Expertiáda a otázky v ní
Nebude problém jen s prohlížečem ? Já mám FF a mám tam odkaz ..na této fotografii.. a když kliknu objeví se foto.
[QUOTE=faugusztin;153537]Hm, zaujimave :
Z letošního Computexu pochází novinka, která se v teď začne prodávat. Je zobrazena na této fotografii - jaký je její název?
HTML kod daneho bloku :
Z letošního Computexu pochází novinka, která se v teď začne prodávat. Je zobrazena na této fotografii - jaký je její název?
Na akej fotografii ?[/QUOTE]
Stačilo pár minut počkat.
HTML kod daneho bloku :
Na akej fotografii ?[/QUOTE]
Stačilo pár minut počkat.
[quote=Karel Polívka;153556]Stačilo pár minut počkat.[/quote]
Vtedy som uz chrapal v posteli :D. Vdaka za vyriesenie problemu.
Vtedy som uz chrapal v posteli :D. Vdaka za vyriesenie problemu.
ked som odpovedal na 9. otazku, zobrazil sa mi iny obrazok ako ten co ste tam dali zhruba 30 minut po polnoci - v dosledku toho som zle odpovedal :(
co uz, nemozem mat stale plny pocet bodov :-)
co uz, nemozem mat stale plny pocet bodov :-)
[QUOTE=LittleMan;154244]ked som odpovedal na 9. otazku, zobrazil sa mi iny obrazok ako ten co ste tam dali zhruba 30 minut po polnoci - v dosledku toho som zle odpovedal :(
co uz, nemozem mat stale plny pocet bodov :-)[/QUOTE]
Obě ty fotografie zachycovaly to samé, jen z jiného úhlu.
co uz, nemozem mat stale plny pocet bodov :-)[/QUOTE]
Obě ty fotografie zachycovaly to samé, jen z jiného úhlu.
[quote=Karel Polívka;154246]Obě ty fotografie zachycovaly to samé, jen z jiného úhlu.[/quote]
to je pravda, ale na tej prvej bolo vidno iba tie zubky, kdezto na druhej aj to, ako je v zariadeni ulozena doska
nechcem sa hadat, len som na to chcel upozornit ... v podstate mi to je jedno ...
to je pravda, ale na tej prvej bolo vidno iba tie zubky, kdezto na druhej aj to, ako je v zariadeni ulozena doska
nechcem sa hadat, len som na to chcel upozornit ... v podstate mi to je jedno ...
Myslím, že tri možné odpovede pre otázku č. 9 jasne vystihovali podstatu a tým padom vôbec nebolo nutné i daný obrázok otvárať.
Inak jednalo sa po dlhej dobe o otázku, ktorá sa približovala k podstate slova expertiáda. Naviac pri hľadaní odpovede sa človek mohol niečomu i priučiť.
Inak jednalo sa po dlhej dobe o otázku, ktorá sa približovala k podstate slova expertiáda. Naviac pri hľadaní odpovede sa človek mohol niečomu i priučiť.
Tak východzím kritériom boli tieto dva prvky a najmä pojem technológia wave solder, čiže tu je to potom úplne jasné.
Lidé začínají být nervózní pokud jde o výsledky poslední expertiády, asi by to chtělo něčí vyjádření do diskuze v magazínu ;)
Vyhodnocení expertiády s Gigabyte o 3 grafické karty GV-R487-512H-B (Radeon HD4870 512MB):
https://www.svethardware.cz/expertiada-s-gigabyte-o-3-graficke-karty-vyhodnoceni/24126
https://www.svethardware.cz/expertiada
https://www.svethardware.cz/expertiada-s-gigabyte-o-3-graficke-karty-vyhodnoceni/24126
https://www.svethardware.cz/expertiada
Zdravim,
rad bych se zeptal, zdali jsem neprosvihl vyhlaseni vysledku zarijove Expertiady, hledal jsem dnes v novinkovych clancich i v sekci "Expertiada", avsak "kde-nic-tu-nic"... :notsure
rad bych se zeptal, zdali jsem neprosvihl vyhlaseni vysledku zarijove Expertiady, hledal jsem dnes v novinkovych clancich i v sekci "Expertiada", avsak "kde-nic-tu-nic"... :notsure
chel by som sa spytat, ci ma este niekto taky problem, ze nenasiel spravnu oodpove na aktualnu otazku z expertiady s fujitsu-siemens. prezrel som na ich stranke popis ku kazdemu monitoru no vsade bola pixel fault class II - 0 vadnych pixelov a subpixelov zahrna class I. ak sa mylim, tak ma opravte (ale nepiste spravnu odpoved, myslim, ze to by nebolo fer).
