Klienti mBanky, jdete na párty ?T
Přemýšlím o tom, ale samotnýmu se mi tam nechce :o Takže asi nee.
mBank je podle mě rozhodně jedna z nejlepších bank tady, konečně přinesla do toho našeho bankovního sektoru pořádnou změnu.
mBank je podle mě rozhodně jedna z nejlepších bank tady, konečně přinesla do toho našeho bankovního sektoru pořádnou změnu.
Já jsem na tom stejně, takže jestli zajedeš do Brna (pokud tu nejsi :runaway), můžeme vyrazit :)
Jinak souhlas...super, že zase zvedli úrokovou sazbu na spořícím na 3,5 % :p
Jinak souhlas...super, že zase zvedli úrokovou sazbu na spořícím na 3,5 % :p
[QUOTE=Pavel Boček;184604]Tak co, jde někdo na párty v Brně ?[/QUOTE]
Na srazy v Brně nechodíš,ale na párty mBanky jdeš?
LOL :stupid
Na srazy v Brně nechodíš,ale na párty mBanky jdeš?
LOL :stupid
[quote=Pavel Boček;184712]Já jsem na tom stejně, takže jestli zajedeš do Brna (pokud tu nejsi :runaway), můžeme vyrazit :)
Jinak souhlas...super, že zase zvedli úrokovou sazbu na spořícím na 3,5 % :p[/quote]
V Brně už chvíli jsem. Dělám tu v jedné síťařské firmě :-) Tak uvidíme, třeba bysme tam mohli kouknout :) Docela by mě to zajímalo.
Jinak souhlas...super, že zase zvedli úrokovou sazbu na spořícím na 3,5 % :p[/quote]
V Brně už chvíli jsem. Dělám tu v jedné síťařské firmě :-) Tak uvidíme, třeba bysme tam mohli kouknout :) Docela by mě to zajímalo.
[QUOTE=alliens_labs;184713]Na srazy v Brně nechodíš,ale na párty mBanky jdeš?
LOL :stupid[/QUOTE]
srazy SHW totiz nejsou koncipovany pro potreby komunisticke mladeze...
ale jinak celkem zajimave imho :), u mBank jsem (mimojiné taky) :)
LOL :stupid[/QUOTE]
srazy SHW totiz nejsou koncipovany pro potreby komunisticke mladeze...
ale jinak celkem zajimave imho :), u mBank jsem (mimojiné taky) :)
[quote=ICEBOSS;184743]ale jinak celkem zajimave imho :), u mBank jsem (mimojiné taky) :)[/quote]
Půjdeš taky? Co kdybysme z toho udělali takovej mini sraz SHW? :)
Půjdeš taky? Co kdybysme z toho udělali takovej mini sraz SHW? :)
[quote=cool.user;184778]A proc nechodis radsi na normalni srazy shw? :p[/quote]
Protoze v te dobe, kdy srazy byly, jsem jeste v Brne nebyl. A ted zase ztracim trosku prehled nad forem, protoze uz tolik nestiham jako driv.
Protoze v te dobe, kdy srazy byly, jsem jeste v Brne nebyl. A ted zase ztracim trosku prehled nad forem, protoze uz tolik nestiham jako driv.
Tak pockej? Pred peti dny byl sraz? Jsem kapku mimo :D
Tusil jsem ze ma byt ted v patek a docela jsem i zvazoval ze tam pujdu, ale nevedel jsem jesli mi to vyjde.
Tusil jsem ze ma byt ted v patek a docela jsem i zvazoval ze tam pujdu, ale nevedel jsem jesli mi to vyjde.
https://www.svethardware.cz/forum/showthread.php/14745-brnaci-kdy-zajdem-na-jedno tento thread si dej do oblibenych a nastav si upozorneni emailem na odpovedi a budes v obraze :)
Co je tohle za OT do prkvančič ?!?! Tady se neřeší žádné hospodské srazy, tady jsem se ptal na to, kdo půjde na párty mBank v Brně. Držte se prosím tématu.
Petr S.: jdu se jim upsat do registrace :)
Petr S.: jdu se jim upsat do registrace :)
Prosím, aby ste poslechli PB a nějak se drželi tématu (chápu, že to je při zjištění jistých okolností těžké, ale prosím, kdo má pořád číst ty jeho reporty?).
Chápu, že sme v sekci volných témat takže tresty a promaz nebude. Zatím ;)
Chápu, že sme v sekci volných témat takže tresty a promaz nebude. Zatím ;)
Tak jsem tam skáknul, původně s plánem pak jít na druhou lekci zlatého kurzu společenských tanců, no nakonec jsem to vydržel až do tomboly. Hm, ta letenka byla pěkná, ale nic :D Příštš by to ale chtělo někoho na pokec, když už nějaké ty nápoje jsou zdarma ;)
Můžete to zamnkout zase na příštích 11,9 měsíce...
Můžete to zamnkout zase na příštích 11,9 měsíce...