[QUOTE=SamecP;188098]Popřípadě přímo přes Win utilitou @BIOS.To mi přijde nejlehčí..[/QUOTE] Jo? No nevim jestli sis toho vsiml ale bios updatujem protoze winy nemuze nainstalovat :)
Edit Blik ;):cool:
Edit Blik ;):cool:
Heureka....tak to vypada, ze byl opravdu zakopanj pes ve stare verzi Biosu...upgradeoval jsem bios z flashky pomocí qflash a spustil instalaci windows. Instalace robehla az do konce a vse se tvari v poradku...
vsem strasne moc dekuju za pomoc, uz jsem prestaval verit ze to rozchodim...ted uz to snad pofrci tak jak ma..
vsem strasne moc dekuju za pomoc, uz jsem prestaval verit ze to rozchodim...ted uz to snad pofrci tak jak ma..
[QUOTE=SamecP;188098]Popřípadě přímo přes Win utilitou @BIOS.To mi přijde nejlehčí..
EDIT:Blbost,omlouvam se.On se nemůže dostat do Win:mistake[/QUOTE]
Windows jsem tam v té době neměl
EDIT:Blbost,omlouvam se.On se nemůže dostat do Win:mistake[/QUOTE]
Windows jsem tam v té době neměl
[QUOTE=glumik;188103]Heureka....tak to vypada, ze byl opravdu zakopanj pes ve stare verzi Biosu...upgradeoval jsem bios z flashky pomocí qflash a spustil instalaci windows. Instalace robehla az do konce a vse se tvari v poradku...
vsem strasne moc dekuju za pomoc, uz jsem prestaval verit ze to rozchodim...ted uz to snad pofrci tak jak ma..[/QUOTE]
No tak super :)
vsem strasne moc dekuju za pomoc, uz jsem prestaval verit ze to rozchodim...ted uz to snad pofrci tak jak ma..[/QUOTE]
No tak super :)