tu su tri monitory, kazdy inej rady AMILO, SCALEOVIEW a SCIENICVIEW P a ani jeden nema class I
http://sp.fujitsu-siemens.com/dmsp/docs/ds_amilo_display_xl_3220w.pdf
http://www.fujitsu-siemens.com/Resources/12/2034062621.pdf
http://sp.fujitsu-siemens.com/dmsp/docs/ds_scenicview_p22w-5.pdf
tu su tri monitory, kazdy inej rady AMILO, SCALEOVIEW a SCIENICVIEW P a ani jeden nema class I
http://sp.fujitsu-siemens.com/dmsp/docs/ds_amilo_display_xl_3220w.pdf
http://www.fujitsu-siemens.com/Resources/12/2034062621.pdf
http://sp.fujitsu-siemens.com/dmsp/docs/ds_scenicview_p22w-5.pdf
Přečtěte si prosím pravidla expertiád - právě je totiž tímto svým příspěvkem porušujete, za což následuje vyloučení ze soutěže.
Zdravím,
jelikož je už den poté, tak mohu se zeptat, jaká byla správná odpověď ohledně garance pixelů.. A), B) nebo C)?
jelikož je už den poté, tak mohu se zeptat, jaká byla správná odpověď ohledně garance pixelů.. A), B) nebo C)?
Ano to vím, ale
A) ScaleoView byla na ne taky poskytovana garance, psalo o tom i SH.
B) ScenicView P? To nevim co je, to jako mela byt zkratka pro Premium na kterych je garance?
C) AMILO? To myslim ze ne.
A) ScaleoView byla na ne taky poskytovana garance, psalo o tom i SH.
B) ScenicView P? To nevim co je, to jako mela byt zkratka pro Premium na kterych je garance?
C) AMILO? To myslim ze ne.
[QUOTE=DaveBury;186831]Zdravím,
jelikož je už den poté, tak mohu se zeptat, jaká byla správná odpověď ohledně garance pixelů.. A), B) nebo C)?[/QUOTE]
Podívej se na tuto tiskovou zprávu. Vyplývá z ní, že se záruka týká modelových řad SCENICVIEW Premium a SCALEOVIEW H a Q. Správná odpověď tedy byla SCENICVIEW P, jelikož u SCALEOVIEW nebyly uvedeny řady, což implikuje, že by se to muselo týkat všech, ovšem v praxi jsou zárukou kryty jen vybrané modely.
jelikož je už den poté, tak mohu se zeptat, jaká byla správná odpověď ohledně garance pixelů.. A), B) nebo C)?[/QUOTE]
Podívej se na tuto tiskovou zprávu. Vyplývá z ní, že se záruka týká modelových řad SCENICVIEW Premium a SCALEOVIEW H a Q. Správná odpověď tedy byla SCENICVIEW P, jelikož u SCALEOVIEW nebyly uvedeny řady, což implikuje, že by se to muselo týkat všech, ovšem v praxi jsou zárukou kryty jen vybrané modely.
Tejto sutaze sa nezucastnim, ale fakt by ma zaujimalo kto vymyslal tie otazky. Nabuduce by si mal vyberat otazky, na ktore existuje iba jedna spravna odpoved, nech to nie je hadzanie kockami ze ktoru z 2 spravnych odpovedi vybrat.
