Sestava Case:Nexus Glodius,Mb:Asus Maximus II P45,Cpu Intel Core Duo E8500 3.16Ghz,Ram OCZ Gold Xtc 4Gb DDR2 800Mhz,Hdd Samsung F1 SpinPoint 640Gb,Zdroj Enermax Modu82+425w,Dvd-Rw/+Rw Asus.Grafika Asus EN9800GTX+ DK/HTDI/512M, PCI-E.
Chci pořídit Hdd Western Digital VelociRaptor 3.5" 150GB WD1500HLFS,zajímalo by mě jestli mám pořídi výkonější zdroj?Zkoušel jsem kalkukator na extreme.outervision.com a vyšlo mi 366W.To by v tom případě byl stávající zdroj dostačující.Prosím o radu.Díky
Chci pořídit Hdd Western Digital VelociRaptor 3.5" 150GB WD1500HLFS,zajímalo by mě jestli mám pořídi výkonější zdroj?Zkoušel jsem kalkukator na extreme.outervision.com a vyšlo mi 366W.To by v tom případě byl stávající zdroj dostačující.Prosím o radu.Díky
pokud nemas sestavu pretaktovanou a nezatezujes ju neustale hranim nebo prevadenim videa apod, tak to sklidem utahne. jestli taktujes a vecne paris nebo komp proste hodne zatezujes, pro jistotu bych mozna uvazoval nad silnejsim zdrojem... rozhodne to ale neni ze by to ten zdroj neutahl, ale ze pri vysoke zatize proste bude rychlej odchazet