1. kolo - který z uvedených casemodů se Vám líbí nejvíce?
JJ, popelnička skrývá neskutečný půvab, přestože i ostatní casemody jsou vážně povedené, musím vybrat jen jeden, proto hlasuji pro Zbyškův kontejnerek:thumb
-Jen tak dál, Zbyšku;)
-Jen tak dál, Zbyšku;)
Veľmi zaujímavé bedničky a riešenia...
Zbyškov kontajner je vážne unikátny a originálny. Stoobi má tiež vymakaný case.
Zbyškov kontajner je vážne unikátny a originálny. Stoobi má tiež vymakaný case.
zbyšek casemody su fajn, kludne by som zahlasoval za jeho casemod_01, keby nebolo mensa_casemod01. Mensov mod aspon podla obrazkov sa mi páči najviac.
jedine zbysek_casemod02 a stoobi_casemod sa daju nazvat casemodami, pretoze vyrezanie bocnice a nainstalovanie farebnych vetrakov dnes dokaze pomaly aj moja sestra...
Nazdarek tak tohle jsem ještě nikdy nežra Zbyšek_casemod02 to je fakt profík prostě bomba to bi nělo zvétězit originalní napad super jen tak dál
pilotův mód není tuzing, jen udělal něco co se moc nepovedlo, třeba moje bedna je stará ATX která je úplně ošacovaná od plastů a ani bočnice tam nejsou a na bedně mám ještě jeden AT zdroj kterým napájím jenom grafárnu, samozřejmě tam není aní jedna dioda, počitač zapínám nějakým spínačem ze soustruhu a reset jsem vzal ze starých 8-bit tv her, ale budu dělat taky mód s asi nic neříkajícím názvem GENERALS MOTOR
EDIT>>mě se třeba zbyškova bedna nelíbí, ale to co udělal stoobi je mistrovský kousek :)
EDIT>>mě se třeba zbyškova bedna nelíbí, ale to co udělal stoobi je mistrovský kousek :)
[QUOTE=Fox_22]pilotův mód není tuzing, jen udělal něco co se moc nepovedlo, třeba moje bedna je stará ATX která je úplně ošacovaná od plastů a ani bočnice tam nejsou .....[/QUOTE]
Ale ty si svoju bedňu neprihlásil do súťaže, a v tom to je. Moja bedňa tiež nie je nič extra nádherné (zatiaľ som iba pri funkčných úpravách).
Tuning nie je o nakúpení čo najviac svietiacich ventilatorov a diód (najlepšie každý inej farby:eek: ), ale treba niečo vyrobiť sám. A tým nemyslím chladič z procesoru použiť ako mriežku ventilátora :notsure
Ale ty si svoju bedňu neprihlásil do súťaže, a v tom to je. Moja bedňa tiež nie je nič extra nádherné (zatiaľ som iba pri funkčných úpravách).
Tuning nie je o nakúpení čo najviac svietiacich ventilatorov a diód (najlepšie každý inej farby:eek: ), ale treba niečo vyrobiť sám. A tým nemyslím chladič z procesoru použiť ako mriežku ventilátora :notsure
Ona popelnice neni moc case mode ale je to nove postavena skrin se specifickym ucelem a uz jen ten tvar je takovej dost neskladnej
vote4stoobi
vote4stoobi
Blahopreji vitezum Zbyskovi(2x) a Stoobimu. Je videt ze ste opravdovy machri v casebuildingu/modingu. Vase kejsky byly fakt nejhezci a nejoriginalnejsi, to vitezstvi si zaslouzite.
Přidávám se ke gratulantům :thumb. Opravdu pěkné casemody od VŠECH. Já bych nedal asi ani jeden :mistake.
Mým favoritem byl Stoobi. Moc hezký mod.
Mým favoritem byl Stoobi. Moc hezký mod.
Ještě musím přidat větičku. Jak jsem teď četl článek v magazínu, tak zde bylo uvedeno, cituji: "Z tohoto hodnocení musíme vyřadit prezentaci Stoobi_casemod01, protože nezachycuje kompletní a funkční počítač.". Toto musím z části vyvrátit. Na fotkách sice není case osazena fungujícím HW, ale stačí osadit funkčním a case jako taková funguje bez problémů. Tedy doufám, že to nebylo napsáno tak, že case nikdy nemůže fungovat...
Tak já se musím taky přidat a poděkovat vám všem za hlasy a hlavně za to že se vám mody líbí. Zároveň taky musím pogratulovat Stoobimu jehož case si to rozhodně zaslouží (teda Stoobi ty máš ty druhý místa s Alphou nějak souzený).
A když už jsme u toho vyjadřování k vyhlášení - porotce správně podotknul že v BW není grafika 9600, ale je tam 9200 která byla v době focení nahozena (9600 byla v druhém PC). V současné době je BW rozebrán a čeká až přijde nový HW aby v něm konečně bylo něco pořádného.
Takže se už těším jaké práce se objeví v dalším započatém kole a že se snad najdou kousky které budou skvěle reprezentovat rozvoj casemoddingu v ČR.
A když už jsme u toho vyjadřování k vyhlášení - porotce správně podotknul že v BW není grafika 9600, ale je tam 9200 která byla v době focení nahozena (9600 byla v druhém PC). V současné době je BW rozebrán a čeká až přijde nový HW aby v něm konečně bylo něco pořádného.
Takže se už těším jaké práce se objeví v dalším započatém kole a že se snad najdou kousky které budou skvěle reprezentovat rozvoj casemoddingu v ČR.