[QUOTE=faugusztin;186897]Tejto sutaze sa nezucastnim, ale fakt by ma zaujimalo kto vymyslal tie otazky. Nabuduce by si mal vyberat otazky, na ktore existuje iba jedna spravna odpoved, nech to nie je hadzanie kockami ze ktoru z 2 spravnych odpovedi vybrat.[/QUOTE] A ono na ni snad existuje vic spravnych odpovedi nez jedna? Hele a nechtel bys treba aby ta spravna odpoved byla cervenym pismem aby ses tim vubec nemusel zabejvat ? ;)
[QUOTE=faugusztin;186897]Tejto sutaze sa nezucastnim, ale fakt by ma zaujimalo kto vymyslal tie otazky. Nabuduce by si mal vyberat otazky, na ktore existuje iba jedna spravna odpoved, nech to nie je hadzanie kockami ze ktoru z 2 spravnych odpovedi vybrat.[/QUOTE]
Naštěstí jsou všechny expertiady naprosto dobrovolné,takže se opravdu zůčasňovat nemusíš.Tahle otázka sice byla trochu matoucí,ale i kdyby,tak aby jsi postoupil do slosování musíš mít tušim 7 odpovědí správně,takže se tak moc nestalo,ne?:rolleyes:
Naštěstí jsou všechny expertiady naprosto dobrovolné,takže se opravdu zůčasňovat nemusíš.Tahle otázka sice byla trochu matoucí,ale i kdyby,tak aby jsi postoupil do slosování musíš mít tušim 7 odpovědí správně,takže se tak moc nestalo,ne?:rolleyes:
[QUOTE=SamecP;186901]Naštěstí jsou všechny expertiady naprosto dobrovolné,takže se opravdu zůčasňovat nemusíš.Tahle otázka sice byla trochu matoucí,ale i kdyby,tak aby jsi postoupil do slosování musíš mít tušim 7 odpovědí správně,takže se tak moc nestalo,ne?:rolleyes:[/QUOTE]
Vcerajsia bola tiez, no, problemova, a dnesna sa nicim neodlisuje. Takze 2 z 2 boli otazne. Fakt je vhodne vyberat take otazky, na ktore existuje naozaj iba jedna spravna odpoved a nie viacej.
Vcerajsia bola tiez, no, problemova, a dnesna sa nicim neodlisuje. Takze 2 z 2 boli otazne. Fakt je vhodne vyberat take otazky, na ktore existuje naozaj iba jedna spravna odpoved a nie viacej.
[QUOTE=faugusztin;186920]Vcerajsia bola tiez, no, problemova, a dnesna sa nicim neodlisuje. Takze 2 z 2 boli otazne. Fakt je vhodne vyberat take otazky, na ktore existuje naozaj iba jedna spravna odpoved a nie viacej.[/QUOTE]
Staci hledat a odpoved je jednoznacna. Tohle je "svet hardware" ne "Ukaz se".:)
Staci hledat a odpoved je jednoznacna. Tohle je "svet hardware" ne "Ukaz se".:)
[QUOTE=DaveBury;186831]Zdravím,
Nie je jednoduchšie použiť "Trvalý odkaz na průběh soutěže" ktorý je cca vľavo hore pod zoznamom cien?
Tam sa Ti zobrazia všetky otázky (okrem dnešnej) aj so správnymi odpoveďami.
Nie je jednoduchšie použiť "Trvalý odkaz na průběh soutěže" ktorý je cca vľavo hore pod zoznamom cien?
Tam sa Ti zobrazia všetky otázky (okrem dnešnej) aj so správnymi odpoveďami.
Včera další capsky položená otázka - copak u Siemensu nevědí, co prodávaj? Jak může být správná odpověď ke standby spotřebě 0W, když u starších Scenicview P je to 1W. Nulovou mají přece jenom nejnovější ECO modely a přímo na ně se přece otázka neptala! Trefil jsem se sice správně, ale co ostatní? Ti, co jim ten bod bude chybět do sedmi, asi skřípou zubama a taky sem možná víckrát nepřijdou...
A vy starousedlíci si pište co chcete, proti tak špatně položeným otázkám žádný argument neexistuje.
A vy starousedlíci si pište co chcete, proti tak špatně položeným otázkám žádný argument neexistuje.
