Expertiáda a otázky v ní
Dobrý den, mrzí mě, že včera večer nebyly stránky shw.cz k dispozici. Všichni jako já, kteří se na web mohli mrknout až večer totiž něměli možnost odpovědět na otázku v Expertiádě. Mám už sice dostatečné množství bodů, ale jistě se propadnu v žebříčku TOP 20. Chtěl bych se zeptat, jestli by pro příště nešel nějakým způsobem změnit systém pro případ déle trvajícího výpadku. Za odpověd předem děkuji.
Protestujem proti 10. otazke z Expertiáda se Samsungem
"10. Jakého největšího kontrastního poměru dosahuje monitor Samsung SyncMaster 226BW? * 3000:1 "
Monitor dosahuje iba 1000:1 (realna hodnota) a nie 3000:1 (reklamny trik).
"10. Jakého největšího kontrastního poměru dosahuje monitor Samsung SyncMaster 226BW? * 3000:1 "
Monitor dosahuje iba 1000:1 (realna hodnota) a nie 3000:1 (reklamny trik).
[QUOTE=e-MP;64895]Protestujem proti 10. otazke z Expertiáda se Samsungem
Monitor dosahuje iba 1000:1 (realna hodnota) a nie 3000:1 (reklamny trik).[/QUOTE]
Je sice reklamní trik jej udávat samostatně stojící, ovšem to ještě neznamená, že monitor není schopen tohoto kontrastu docílit. Otázka zněla: "Jakého největšího kontrastního poměru dosahuje monitor Samsung SyncMaster 226BW?"
Dále už jen použiji citaci z našeho článku o technologii LCD panelů:
"V poslední době se objevuje u některých monitorů extrémně vysoký kontrast, klidně i 3500:1. To v porovnání s kontrastem 800:1 zní až pohádkově. Je v tom ovšem jeden háček. Takto vysoký kontrast je pouze u filmů, her atd. A proč pouze u filmů a her? Dynamický kontrast totiž nevyjadřuje přímo kontrast, jaký dokáží zobrazit samotný tekuté krystaly, ale jde o kontrast, který v průběhu času dokáže LCD zobrazit. Čip vyhodnocuje aktuální obraz a pokud je hodně tmavý, tak ubere na intenzitě podsvětlovacích trubic. Tím Sníží i jas celého obrazu. Naopak pokud je v obraze hodně světlých míst, tak se podsvětlovací trubice zapnou na maximum.
U filmů to obvykle vypadá velice dobře a jsou zkrátka takové živější, ale při klasické práci v operačním systému a při práci s grafikou to může i vadit, a proto lze u některých panelů dynamický kontrast vypnout."
Monitor dosahuje iba 1000:1 (realna hodnota) a nie 3000:1 (reklamny trik).[/QUOTE]
Je sice reklamní trik jej udávat samostatně stojící, ovšem to ještě neznamená, že monitor není schopen tohoto kontrastu docílit. Otázka zněla: "Jakého největšího kontrastního poměru dosahuje monitor Samsung SyncMaster 226BW?"
Dále už jen použiji citaci z našeho článku o technologii LCD panelů:
"V poslední době se objevuje u některých monitorů extrémně vysoký kontrast, klidně i 3500:1. To v porovnání s kontrastem 800:1 zní až pohádkově. Je v tom ovšem jeden háček. Takto vysoký kontrast je pouze u filmů, her atd. A proč pouze u filmů a her? Dynamický kontrast totiž nevyjadřuje přímo kontrast, jaký dokáží zobrazit samotný tekuté krystaly, ale jde o kontrast, který v průběhu času dokáže LCD zobrazit. Čip vyhodnocuje aktuální obraz a pokud je hodně tmavý, tak ubere na intenzitě podsvětlovacích trubic. Tím Sníží i jas celého obrazu. Naopak pokud je v obraze hodně světlých míst, tak se podsvětlovací trubice zapnou na maximum.
