Ahoj lidi .Potřebuji poradit,jaký si mám pořídit zdroj. Chtěl bych aby byl hlavně tichý a účinný. nevím ale jaký a hlavně jak silný. Sestavu mám takovouto:
deska MSIK9N Sli
CPU :AMD X2 3600 EE
pamět: 2×2 GB A-DATA 800Mh
grafika: 7600 GS
pevné disky : Seatgate 250 GB a 320GB WD
mechaniku: LG GSA H12N
čtečku karet v FDD prostoru
Ted mám 350 W od Eurocase a drží,ale chtěl bych nějaký kvalitnější. Rozhoduji se mezi značkami Enermax a Chieftec(ale ty ted dost podražují,hlavně Green Angel) ,ale nevím jak silný.Kamarád říká čím silnější ,tím lepší,ale zase když ho nevyužiji,tak proč kupovat 500 W.Spíš pak bude zbytečně moc kabelů.Poradíte a popřípadě nějaký doporučíte?
deska MSIK9N Sli
CPU :AMD X2 3600 EE
pamět: 2×2 GB A-DATA 800Mh
grafika: 7600 GS
pevné disky : Seatgate 250 GB a 320GB WD
mechaniku: LG GSA H12N
čtečku karet v FDD prostoru
Ted mám 350 W od Eurocase a drží,ale chtěl bych nějaký kvalitnější. Rozhoduji se mezi značkami Enermax a Chieftec(ale ty ted dost podražují,hlavně Green Angel) ,ale nevím jak silný.Kamarád říká čím silnější ,tím lepší,ale zase když ho nevyužiji,tak proč kupovat 500 W.Spíš pak bude zbytečně moc kabelů.Poradíte a popřípadě nějaký doporučíte?
Na tuhle sestavu ti staci s prstem v nose i enermax pro82+ 385w
edit: samec ma samozrejme pravdu. Omlouvam se, ale dneska sem jeste nemel kavu, tak to je snad pak pochopitelne ne? :D
edit: samec ma samozrejme pravdu. Omlouvam se, ale dneska sem jeste nemel kavu, tak to je snad pak pochopitelne ne? :D
Ber [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]-je to špička na trhu,hodně vysokáúčinnost,naprosto tichý..Kapacita uplně bohatě stačí.
EDIT:cool.user.Enermax dělá i 325W modely?Já viděl jen 385W a vyš:notsure
EDIT:cool.user.Enermax dělá i 325W modely?Já viděl jen 385W a vyš:notsure
[QUOTE=SamecP;179994]Extreme kecá blbosti..Bral bych ten 425 model,kvůli budoucímu upgradu (hlavně grafiky)..[/QUOTE]
a kolik myslíš,že tak ted ta moje sestava žere?Mam tam jetšě Articc colling Freezer pro 64
a kolik myslíš,že tak ted ta moje sestava žere?Mam tam jetšě Articc colling Freezer pro 64
[QUOTE=vorryy;179996]a kolik myslíš,že tak ted ta moje sestava žere?Mam tam jetšě Articc colling Freezer pro 64[/QUOTE]
Pri burnu tak 150w max.
Pri burnu tak 150w max.
[QUOTE=SamecP;179998]Já bych řek max tak 200W a to je ještě možná moc..
EDIT:Blbě a ještě pozdě:mistake[/QUOTE]
To sice určitě neplánuji,protože hry moc hehraju,ale co kdyby.:D
To je teda dost málo.To i kdybych koupil nějakou HD 3870,tak mi postačí ten 385W,že jo?
EDIT:Blbě a ještě pozdě:mistake[/QUOTE]
To sice určitě neplánuji,protože hry moc hehraju,ale co kdyby.:D
To je teda dost málo.To i kdybych koupil nějakou HD 3870,tak mi postačí ten 385W,že jo?
[QUOTE=vorryy;179999]To je teda dost málo.To i kdybych koupil nějakou HD 3870,tak mi postačí ten 385W,že jo?[/QUOTE]
Ano...
edit: kazdopadne si myslim ze i 4850 by utahl levou zadni.
Ano...
edit: kazdopadne si myslim ze i 4850 by utahl levou zadni.
No já v budoucnu spíš plánuji koupit nějako základovku s dobrou integrovanou grafikou (HD 3300),takže bych chtěl aby tento zdroj byl hlavně tichý a to Enermaxi 100% jsou. Škoda,že ty Chieftec tak podražili ,nebo jsou špatný. Ještě nedávno 400 w Green Angel 1100 kč a ted přes 1400 . V computeru byly dost dobrý,ale jak říkám ted po zdražení už tak výhodné asi nejsou,že?
[QUOTE=vorryy;180007]No já v budoucnu spíš plánuji koupit nějako základovku s dobrou integrovanou grafikou (HD 3300),takže bych chtěl aby tento zdroj byl hlavně tichý a to Enermaxi 100% jsou. Škoda,že ty Chieftec tak podražili ,nebo jsou špatný. Ještě nedávno 400 w Green Angel 1100 kč a ted přes 1400 . V computeru byly dost dobrý,ale jak říkám ted po zdražení už tak výhodné asi nejsou,že?[/QUOTE]
Uvedomujes si ale ze i treba takova hd3300 neni oproti 7600gs nic moc?
Uvedomujes si ale ze i treba takova hd3300 neni oproti 7600gs nic moc?
[QUOTE=cool.user;180010]Uvedomujes si ale ze i treba takova hd3300 je vyrazne slabsi nez 7600gs?[/QUOTE]
já jsem jen napsal nějaký příklad:cool:
já jsem jen napsal nějaký příklad:cool:
[QUOTE=vorryy;180013]já jsem jen napsal nějaký příklad:cool:[/QUOTE]
a hry jak jsem říkal moc nehraju, Spíš online po netu.Takový ty online managery a atak
a hry jak jsem říkal moc nehraju, Spíš online po netu.Takový ty online managery a atak
[QUOTE=vorryy;180013]já jsem jen napsal nějaký příklad:cool:[/QUOTE]
Sorry, ma blbost, nechytem me dnes za slovo. Co se divam na benchmarky tak hd3300 by na tom nemusela byt zas az tak spatne.
Sorry, ma blbost, nechytem me dnes za slovo. Co se divam na benchmarky tak hd3300 by na tom nemusela byt zas az tak spatne.
Jo vlastně ještě k tomu zdroji plánuju koupit i skřín a to asi Collermaster elite 330,tak doufám ,že se mi to nebude hřát a řvát:D