[QUOTE=EmZed;190383]Včera další capsky položená otázka - copak u Siemensu nevědí, co prodávaj? Jak může být správná odpověď ke standby spotřebě 0W, když u starších Scenicview P je to 1W. Nulovou mají přece jenom nejnovější ECO modely a přímo na ně se přece otázka neptala! Trefil jsem se sice správně, ale co ostatní? Ti, co jim ten bod bude chybět do sedmi, asi skřípou zubama a taky sem možná víckrát nepřijdou...
A vy starousedlíci si pište co chcete, proti tak špatně položeným otázkám žádný argument neexistuje.[/QUOTE]
Ahoj, musím se přidat ke kritice této expertiády. Včera jsem asi 20 minut řešila tuto otázku a nakonec jsem se rozhodla zvolit možnost "1 W", jelikož jak správně uvádí EmZed, nulovou spotřebu ve standby mají pouze nové monitory P-ECO, na které se otázka neptá. Prosím proto o dodatečné připsání bodu a příště o větší práci s otázkami (na které by měla být jednoznačná odpověď).
O bod jsem přišla už při otázce předchozí, kde jsem zvolila možnost Amilo Desktop, jelikož u některých sestav Amilo Desktop je uvedena podpora Energy Star 4.0 a u jiných ne - znamená to, že tyto sestavy vlastně možnost certifikace Energy Star 4.0 mají.
A vy starousedlíci si pište co chcete, proti tak špatně položeným otázkám žádný argument neexistuje.[/QUOTE]
Ahoj, musím se přidat ke kritice této expertiády. Včera jsem asi 20 minut řešila tuto otázku a nakonec jsem se rozhodla zvolit možnost "1 W", jelikož jak správně uvádí EmZed, nulovou spotřebu ve standby mají pouze nové monitory P-ECO, na které se otázka neptá. Prosím proto o dodatečné připsání bodu a příště o větší práci s otázkami (na které by měla být jednoznačná odpověď).
O bod jsem přišla už při otázce předchozí, kde jsem zvolila možnost Amilo Desktop, jelikož u některých sestav Amilo Desktop je uvedena podpora Energy Star 4.0 a u jiných ne - znamená to, že tyto sestavy vlastně možnost certifikace Energy Star 4.0 mají.
Zase se budu opakovat .. U z toho jake otazky jsou pokladany (rekneme je to na pul reklama :)) je tato expertiada vic nez jednoducha .. (u trech otazek jsem ani nic neheledal a rovnou to tam flaknul viz ta vcerejesi :) Pro vsechny rejpaly .. bezte do electro worldu vemte si nejaky hezky reklamni letak .. vylustete tam nejakou krizovku (pokud tam je) a vyhrajete treba hezkou usb baterku ... Pokud se vam nelibi system expertiad nikdo vas prece nenuti se jich tu ucastnit!!!! :cool:
[QUOTE=pas!k;190398]Zase se budu opakovat .. U z toho jake otazky jsou pokladany (rekneme je to na pul reklama :)) je tato expertiada vic nez jednoducha .. (u trech otazek jsem ani nic neheledal a rovnou to tam flaknul viz ta vcerejesi :) Pro vsechny rejpaly .. bezte do electro worldu vemte si nejaky hezky reklamni letak .. vylustete tam nejakou krizovku (pokud tam je) a vyhrajete treba hezkou usb baterku ... Pokud se vam nelibi system expertiad nikdo vas prece nenuti se jich tu ucastnit!!!! :cool:[/QUOTE]
:stupid a za kterou stranu tady jsi?
Taky se budu opakovat - starousedlíci sbírají reputační body, jejich argumenty nejsou argumenty a pověst SHW je jim ukradená. Na skutečnosti, že otázky jsou špatně zadány a nefér vyhodnocovány, to nic nemění.
:stupid a za kterou stranu tady jsi?
Taky se budu opakovat - starousedlíci sbírají reputační body, jejich argumenty nejsou argumenty a pověst SHW je jim ukradená. Na skutečnosti, že otázky jsou špatně zadány a nefér vyhodnocovány, to nic nemění.
