Určitě řada z vás má tento chladič na grafice - nechávali jste tam původní pastu, je dostačující nebo jste ji sundali a dali jinou? A z praktických zkušeností - dáváte vždy pastu jak na chladič tak i na grafiku či CPU (v případě výměny chladiče na procesoru) nebo postačí jen na chladiči?
mela by to byt AC MX2, takze vymena je asi zbytecna.
ale jinak vetsinou davam pastu vlastni, ne tu, co se dodava k chladici.
ale jinak vetsinou davam pastu vlastni, ne tu, co se dodava k chladici.
[QUOTE=lubayys;187002]Já jsem tu původní tam nechal, a teploty jsou úplně v pohodě :)[/QUOTE]
a plcnul si ještě pastu i na tu grafiku při té výměně?
a plcnul si ještě pastu i na tu grafiku při té výměně?
imho je jedno na čo dáš pastu, či na chladič alebo na GPU/CPU, len aby si pastu nanášal na čistý povrch a nedal jej tam ani veľa ani málo.
[QUOTE=jirmond;187020]a plcnul si ještě pastu i na tu grafiku při té výměně?[/QUOTE]
teď moc nechápu..jakože jestli jsem tam přidal i jinou pastu? jakože navíc ? přímo na grafiku?
teď moc nechápu..jakože jestli jsem tam přidal i jinou pastu? jakože navíc ? přímo na grafiku?
na S2 je MX2, je to 100%. je jedno, jestli das pastu na chladic nebo na chip karty, pasta slouzi k vyrovnani mikro nerovnosti takze ta vrstva by nemela byt v radech 0,2-0,8mm ale spis méně (samozrejme odhadem), proste tady neplati, ze vice je lepe. nech tam to co je tam original a nasad to tam. tak sem to udelal i ja a vše je OK