Jméno tazatele: Jaro
Znění dotazu:
Dobry den,
Chcel by som poprosiť Váš názor ohľadom monitora Lenovo P20-2S, pretože nikde neviem nájsť žiadnu recenziu. Mám taký pocit, že tento monitor nevlastní asi nikto :o) Oplatí sa mi ho kúpiť? Nevyzerá, že by bol zlý, ale ktovie. Ďakujem.
http://www.smartik.sk/?Mode=Sti&StiId=84991
HW a SW počítače jehož se dotaz týká:
Znění dotazu:
Dobry den,
Chcel by som poprosiť Váš názor ohľadom monitora Lenovo P20-2S, pretože nikde neviem nájsť žiadnu recenziu. Mám taký pocit, že tento monitor nevlastní asi nikto :o) Oplatí sa mi ho kúpiť? Nevyzerá, že by bol zlý, ale ktovie. Ďakujem.
http://www.smartik.sk/?Mode=Sti&StiId=84991
HW a SW počítače jehož se dotaz týká:
Jedine čo som našiel je toto http://sp.fujitsu-siemens.com/dmsp/docs/ds_scenicview_p20-2s.pdf
V cestine http://www.fujitsu-siemens.sk/wcms-data/datasheets/lcd_pro/ds_scenicview_p20-2s_sk.pdf
Vie mi prosim niekto poradiť? Aký je Váš názor na tento monitor?
Vie mi prosim niekto poradiť? Aký je Váš názor na tento monitor?
pouzivej pls tlacitko EDIT
- na co ten monitor chces pouzivat ? Musi byt 4:3 ?
//je taky dost drahy, za nizsi cenu mas i 24 Samsung
- na co ten monitor chces pouzivat ? Musi byt 4:3 ?
//je taky dost drahy, za nizsi cenu mas i 24 Samsung
Tak chcem ho skor na kancelarske veci ako internet, nejaka ta grafika v Coreli, obcas uprava fotiek, word, excel. Sedim pri PC celkom dost a nechcem TN panel. Povodne som chcel Eizo S1932, ale je horor ho zohnat. Privezu ho az o 2-3 tyzdne. Teraz frcim na notebooku a to je strasne.
A kde je tlacitko edit? Nikde ho tu nevidim. Akurat, ze odoslat prispevok :)
A kde je tlacitko edit? Nikde ho tu nevidim. Akurat, ze odoslat prispevok :)
Nechcem viac ako 22 palcovy. 24 je moc a ani nahodou nechcem leskly monitor od ktoreho sa vsetko odraza. To mi dost vadi. A viac ako 15 za monitor nechcem dat.
[QUOTE=Neregistrovaný;187075]
A kde je tlacitko edit? Nikde ho tu nevidim. Akurat, ze odoslat prispevok :)[/QUOTE]
Promin :mistake, jako neregistrovany ho asi nemas ...
Jinak, na praci v photoshopu asi nejaky IPS nebo PVA panel, ten co jsi vybral by nemusel byt spatny ...
//na to Eizo se mozna mrkni tady, maji nejakou 22" skladem [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
A kde je tlacitko edit? Nikde ho tu nevidim. Akurat, ze odoslat prispevok :)[/QUOTE]
Promin :mistake, jako neregistrovany ho asi nemas ...
Jinak, na praci v photoshopu asi nejaky IPS nebo PVA panel, ten co jsi vybral by nemusel byt spatny ...
//na to Eizo se mozna mrkni tady, maji nejakou 22" skladem [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Nic sa nestalo :o)
No jo, ale ceny 22 palcovych Eizo monitorov su pekne vysoke. Preto som chcel ten S1932, lebo mal dobre parametre a nic mu nebolo vytknute. Akurat, ze sa mi uz nechce cakat dalsie 2 tyzdne az ho privezu a povedia mi, ze cena stupla o 3 litre ako to bolo v inom obchode, kde som ho objednal. Na druhy den zvysili cenu. Som nechapal. Asi objednam tento Siemens a sa budem modlit, aby bol fajn :)
No jo, ale ceny 22 palcovych Eizo monitorov su pekne vysoke. Preto som chcel ten S1932, lebo mal dobre parametre a nic mu nebolo vytknute. Akurat, ze sa mi uz nechce cakat dalsie 2 tyzdne az ho privezu a povedia mi, ze cena stupla o 3 litre ako to bolo v inom obchode, kde som ho objednal. Na druhy den zvysili cenu. Som nechapal. Asi objednam tento Siemens a sa budem modlit, aby bol fajn :)
Jo, jako Pckova rada ma zaruku O vadnych bodu, je to myslim S-IPS (nebo se pletu ?) takze myslim, ze bude dobry.
[QUOTE=Neregistrovaný;187090]
No jo, ale ceny 22 palcovych Eizo monitorov su pekne vysoke. Preto som chcel ten S1932, lebo mal dobre parametre a nic mu nebolo vytknute. Akurat, ze sa mi uz nechce cakat dalsie 2 tyzdne az ho privezu a povedia mi, ze cena stupla o 3 litre ako to bolo v inom obchode, kde som ho objednal. Na druhy den zvysili cenu. Som nechapal. Asi objednam tento Siemens a sa budem modlit, aby bol fajn :)[/QUOTE]
No Eizo 2231 ukazuje moc pěkně a vejde se do 15t. Pokud je to moc, tak na to co píšeš by ti určitě stačil i HP LP2275w - ten je do 8t.
No jo, ale ceny 22 palcovych Eizo monitorov su pekne vysoke. Preto som chcel ten S1932, lebo mal dobre parametre a nic mu nebolo vytknute. Akurat, ze sa mi uz nechce cakat dalsie 2 tyzdne az ho privezu a povedia mi, ze cena stupla o 3 litre ako to bolo v inom obchode, kde som ho objednal. Na druhy den zvysili cenu. Som nechapal. Asi objednam tento Siemens a sa budem modlit, aby bol fajn :)[/QUOTE]
No Eizo 2231 ukazuje moc pěkně a vejde se do 15t. Pokud je to moc, tak na to co píšeš by ti určitě stačil i HP LP2275w - ten je do 8t.