[QUOTE=Martík;190389]Ahoj, musím se přidat ke kritice této expertiády. Včera jsem asi 20 minut řešila tuto otázku a nakonec jsem se rozhodla zvolit možnost "1 W", jelikož jak správně uvádí EmZed, nulovou spotřebu ve standby mají pouze nové monitory P-ECO, na které se otázka neptá.[/QUOTE]
Také nesouhlasím se "správnou" odpovědí "0W" na 7. otázku "Jakou mají spotřebu monitory SCENICVIEW P v pohotovostním režimu?". Jak již bylo výše uvedeno, udávanou nulovou spotřebu mají pouze monitory řady ECO, naměřená spotřeba řady ECO ve standby režimu samozřejmě přesná nula není. Navíc, spotřeba ve standby režimu se většinou uvádí formou maximální hodnoty, tzn. "1W" znamená "< 1W".
Také nesouhlasím se "správnou" odpovědí "0W" na 7. otázku "Jakou mají spotřebu monitory SCENICVIEW P v pohotovostním režimu?". Jak již bylo výše uvedeno, udávanou nulovou spotřebu mají pouze monitory řady ECO, naměřená spotřeba řady ECO ve standby režimu samozřejmě přesná nula není. Navíc, spotřeba ve standby režimu se většinou uvádí formou maximální hodnoty, tzn. "1W" znamená "< 1W".
[QUOTE=EmZed;190417]:stupid a za kterou stranu tady jsi?
Taky se budu opakovat - starousedlíci sbírají reputační body, jejich argumenty nejsou argumenty a pověst SHW je jim ukradená. Na skutečnosti, že otázky jsou špatně zadány a nefér vyhodnocovány, to nic nemění.[/QUOTE]
Pokud se podivas na ostatni weby kde probiha tahle soutez, tak zjistis, ze otazky jsou stejne. Tj pravdepodobne jsou dodany FSC a nevymysli si je SHW. Ber to tak, ze pokud te to stve, tak se neucastni expertiad. Muzes se klidne ukazat v Laboratori SHW. Tam jsou odborne otazky.
Taky se budu opakovat - starousedlíci sbírají reputační body, jejich argumenty nejsou argumenty a pověst SHW je jim ukradená. Na skutečnosti, že otázky jsou špatně zadány a nefér vyhodnocovány, to nic nemění.[/QUOTE]
Pokud se podivas na ostatni weby kde probiha tahle soutez, tak zjistis, ze otazky jsou stejne. Tj pravdepodobne jsou dodany FSC a nevymysli si je SHW. Ber to tak, ze pokud te to stve, tak se neucastni expertiad. Muzes se klidne ukazat v Laboratori SHW. Tam jsou odborne otazky.
[QUOTE=EmZed;190417]:stupid a za kterou stranu tady jsi?
Prosim? Tvou narazku na reputacni body jsem nepochopil..
Jen rikam ze kazdy ma pravo se souteze neucastnit .. zda se ti nefer? Ok bud trvdak a distancuj se od ni ... Ja osobne tady jen tvrdim ze odpovedet spravne na jakoukoliv otazku z expertiady je otazka 10 vterin na google .. otazky jsou naprosto jednoduche navic staci odpovedet spravne 8x imho je to banalita k tomu jak se zucastnit slosovani o nejake ceny .. Navic si zive vzpominam na debatu ohledne minule expertiady a vypady typu ze na kolo jde pripevnit vsechno a je jedno jestli spagatem a kdyz vec dam do igelitky je vodotesna .. A za koho tu jsem? Sam za sebe!
Prosim? Tvou narazku na reputacni body jsem nepochopil..
Jen rikam ze kazdy ma pravo se souteze neucastnit .. zda se ti nefer? Ok bud trvdak a distancuj se od ni ... Ja osobne tady jen tvrdim ze odpovedet spravne na jakoukoliv otazku z expertiady je otazka 10 vterin na google .. otazky jsou naprosto jednoduche navic staci odpovedet spravne 8x imho je to banalita k tomu jak se zucastnit slosovani o nejake ceny .. Navic si zive vzpominam na debatu ohledne minule expertiady a vypady typu ze na kolo jde pripevnit vsechno a je jedno jestli spagatem a kdyz vec dam do igelitky je vodotesna .. A za koho tu jsem? Sam za sebe!