U filmů to obvykle vypadá velice dobře a jsou zkrátka takové živější, ale při klasické práci v operačním systému a při práci s grafikou to může i vadit, a proto lze u některých panelů dynamický kontrast vypnout."
Jinak vyhodnocení expertiády se Samsungem proběhne zítra - odpovědi na 3. otázka týkající se datumu otevření českého zastoupení Samsungu budou ale z hodnocení vyřazeny (jelikož na oficiálních stránkách Samsungu byly na různých místech k dispozici dva odlišné údaje).
aha...záludné otázky...nie každý číta správy/články na vašom webe. Podla mojich informácií je 3000:1 iba maximálny teoretický kontrast (nedosahuje taký), ktorým výrobcovia zavádzajú potencionálneho zákaznika. Laik naletí, ale sčítaný človek vie, že ten nižší kontrast je skutočný.
Mne už je to jedno, lebo aj tak tu zase nič nevyhrám. Ludia zo Slovenska väčšinou nevyhrávajú české súťaže (aj keď si pre výhru môžu prísť alebo majú rodinu v ČR kde by výhra mohla prísť).
Správny dátum je (http://www.samsung.com/cz/aboutsamsung/samsungczech/index.htm) 1. červenec 2005 a nie 16. červenec 2005?
Ináč nič v zlom, ale mali by ste pred začatím súťaže lepšie pripraviť otázky a odpovede. Teraz ten kto mal 7 správnych odpovedí automaticky vypadne zo súťaže?
Mne už je to jedno, lebo aj tak tu zase nič nevyhrám. Ludia zo Slovenska väčšinou nevyhrávajú české súťaže (aj keď si pre výhru môžu prísť alebo majú rodinu v ČR kde by výhra mohla prísť).
Správny dátum je (http://www.samsung.com/cz/aboutsamsung/samsungczech/index.htm) 1. červenec 2005 a nie 16. červenec 2005?
Ináč nič v zlom, ale mali by ste pred začatím súťaže lepšie pripraviť otázky a odpovede. Teraz ten kto mal 7 správnych odpovedí automaticky vypadne zo súťaže?
[QUOTE=e-MP;64985]Teraz ten kto mal 7 správnych odpovedí automaticky vypadne zo súťaže?[/QUOTE]
Ne, počktejte si buď na vyhodnocení nebo si pročtěte toto téma a podívejte se, jak tomu bylo dříve v podobných případech.
Jinak k tomu dát dohromady lépe otázky - on je to poněkud problém, když sám výrobce často nemá ve svých faktech jasno (nehledě na to, že otázky jsou vždy buď přímo tvořeny nebo odsouhlaseny i ze strany výrobce), ale nebudu nosit dříví do lesa (historie tohoto tématu stačí :-)).
Ne, počktejte si buď na vyhodnocení nebo si pročtěte toto téma a podívejte se, jak tomu bylo dříve v podobných případech.
Jinak k tomu dát dohromady lépe otázky - on je to poněkud problém, když sám výrobce často nemá ve svých faktech jasno (nehledě na to, že otázky jsou vždy buď přímo tvořeny nebo odsouhlaseny i ze strany výrobce), ale nebudu nosit dříví do lesa (historie tohoto tématu stačí :-)).
[QUOTE=e-MP;64985]aha...záludné otázky...nie každý číta správy/články na vašom webe.[/QUOTE]
? Svět hardware snad přece není jediný zdroj informací, kde by podobné vysvětlení bylo možné najít.
? Svět hardware snad přece není jediný zdroj informací, kde by podobné vysvětlení bylo možné najít.
Tak dneska jste mě pěkně namíchli. Dostal jsem od robota mejla, že jsem sice zodpověděl správně všechny otázky v listopadové soutěži, ale že "NEMÁM" možnost získat výhru, protože nemám vyplněné PSČ v profilu.
