Jméno tazatele: Roman
Znění dotazu:
Dobrý den všem.Můžete mi poradit,jak mám zabránit tomu,aby se mi zhruba každou půlhodinu objevovala tato zpráva: Kvůli nedostatku místa na disku Microsoft Outlook zkomprimuje zprávy....Přitom na disku je místa dost.Zkusil jsem nějaká nastavení v Outlooku i změnu uložení zpráv,ale nic nepomáhá.Vadí mi to při hraní her,jelikož mi při této zpávě hra "spadne" na lištu,ale i při práci.
Díky za postřehy.
Roman
HW a SW počítače jehož se dotaz týká:
Acer TM 4272,ATI X1600,Intel Core 1,66Ghz,1024MB Windows XP Home
Znění dotazu:
Dobrý den všem.Můžete mi poradit,jak mám zabránit tomu,aby se mi zhruba každou půlhodinu objevovala tato zpráva: Kvůli nedostatku místa na disku Microsoft Outlook zkomprimuje zprávy....Přitom na disku je místa dost.Zkusil jsem nějaká nastavení v Outlooku i změnu uložení zpráv,ale nic nepomáhá.Vadí mi to při hraní her,jelikož mi při této zpávě hra "spadne" na lištu,ale i při práci.
Díky za postřehy.
Roman
HW a SW počítače jehož se dotaz týká:
Acer TM 4272,ATI X1600,Intel Core 1,66Ghz,1024MB Windows XP Home
Jakou verzi outlooku pouzivas?
Hlaseni o nedostatku mista v xp jde zrisut v registrech ale to se asi nevztahuje na ten outlook ..
BTW muzes hodit screen s tim kolik mista na jakem disku mas?
Hlaseni o nedostatku mista v xp jde zrisut v registrech ale to se asi nevztahuje na ten outlook ..
BTW muzes hodit screen s tim kolik mista na jakem disku mas?
Tak si stahni thunderbird a mas pokoj na vzdycky. Uz me tyhle ****** problemy lidi s outlookem vazne vytaci. Outlook express je proste ZLO. Mejlu ve slozce je vic nez 2GB, prestanou se posilat, komprimuje mejly kdyz je dost mista na disku, z niceho nic nefunguje...
DBX jsem žádný nenašel,ale jeden postřeh mám.Vše co se komprimuje se nějakým záhadným způsobem objevuje v koši a to i ty samé zprávy a všechny mají popis "Soubor BAK"
Už jsem našel soubory DBX.Všechny mají od 10 kb do 187 kb a jeden má 4841 kb.Celkově mají kolem 5500 kb.
[QUOTE=Neregistrovaný;179076]DBX jsem žádný nenašel,ale jeden postřeh mám.Vše co se komprimuje se nějakým záhadným způsobem objevuje v koši a to i ty samé zprávy a všechny mají popis "Soubor BAK"[/QUOTE]
Ale jsou tam.....
třeba Doručená pošta.dbx
Zapni si zobrazován skrytých souborů
většinou jsou v document and setings, jméno uživaele (login), local setings, data aplikací, identities, šílené zmatené číslo, Microsoft, Outlok expres
Ale jsou tam.....
třeba Doručená pošta.dbx
Zapni si zobrazován skrytých souborů
většinou jsou v document and setings, jméno uživaele (login), local setings, data aplikací, identities, šílené zmatené číslo, Microsoft, Outlok expres
Šikula, než to nadatluju tak jsi je našel
zakázání komprimace
1. V nabídce Start zvolte volbu Spustit.
2. Do políčka vepište “regedit” (bez uvozovek) a potvrďte Enterem.
3. Ve větvi HKEY_CURRENT_USER\Identities\<číslo identity>\Software\Microsoft\Outlook Express\6.0 najděte dword hodnotu “Compact Check Count” a její hodnotu nastavte na “0? (nula bez uvozovek).
Zkus toto
1. přesun soubory pošty ze složky, kterou používá Outlook Expres do jiného místa
2. z Outlook Expresu vyber Importovat/Zprávy/
3. vyber typ poštovního programu (například Outlook Expres 6)
4. vyber Importovat poštu z adresáře úložiště aplikace Outlook Expres 6
5. vyber složku, kam je přesunutí pošta
6. vyber Všechny složky
7. proveď Import
zakázání komprimace
1. V nabídce Start zvolte volbu Spustit.
2. Do políčka vepište “regedit” (bez uvozovek) a potvrďte Enterem.
3. Ve větvi HKEY_CURRENT_USER\Identities\<číslo identity>\Software\Microsoft\Outlook Express\6.0 najděte dword hodnotu “Compact Check Count” a její hodnotu nastavte na “0? (nula bez uvozovek).
Zkus toto
1. přesun soubory pošty ze složky, kterou používá Outlook Expres do jiného místa
2. z Outlook Expresu vyber Importovat/Zprávy/
3. vyber typ poštovního programu (například Outlook Expres 6)
4. vyber Importovat poštu z adresáře úložiště aplikace Outlook Expres 6
5. vyber složku, kam je přesunutí pošta
6. vyber Všechny složky
7. proveď Import
Ahoj, potřebovala bych poradit, nevím, co se stalo, nejsem moc velký expert na počítače, ale nejdou mi přijímat mejlíky na outlok, místa na disku je dost, zkusila jsem i vymazat staré zprávy, kdyby náhodou bylo málo místa, ale nic nepomohlo.
Hlásí mi to tuhle chybu:
Došlo k*neznámé chybě. Účet: 'Seznam Email - svemic', Server: 'pop3.seznam.cz', Protokol: POP3, Port: 110, Zabezpečení (SSL): Ne, Číslo chyby: 0x800C0133
prosím, poradí mi někdo, ale v jednoduché počítačové mluvě, prosím, prosím
Hlásí mi to tuhle chybu:
Došlo k*neznámé chybě. Účet: 'Seznam Email - svemic', Server: 'pop3.seznam.cz', Protokol: POP3, Port: 110, Zabezpečení (SSL): Ne, Číslo chyby: 0x800C0133
prosím, poradí mi někdo, ale v jednoduché počítačové mluvě, prosím, prosím
Tak má radost byla předčasná.Opět vyskočilo okénko a že Outlook potřebuje komprimovat.Ovšem dlužno říci,že se mi nepodařilo přesunout uložiště."Hází"mi to zprávu,že s není možné změnit úložiště,jelikož program je využíván.
Roman
Roman
No proste promazej bordel v outlooku kterej uz nepotrebujes aby databaze mela min nez 2 gb.
Osobne doporucuji prejit s outlooku na thunderbird (Tedy lepe receno thunderbird je mensi zlo nez outlook expres) nebo nejlepe prejit na nejaky plnotucny outlook 2003 nebo 2007 kde se tyto chyby nevyskytuji a prevod zprav z expresu do outlook 2003 ci 2007 by mela probehnout bezproblemu ... u thunderbirda si jistej nejsem ale taky by to melo jit ..
Osobne doporucuji prejit s outlooku na thunderbird (Tedy lepe receno thunderbird je mensi zlo nez outlook expres) nebo nejlepe prejit na nejaky plnotucny outlook 2003 nebo 2007 kde se tyto chyby nevyskytuji a prevod zprav z expresu do outlook 2003 ci 2007 by mela probehnout bezproblemu ... u thunderbirda si jistej nejsem ale taky by to melo jit ..