[quote=mstejska;190421]Tj pravdepodobne jsou dodany FSC a nevymysli si je SHW.[/quote]
Áno
Ale je pravda, že se otázky FSC moc nepovedly. Mám na mysli hlavně jednoznačnost odpovědí. To, kolik lidí si stěžuje o něčem svědčí. To tu já nepamatuju.
Starousedlíci z toho mají starou belu (žádné RB, žádné kredity).
Áno
Ale je pravda, že se otázky FSC moc nepovedly. Mám na mysli hlavně jednoznačnost odpovědí. To, kolik lidí si stěžuje o něčem svědčí. To tu já nepamatuju.
Starousedlíci z toho mají starou belu (žádné RB, žádné kredity).
[QUOTE=pas!k;190398]u trech otazek jsem ani nic neheledal a rovnou to tam flaknul viz ta vcerejesi :) [/QUOTE]
To víš, chut soutěžit má více lidí, ne jen profesionálové jako ty":eek:":)
[QUOTE=pas!k;190398]Pokud se vam nelibi system expertiad nikdo vas prece nenuti se jich tu ucastnit!!!! :cool:[/QUOTE]
To je pravda, ovšem po týdnu co se člověk snaží odpovídat to může namíchnout. Ale jinak nejsem si jistý, jestli SHW by si nad články/soutěže napsalo "Jestli se Vám něco nelibí, jděte si soutěžit a číst články ke konkurenci." (To píše pouze RH :cool:)
Sic to beru sportovně, ale tak kde jinde by jsme si měli poplakat, než tady :) a pokud se někomu to plakání nelíbí, tak to nemusí číst že :)
A když už je to diskuse "Expertiáda a otázky v ní", tak by se tu snad o otázkách diskutovat mohlo, v opačném případě by se mohl nastavit robot, který bude psát "Jestli se vám něco nelibí, nesoutěžte" :rules
To víš, chut soutěžit má více lidí, ne jen profesionálové jako ty":eek:":)
[QUOTE=pas!k;190398]Pokud se vam nelibi system expertiad nikdo vas prece nenuti se jich tu ucastnit!!!! :cool:[/QUOTE]
To je pravda, ovšem po týdnu co se člověk snaží odpovídat to může namíchnout. Ale jinak nejsem si jistý, jestli SHW by si nad články/soutěže napsalo "Jestli se Vám něco nelibí, jděte si soutěžit a číst články ke konkurenci." (To píše pouze RH :cool:)
Sic to beru sportovně, ale tak kde jinde by jsme si měli poplakat, než tady :) a pokud se někomu to plakání nelíbí, tak to nemusí číst že :)
A když už je to diskuse "Expertiáda a otázky v ní", tak by se tu snad o otázkách diskutovat mohlo, v opačném případě by se mohl nastavit robot, který bude psát "Jestli se vám něco nelibí, nesoutěžte" :rules
[QUOTE=DaveBury;190436]To víš, chut soutěžit má více lidí, ne jen profesionálové jako ty":eek:":)
[/QUOTE]
Jaky profesional? O tech vecech na ktere odpovidam nevim vetsinou zhola nic ;) Proste okopiruj text otazky.. trosku ho pouprav aby zustala jen dulezita hesla vloz to do google a odpoved je v 99% vzdy v prvnich deseti odkazech ..
[QUOTE=DaveBury;190436]
A když už je to diskuse "Expertiáda a otázky v ní", tak by se tu snad o otázkách diskutovat mohlo
[/QUOTE]
S tim problem nemam vzdyt taky diskutujem .. ty mas jeden nazor ja druhy a mam stejne pravo ho vyjadrit jako vy ostatni :)
[/QUOTE]
Jaky profesional? O tech vecech na ktere odpovidam nevim vetsinou zhola nic ;) Proste okopiruj text otazky.. trosku ho pouprav aby zustala jen dulezita hesla vloz to do google a odpoved je v 99% vzdy v prvnich deseti odkazech ..