Tak to mě dost naštvalo. To PSČ tam mám už od roku 2002. Že může být slepý člověk a přehlídne se, to bych ještě skousl, ale že kecá i nějakej "robot", to je vrchol. Může mi někdo vysvětlit jak k tomu mohlo dojít? A jak k tomu teď přijdu já? Co když jsem zrovna dneska mohl vyhrát? A nehledě na to, že takhle mohlo být vyřazeno daleko víc soutěžících!
Tak to mě dost naštvalo. To PSČ tam mám už od roku 2002. Že může být slepý člověk a přehlídne se, to bych ještě skousl, ale že kecá i nějakej "robot", to je vrchol. Může mi někdo vysvětlit jak k tomu mohlo dojít? A jak k tomu teď přijdu já? Co když jsem zrovna dneska mohl vyhrát? A nehledě na to, že takhle mohlo být vyřazeno daleko víc soutěžících!
No tak si treba moh vyhrat, ale nejspis by jsi nevyhral.
Co ti na tom tolik vadi? Je to vicemene dobra vule svetahardware ze sem hazi takovehle souteze a pak je kazdej kritizuje.
U me byl napriklad ten mail dorucen v poradku s tim ze adresu mam spravne vyplnenou.
Co ti na tom tolik vadi? Je to vicemene dobra vule svetahardware ze sem hazi takovehle souteze a pak je kazdej kritizuje.
U me byl napriklad ten mail dorucen v poradku s tim ze adresu mam spravne vyplnenou.
[QUOTE=Nettle;65315]No tak si treba moh vyhrat, ale nejspis by jsi nevyhral.
Co ti na tom tolik vadi?[/QUOTE]
Co mi tolik vadí? Mě jde o princip.
V minulých expertiádách jsem žádný mejl o nevyplněných údajích nedostal, tak jak to že teď jo? To někdo maže údaje? Divný :-(
Co ti na tom tolik vadi?[/QUOTE]
Co mi tolik vadí? Mě jde o princip.
V minulých expertiádách jsem žádný mejl o nevyplněných údajích nedostal, tak jak to že teď jo? To někdo maže údaje? Divný :-(
toto je novinka, protoze spousta lidi ani nevedela jestli maji registracni udaje vyplneny (podivat se do formulare registrace je asi moc obtizne...) a jestli jsou zarazeni do slosovani... a prave k odhaleni takovych nesrovnalosti jako nastalo u tebe to je imho urceny... nema cenu se tu dohadovat dokud se nevyjadri KP
[QUOTE=dalli;65313]Tak dneska jste mě pěkně namíchli. Dostal jsem od robota mejla, že jsem sice zodpověděl správně všechny otázky v listopadové soutěži, ale že "NEMÁM" možnost získat výhru, protože nemám vyplněné PSČ v profilu.
Tak to mě dost naštvalo. To PSČ tam mám už od roku 2002. Že může být slepý člověk a přehlídne se, to bych ještě skousl, ale že kecá i nějakej "robot", to je vrchol. Může mi někdo vysvětlit jak k tomu mohlo dojít? A jak k tomu teď přijdu já? Co když jsem zrovna dneska mohl vyhrát? A nehledě na to, že takhle mohlo být vyřazeno daleko víc soutěžících![/QUOTE]
Vysvětlení naleznete zde:
https://www.svethardware.cz/expertiada-se-samsungem-o-multifunkci-scx-4500-vyhodnoceni/18918/diskuze
Za vzniklé nedorozumění se sice omlouváme, nicméně o těchto připravovaných, e-mailových informativních sděleních jsem informoval předem a bylo jasně řečeno, že se bude jednat pouze o doplňující sdělení pro účely ověření, jež nebudou mít žádnou vazbu na samotné losování.
Postup losování je celou dobu popsán v pravidlech, s nimiž byste měl být obeznámen, pokud se soutěže účastníte. Nejdříve losuji, posléze ověřuji (kontaktní údaje tedy ověřuje člověk, nikoli automat). Teprve posléze robot rozešle e-maily a vyhodnocuje údaje na základě nějaké definice, kterou mu dá programátor a který v té definici může udělat chybu, což se zde stalo).
