Zdravim chtěl bych se na něco zeptat mám asi měsíc nový router+internet wifi protože sme se stěhovali a první dva týdny mi to ztahovalo asi tak 800kb/s potom to zacalo blbnout ze sem mel treba 20kb/s a pak to bylo asi tyden stabilní na 120kb/s a ted to mam už asi další měsíc hrozně pomalý max 30kb/s nemůže mi někdo poradit čím to je? jestli to neni třeba někde špatně nastavený díky předem :)
Obrať se na poskytovatele,jakou máš mít vlastně rychlost a pak uvidíš.Tohle tu asi nevyřešíme,když nevíme jakej máš paušál,jakou garantovanou rychlost.
Nevim presne od koho ale je to Wifi a ma byt vysokorychlostni takze 30kb/s mi rozne jako vysoka rychlost neprijde aspon 100 kdyby sem mel...
Jak nevis od koho? TO snad neplatis mesicne poplatek ze pripojeni? Tohle je fakt na reseni se tvym poskytovatelem. Nemas treba nejaky limit stahovanych dat? Atd ...
Tak řekni rodičům o nějakej kontakt nebo něco na poskytovatele.Tohle je opravdu nejspíš chyba poskytovatele a sám s tim nic neuděláš..
Jenze ja kontakt mam ale sem linej no a tak se mi tam nechce volat dokud to nebude 100% jejich chyba treba je jen neco spatne proto se ptam :P
Tak jsem tam volal a prej to u nas zrovna merili a je to prej normalni mam internet od wavenet -256 ale 256kb/s jak pisou mi to rozhodne nestahuje tak jestli to nejde nejak udelat.. Rikali mi ze prej oni to zrychlit nemuzou a neco o nejakych serverech ze mi to spomalujou tak jestli mi to nekdo vysvetli :))) a jestli to nejak pujde udelat aspon kolem 100kb/s