[QUOTE=DaveBury;190436]
A když už je to diskuse "Expertiáda a otázky v ní", tak by se tu snad o otázkách diskutovat mohlo
[/QUOTE]
S tim problem nemam vzdyt taky diskutujem .. ty mas jeden nazor ja druhy a mam stejne pravo ho vyjadrit jako vy ostatni :)
[QUOTE=DaveBury;190436]To víš, chut soutěžit má více lidí, ne jen profesionálové jako ty":eek:":)
[/QUOTE]
google znas?
[QUOTE=DaveBury;190436]
v opačném případě by se mohl nastavit robot, který bude psát "Jestli se vám něco nelibí, nesoutěžte" :rules
[/QUOTE]
nebo robot, ktery si stezuje jak jsou otazky blbe
[/QUOTE]
google znas?
[QUOTE=DaveBury;190436]
v opačném případě by se mohl nastavit robot, který bude psát "Jestli se vám něco nelibí, nesoutěžte" :rules
[/QUOTE]
nebo robot, ktery si stezuje jak jsou otazky blbe
[QUOTE=mstejska;190442]google znas?
nebo robot, ktery si stezuje jak jsou otazky blbe[/QUOTE]
No google neznám, ale až budu mít chvilku, tak zkusím na google pohledat, co to je.
A proč stěžovat, třeba se jen zeptat proč je to tak a né onak.
Ted se ale naskytá otázka, jestli náhodou neumíš hledat ty, když nenajdeš, že jsou i monitory SCENICWIEV P, které nemají spotřebu 0W...
Cili když se tu na to tak podívám, tak je tu spousta příspevků, nikdo nic neobjasnil, akorát jsme se dozvěděli, že když se nám něco nelibí, at sem nechodíme :D:thumb
nebo robot, ktery si stezuje jak jsou otazky blbe[/QUOTE]
No google neznám, ale až budu mít chvilku, tak zkusím na google pohledat, co to je.
A proč stěžovat, třeba se jen zeptat proč je to tak a né onak.
Ted se ale naskytá otázka, jestli náhodou neumíš hledat ty, když nenajdeš, že jsou i monitory SCENICWIEV P, které nemají spotřebu 0W...
Cili když se tu na to tak podívám, tak je tu spousta příspevků, nikdo nic neobjasnil, akorát jsme se dozvěděli, že když se nám něco nelibí, at sem nechodíme :D:thumb
[QUOTE=DaveBury;190455]
Cili když se tu na to tak podívám, tak je tu spousta příspevků, nikdo nic neobjasnil, akorát jsme se dozvěděli, že když se nám něco nelibí, at sem nechodíme :D:thumb[/QUOTE]
Opet nesouhlasim .. Nikde nevidim ze by nekdo napsal aby sem nekdo nechodil .. bavili jsme se pouze o expertiadach .. a stale si stojim za nazorem ze pokud se mi to nelibi nemusim se toho ucastnit.. To je jak kdybych sel tady v brne na svobodak .. a za to ze tam verjne budu zpivat se dostanu do slosovani o nejakou cenu .. Musim jit zpivat ? Co se tyce tech otazek .. co vam brani zavolat na infolinku fs a optat se primo tam? A jak uz to psal nekdo jiny nekde jinde .. nejde o nic jineho nez placenou reklamu .. FS venuje nejake ceny do expertiady a udela deset otazek tak aby z tech deseti otazek bylo jasne jak jsou jejich produkty genialni .. coz je naprosto bezna praxe .. muzu s tim nesouhlasit .. muze s emi to nelibit ale kdyz nad tim premyslim porad bude lepsi kdyz tu ty hloupe (a pro nekoho mozna zmatene) otazky budou a kdyz tu bude ta expertiada a lidi budou mit moznost neco vyhrat .. nez kdyz tu nebude nic.. Navic jsem od nikoho z tech co stale dokola kritizuji nevidel jediny navrh na nejakou zmenu k lepsimu ..