Tak to mě dost naštvalo. To PSČ tam mám už od roku 2002. Že může být slepý člověk a přehlídne se, to bych ještě skousl, ale že kecá i nějakej "robot", to je vrchol. Může mi někdo vysvětlit jak k tomu mohlo dojít? A jak k tomu teď přijdu já? Co když jsem zrovna dneska mohl vyhrát? A nehledě na to, že takhle mohlo být vyřazeno daleko víc soutěžících![/QUOTE]
Vysvětlení naleznete zde:
https://www.svethardware.cz/expertiada-se-samsungem-o-multifunkci-scx-4500-vyhodnoceni/18918/diskuze
Za vzniklé nedorozumění se sice omlouváme, nicméně o těchto připravovaných, e-mailových informativních sděleních jsem informoval předem a bylo jasně řečeno, že se bude jednat pouze o doplňující sdělení pro účely ověření, jež nebudou mít žádnou vazbu na samotné losování.
Postup losování je celou dobu popsán v pravidlech, s nimiž byste měl být obeznámen, pokud se soutěže účastníte. Nejdříve losuji, posléze ověřuji (kontaktní údaje tedy ověřuje člověk, nikoli automat). Teprve posléze robot rozešle e-maily a vyhodnocuje údaje na základě nějaké definice, kterou mu dá programátor a který v té definici může udělat chybu, což se zde stalo).
OK, pravidla expertiády znám, jenom jsem nezaregistroval to o těch informačních mejlech a výše uvedené vlákno ve fóru.
Tak snad příště.
Tak snad příště.
[QUOTE=mech13;65338]a prave k odhaleni takovych nesrovnalosti jako nastalo u tebe to je imho urceny...[/QUOTE]
Jde o to, že já jsem žádné nesrovnalosti v profilu neměl.
Ale už mi to bylo vysvětleno, tak toho nechme.
Jde o to, že já jsem žádné nesrovnalosti v profilu neměl.
Ale už mi to bylo vysvětleno, tak toho nechme.
taky mně přišel mail, že nemám vyplněný PSČ což mě docela zarazilo, pač profil mam správně vyplněný..
pokud to ale kontrolujete osobně tak to je v pořádku.. :)
pokud to ale kontrolujete osobně tak to je v pořádku.. :)
Zase som nič nevyhral :( . Asi sa na to po tých rokoch vy.... a radšej si začnem šporiť prachy.
Ten "herní notebook MSI GX600PX" by som ale veeeelmi chcel. Prosim poslite mi ho a kašlite na súťaž. Dik
Ináč aktuálny výherca je tiež z Prahy 5? Väčšinou vyhrávajú ludia odtial.
Ten "herní notebook MSI GX600PX" by som ale veeeelmi chcel. Prosim poslite mi ho a kašlite na súťaž. Dik
Ináč aktuálny výherca je tiež z Prahy 5? Väčšinou vyhrávajú ludia odtial.
[QUOTE=amoondre;65482]Zrejme mi uz zrak nesluzi, ale uz je vyhodnotenie Samsung expertiady?[/QUOTE]
Tentokrát jsem jej zároveň se zveřejněním aktuality dal hned i do přehledu výherců: https://www.svethardware.cz/expertiada
Tentokrát jsem jej zároveň se zveřejněním aktuality dal hned i do přehledu výherců: https://www.svethardware.cz/expertiada
Ja sa zúčastňujem expertiád už dosť dlho, a až teraz po zaslaní informačného e-mailu som sa dozvedel, že vlastne zbytočne. Nemám v profile uvedenú ulicu. Ale keď niekto býva na dedine (vesnici), kde nie sú žiadne ulice, tak nemá šancu vyhrať? Nikde v nastaveniach som nenašiel, že údaj ulica je povinný pre možnosť výhry. Zmieňujete sa iba o správnej adrese a tú mám uvedenú. Som teda zvedavý, čo tam mám napísať. Niečo si vymyslieť a v prípade výhry ( ale si verím ) ma vyradíte, lebo niektorý údaj nie je platný?
