Jméno tazatele: Pavlík
Znění dotazu:
Poškozen usb vstup do Armada E 500 . používám Cardbus USB 2,0. lze to opravit / kde /. Díky za pomoc.
HW a SW počítače jehož se dotaz týká:
Znění dotazu:
Poškozen usb vstup do Armada E 500 . používám Cardbus USB 2,0. lze to opravit / kde /. Díky za pomoc.
HW a SW počítače jehož se dotaz týká:
Dobrý den, koupil jsem si case KME 0762 a při zapojování konektorů jsem narazil na menší problém. Nedokážu najít kabeláž k výstupu na přední USB. Poradí mi někdo?
BTW: moje MB je Gigabyte GA-EP35-DS3.
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
BTW: moje MB je Gigabyte GA-EP35-DS3.
Pokud má CASE přední USB, měla by být v balení u case i kabeláž pro propojení tohoto front panelu a MB.
[QUOTE=Neregistrovaný;185822]Nemohu najít kabely ze skříně do desky na přední USB porty.[/QUOTE]
Jak jsem psal nad tebou.
Jak jsem psal nad tebou.
předchozí reakce byla pro Klingacikxe.
4 fanynek: no a tady je asi ten problém, po zapojení mi zbyly jen kabely s označením VCC1 a TPA TPB
4 fanynek: no a tady je asi ten problém, po zapojení mi zbyly jen kabely s označením VCC1 a TPA TPB
[QUOTE=Neregistrovaný;185824]předchozí reakce byla pro Klingacikxe.
4 fanynek: no a tady je asi ten problém, po zapojení mi zbyly jen kabely s označením VCC1 a TPA TPB[/QUOTE]
To by mělo být ono. Nemůžeš to nafotit? Jinak v manuálu bys to měl najít.
4 fanynek: no a tady je asi ten problém, po zapojení mi zbyly jen kabely s označením VCC1 a TPA TPB[/QUOTE]
To by mělo být ono. Nemůžeš to nafotit? Jinak v manuálu bys to měl najít.
Je to bohužel trošku rozmazané, ale je tam vidět označení kabelů. Jinak ten kabel vlevo je pro vstup na sluchátka, ale ten ani zapojovat nechci.
[QUOTE=Neregistrovaný;185841]Je to bohužel trošku rozmazané, ale je tam vidět označení kabelů. Jinak ten kabel vlevo je pro vstup na sluchátka, ale ten ani zapojovat nechci.
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste][/QUOTE]
No jasně, že to jsou ty kabely na frotn USB. Podívej se na ty konektory a do manuálu k desce a tam pak pochopíš, jak je máš otočit. Pokud se nemýlím, tak tam jeden "trn" vždycky chybí. Takže podle toho to otoč.
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste][/QUOTE]
No jasně, že to jsou ty kabely na frotn USB. Podívej se na ty konektory a do manuálu k desce a tam pak pochopíš, jak je máš otočit. Pokud se nemýlím, tak tam jeden "trn" vždycky chybí. Takže podle toho to otoč.