Cili když se tu na to tak podívám, tak je tu spousta příspevků, nikdo nic neobjasnil, akorát jsme se dozvěděli, že když se nám něco nelibí, at sem nechodíme :D:thumb[/QUOTE]
Opet nesouhlasim .. Nikde nevidim ze by nekdo napsal aby sem nekdo nechodil .. bavili jsme se pouze o expertiadach .. a stale si stojim za nazorem ze pokud se mi to nelibi nemusim se toho ucastnit.. To je jak kdybych sel tady v brne na svobodak .. a za to ze tam verjne budu zpivat se dostanu do slosovani o nejakou cenu .. Musim jit zpivat ? Co se tyce tech otazek .. co vam brani zavolat na infolinku fs a optat se primo tam? A jak uz to psal nekdo jiny nekde jinde .. nejde o nic jineho nez placenou reklamu .. FS venuje nejake ceny do expertiady a udela deset otazek tak aby z tech deseti otazek bylo jasne jak jsou jejich produkty genialni .. coz je naprosto bezna praxe .. muzu s tim nesouhlasit .. muze s emi to nelibit ale kdyz nad tim premyslim porad bude lepsi kdyz tu ty hloupe (a pro nekoho mozna zmatene) otazky budou a kdyz tu bude ta expertiada a lidi budou mit moznost neco vyhrat .. nez kdyz tu nebude nic.. Navic jsem od nikoho z tech co stale dokola kritizuji nevidel jediny navrh na nejakou zmenu k lepsimu ..
[quote=mstejska;190460]Vzdyt uz jsem to psal. Otazky nevymysli SHW ale FSC.[/quote]
Pravda, dám to i sem. Pro ty, co si toho nápisu nevšimli v okně se soutěží...:mistake
Pravda, dám to i sem. Pro ty, co si toho nápisu nevšimli v okně se soutěží...:mistake
Na otázku: "Jakou mají spotřebu monitory SCENICVIEW P v pohotovostním režimu?" je prostě objektivně správnou odpovědí "1 W" a odpověď "0 W" je objektivně špatně (ptá se na řadu jako celek a je tedy nutno vzít nejhorší možnou variantu, a sám Siemens na svých stánkách uvádí u ne-EKO modelů spotřebu 1W, 0W pouze s vypnutým síťovým vypínačem, což IMHO není standby režim).
Je sice fajn, že někteří "správnou" odpověď 0 W trefili díky tomu, že předem očekávali, že bude tato nesprávná odpověď vyhodnocena jako správná (taky mě to napadlo, že je to takhle "nejednoznačné" a že Siemens by mohl z reklamních důvodů zadat jako správnou odpověď 0W), ale to nic nemění na tom, že tato odpověď je špatně.
[QUOTE=mstejska;190460]Vzdyt uz jsem to psal. Otazky nevymysli SHW ale FSC.[/QUOTE]
Ano, samozřejmě, asi nikdo neviní SHW z toho, že záměrně vyhodnodnotilo špatnou odpověď jako správnou, za to může Siemens, který dodává i odpovědi. Ale řekl bych, že je možné, aby SHW ve svém redakčním systému změnit správnou odpověď na takovou, které je skutečně správně, když je na to upozorněn (samozřejmě nikdo není neomylný). O nic víc nejde ;)
Je sice fajn, že někteří "správnou" odpověď 0 W trefili díky tomu, že předem očekávali, že bude tato nesprávná odpověď vyhodnocena jako správná (taky mě to napadlo, že je to takhle "nejednoznačné" a že Siemens by mohl z reklamních důvodů zadat jako správnou odpověď 0W), ale to nic nemění na tom, že tato odpověď je špatně.
[QUOTE=mstejska;190460]Vzdyt uz jsem to psal. Otazky nevymysli SHW ale FSC.[/QUOTE]
Ano, samozřejmě, asi nikdo neviní SHW z toho, že záměrně vyhodnodnotilo špatnou odpověď jako správnou, za to může Siemens, který dodává i odpovědi. Ale řekl bych, že je možné, aby SHW ve svém redakčním systému změnit správnou odpověď na takovou, které je skutečně správně, když je na to upozorněn (samozřejmě nikdo není neomylný). O nic víc nejde ;)
nicmene se krasne pozna kvalita Webu a dostupnost informaci... treba u Expertiady Olympusu s tim nemam zadny problem, u FS jsem proklikaval jejich web a byl uplne zmateny...