Ospravedlňujem sa za tento príspevok, v pravidlách je to uvedené, preletel som ich dávno a toto som si jaksi nevšimol. Takže moja chyba.
S tými info e-mailami ste to mali spraviť už skôr, kopa ľudí žije (žila) v tom, že majú všetko O.K.
Ospravedlňujem sa za tento príspevok, v pravidlách je to uvedené, preletel som ich dávno a toto som si jaksi nevšimol. Takže moja chyba.
S tými info e-mailami ste to mali spraviť už skôr, kopa ľudí žije (žila) v tom, že majú všetko O.K.
Ale jo sanci si mel -do slosovani si zarazen byl a kdybys byl vylosovan tva adresa by se prekontrolovala - aspon tak jsem to pochopil ja
[QUOTE=e-MP;65469]Ináč aktuálny výherca je tiež z Prahy 5? Väčšinou vyhrávajú ludia odtial.[/QUOTE]
ja vyhral i z moravy:)
to robky: Obec - tam kde je posta Ulice - jmeno dediny
tak to mam ja a vyhral jsem:)
ja vyhral i z moravy:)
to robky: Obec - tam kde je posta Ulice - jmeno dediny
tak to mam ja a vyhral jsem:)
ahoj,
nerad bych byl nejaky stoura, ale pri odpovedi na 1. otazku Expertiady mi to prvni odpoved neuznamo i kdyz je ocividne dobre:
Celkový počet otázek soutěže: 10
Dosud jste odpověděl 1x, z toho správně 0x
(upozorňujeme, že v počtu správných odpovědí nejsou dnešní odpovědi zahrnuty - pro více informací nahlédněte do pravidel soutěží (https://www.svethardware.cz/pravidla-soutezi))
- - -
Dnešní otázka: Který z těchto notebooků MSI má na sobě natištěn motiv tetování?
Vaše odpověď: GX600 Extreme Edition
Da se s tim neco udelat?
Dikes
nerad bych byl nejaky stoura, ale pri odpovedi na 1. otazku Expertiady mi to prvni odpoved neuznamo i kdyz je ocividne dobre:
Dosud jste odpověděl 1x, z toho správně 0x
(upozorňujeme, že v počtu správných odpovědí nejsou dnešní odpovědi zahrnuty - pro více informací nahlédněte do pravidel soutěží (https://www.svethardware.cz/pravidla-soutezi))
- - -
Dnešní otázka: Který z těchto notebooků MSI má na sobě natištěn motiv tetování?
Vaše odpověď: GX600 Extreme Edition
Da se s tim neco udelat?
Dikes
Asi jsi hoden sveho nicku :) Precti si to jeste jednou a poradne. Btw. dulezite jsem vyznacil tucne.
Obvykle když jsou takhle expertiády po sobě druhou zasklím...naposled mi to ale napsalo, že nemám vyplněný PSČ. Že by to nebylo schopná strávit PSČ s mezerou :notsure
[quote=Karel Polívka;67103]...vysvětlení je o pár příspěvků dříve (a zároveň ve vyhlášení).[/quote]
Díky, už to vidím (a měl jsem pravdu :)). Každopádně účastnit se můžu stejně jen tak pro cvik, takže což :)
Díky, už to vidím (a měl jsem pravdu :)). Každopádně účastnit se můžu stejně jen tak pro cvik, takže což :)
Někteří lidé mě vážně fascinují. Teď nám jeden náš ctěný čtenář poslal připomínku s následujícím zněním:
"běžte do háje s experiádou, kde ty otázky mám hledat, nejdřív je dáte viditelně na přední stranu, a teď je zakopete někde pod povrch !!!"
Že by měl problémy s rozpoznáváním písmek? Nejenže si evidentně nepřečetl pravidla (k čemuž se zavazuje účastí v expertiádě), ale ani si evidentně nepřečetl samotné oznámení o expertiádě, díky kterému se o ní nejspíše dozvěděl.
