Jméno tazatele: radek horský
Znění dotazu:
Dobrý den.Chci do své skříně (desktop IBM Net Vista) umístit novou desku.Při bližším zkoumání jsem zjistil,že vypínač,diody z předního panelu jsou zakončeny v jednom plochém konektoru do kterého je přivedeno 8 vodičů a ten je připojen do stávající desky. Na uvažované nové desce MSI K9AGM4-L jsem ale možnost tohoto připojení nenašel-připojení je jiné.Lze toto nějak řešit?
HW a SW počítače jehož se dotaz týká:
Znění dotazu:
Dobrý den.Chci do své skříně (desktop IBM Net Vista) umístit novou desku.Při bližším zkoumání jsem zjistil,že vypínač,diody z předního panelu jsou zakončeny v jednom plochém konektoru do kterého je přivedeno 8 vodičů a ten je připojen do stávající desky. Na uvažované nové desce MSI K9AGM4-L jsem ale možnost tohoto připojení nenašel-připojení je jiné.Lze toto nějak řešit?
HW a SW počítače jehož se dotaz týká:
Musel bys asi odpajet, ty draty od skrine nebo do toho 8 dirkoveho konektoru nastrkat dalsi dratky se samostanymi konektory pro kazdy pin. Proto maji dnes skrine ty piny samostatne.
pokud bys byl sikovny, mozna by se ti podarilo ten konektor nejak vhodne rozlamat nebo rozrezat a nadelat z neho vice samostatnych konektoru:) jdou aspon ty draty z toho spendlikem vytahat? stacilo by sehnat holy dvou-tri piny kterych ma kazdy doma nejakou hromadku a piny precvakat... dalsi reseni ustrihnout draty nadstavit jinema s konektorama nebo jinou bednu...