To, že si to někdo nepřečte a rovnou se ptá, aniž by se pokoušel to najít ještě beru, sice svou leností nebo ignorací zbytečně někoho obtěžuje (ve všech oznámení ohledně expertiády je odkaz na pravidla), ale budiž. Nicméně to, že nám ještě bude někdo kvůli své ignoranci něco vyčítat a rovnou s třema vykřičníky... tak to je vážně fajn :-))).
"běžte do háje s experiádou, kde ty otázky mám hledat, nejdřív je dáte viditelně na přední stranu, a teď je zakopete někde pod povrch !!!"
Že by měl problémy s rozpoznáváním písmek? Nejenže si evidentně nepřečetl pravidla (k čemuž se zavazuje účastí v expertiádě), ale ani si evidentně nepřečetl samotné oznámení o expertiádě, díky kterému se o ní nejspíše dozvěděl.
To, že si to někdo nepřečte a rovnou se ptá, aniž by se pokoušel to najít ještě beru, sice svou leností nebo ignorací zbytečně někoho obtěžuje (ve všech oznámení ohledně expertiády je odkaz na pravidla), ale budiž. Nicméně to, že nám ještě bude někdo kvůli své ignoranci něco vyčítat a rovnou s třema vykřičníky... tak to je vážně fajn :-))).
[QUOTE=Nettle;65539]Ale jo sanci si mel -do slosovani si zarazen byl a kdybys byl vylosovan tva adresa by se prekontrolovala - aspon tak jsem to pochopil ja[/QUOTE]
Ano, přesně tak. Kontrolu údajů při losování provádím sám, nikoli nějaký algoritmus (ten mi pouze dodá účastníky s odpovídajícím počtem bodů, dále je to už v mé režii :-)).
Ano, přesně tak. Kontrolu údajů při losování provádím sám, nikoli nějaký algoritmus (ten mi pouze dodá účastníky s odpovídajícím počtem bodů, dále je to už v mé režii :-)).
Dotaz: bylo by, please, možné, aby se otázka z expertiády zobrazovala i při návštěvě fóra? Osobně přeskakuju hlavní stranu SHW a jdu rovnou na fórum, čímž ale taky vždycky zapomenu ( nebo ani nevím ), že je nějaká expertiáda. Např. až dneska jsem zjistil od Wlcka, že je expertiáda s Intelem a je tam už druhá otázka.
Rád bych se jich zúčastňoval, ale bylo by fajn, kdyby na uživatele vyskakovalo okno s expertiádou i na fóru, nejen na homepage SHW.
Rád bych se jich zúčastňoval, ale bylo by fajn, kdyby na uživatele vyskakovalo okno s expertiádou i na fóru, nejen na homepage SHW.
Já skoro prošvihnul minulou expertiádu - přišel jsem na to zrovna u třetí otázky, takže se to ještě dalo. Ale kdybych na to přišel až o den déle...
Já ji prošvihl celou, a to jsem ten noťas MSI i chtěl.:-) Odpověděl jsem asi jen na dvě otázky, možná tři. To jsem ještě ani nevěděl, že se odpovídá každý den, přišel jsem na to náhodou.
Byste to chteli vsechno na stribrnem podnosu, nejlepe i s tucne zvyraznenou spravnou odpovedi :stupid
Principialne tu jde o to, ze mame navstevovat tu stranku SHW a za odmenu muzeme i neco vyhrat v expertiade. Proste kdo chce, ten si o expertiade vsechno zjisti. Navic je uz skoro pravidlem, ze je expertiada kazdy mesic, tak mame ocekavat, ze se ted asi nekdy objevi.
Soutezeni zdar :thumb
Principialne tu jde o to, ze mame navstevovat tu stranku SHW a za odmenu muzeme i neco vyhrat v expertiade. Proste kdo chce, ten si o expertiade vsechno zjisti. Navic je uz skoro pravidlem, ze je expertiada kazdy mesic, tak mame ocekavat, ze se ted asi nekdy objevi.
Soutezeni zdar :thumb
Ono nejde ani tak o vůli soutěžit, ta je, ale spíš o to, že máme ( alespoň já ) fest děravé hlavy. A když jsme zvyklí jít rovnou na fórum, málokdy nám zacvakne, že bychom měli ještě na hlavní stranu SHW, páč je tam expertiáda.
No víš, jenže hodně lidí nesedí jenom u kompu a má kupu další práce a potom je strašně jednoduché na expertiádu zapomenout... :cry
[QUOTE=Petr S.;70732]No víš, jenže hodně lidí nesedí jenom u kompu a má kupu další práce a potom je strašně jednoduché na expertiádu zapomenout... :cry[/QUOTE]Ted si trochu odporujes.... kdyz nebudes u kompu, muze se ti to psat 100x a stejne to nezjistis ;)
Navic zacatek Expertiady (cca. 3 dny predem) je odesilan mail s oznamenim, ze bude probihat nova Expertiada, pak uz je to na tobe....
Btw. nejsem proti oznamovani na 4u, ale imho neni problem si to ohlidat :)
Navic zacatek Expertiady (cca. 3 dny predem) je odesilan mail s oznamenim, ze bude probihat nova Expertiada, pak uz je to na tobe....
Btw. nejsem proti oznamovani na 4u, ale imho neni problem si to ohlidat :)
Jo, ale já neříkám, že nejsem u kompu. Jsem tam třeba jenom na chvíli, mrknu na fórum a když tu není nic důležitého tak spěchám na další práci. Na hlavní stránku SHW primárně nechodím, proto bych ocenil oznámení i zde. I když přiznávám, že ohlídat si to jde. Sice pro nás zapomnětlivé hůř, ale jde to...
Mám dojem, že 10. byla ( a tím samozřejmě i 9. ). Myslím, že jsem na ni odpovídal, ale nejsem si jistý, třeba se mi to už jen v hlavě plete.
Skontroluj si to v emaile. Ja som odpovedal na poslednu 8. otazku, lebo v sobotu a nedelu neboli dalsie otazky.
[QUOTE=e-MP;70869]Skontroluj si to v emaile. Ja som odpovedal na poslednu 8. otazku, lebo v sobotu a nedelu neboli dalsie otazky.[/QUOTE]
Mas v tom nejaky neporadek nerku-li bordel. Posledni otazka byla 7.12.2007, bylo jich samozrejme 10. Jinak otazky byvaji vzdy pouze v pracovni dny a zpravidla expertiada trva dva tydny (tedy presne 10 otazek).
Tady je dukaz, ze jich bylo opravdu 10 https://www.svethardware.cz/competition.jsp?doc=F22A7E4FEFC436EFC125739B004B39E2.
Mas v tom nejaky neporadek nerku-li bordel. Posledni otazka byla 7.12.2007, bylo jich samozrejme 10. Jinak otazky byvaji vzdy pouze v pracovni dny a zpravidla expertiada trva dva tydny (tedy presne 10 otazek).
Tady je dukaz, ze jich bylo opravdu 10 https://www.svethardware.cz/competition.jsp?doc=F22A7E4FEFC436EFC125739B004B39E2.
"Potvrzujeme příjem anketního lístku do soutěže na serveru https://www.svethardware.cz nazvané Expertiáda s MSI
Dosavadní statistika Vaší účasti v této soutěži:
- - -
Dosud jste odpověděl 9x, z toho správně 8x"
to je email z 07.12. 15:34...teraz bud mudry.
PS: bolo teda 9, ale desiata pondelnajsia nie, lebo zacala sutaz s Intelom.
Dosavadní statistika Vaší účasti v této soutěži:
- - -
Dosud jste odpověděl 9x, z toho správně 8x"
to je email z 07.12. 15:34...teraz bud mudry.
PS: bolo teda 9, ale desiata pondelnajsia nie, lebo zacala sutaz s Intelom.