Need For Speed: Carbon
no sestavu: Athlon XP 2800+ BOXovanej, RAM 2x512MB, Ati Radeon 9600XT 256MB, HDD 160GB ATA133, peknou velkou skrin s 120mm vetrakem vzadu, ASUS A7N8X-E, tak sem zap ten memtest a zatim po 5min v poho, a na mim 2. kompu carbony nejdou vubec, ani demo, dycky dyz to zapnu tak se restartuje komp (Athlon 1700+ BOXovovanej, RAM 512MB, HDD 250GB ATA133, skrin s vetrakem nahore, Ati Radeon X1300 Pro 256MB, MSI KT4-V)
Ještě zjisti značky a wattáž zdrojů.
Zkoušel jsi na tom druhým PC memtest? Nech memtest proběhnout minimálně jednou.
Zkoušel jsi na tom druhým PC memtest? Nech memtest proběhnout minimálně jednou.
tak sem ten prvni kopm projel memtestem a nic, a zdroj mam 500W a na tom druhym myslim 350W, ale jednou na tej 500stovce sem s nim mel problem ze najednou spadlo napeti 12V na vetvi na 0 a PCAlert3 se s toho skoro pos*** jak kricel (prestaly se tocit vsechny vetraky), ten memtest u druhyho pc udelam zejtra
tak: ten prvni je Q-TEC PSU 500W BIGFAN (asi ze ma 120mm vetrak)
druhej: je tam napsano: EC model 300X a ma 300W (a ne 350)
a ten memtest bezi a je tam uz 550% co to zanamena?
druhej: je tam napsano: EC model 300X a ma 300W (a ne 350)
a ten memtest bezi a je tam uz 550% co to zanamena?
[QUOTE=tonda pařmen]a ten memtest bezi a je tam uz 550% co to zanamena?[/QUOTE]
ze uz bezi posesty dokola a muzes ho zastavit:) memtest bezi v nekonecne smycce, po druhym testu bez najiti jakekoli chyby ho mozes klidne ukoncit a prohlasit pameti za spravne fungujici a vyloucit je z dalsiho patrani...
ze uz bezi posesty dokola a muzes ho zastavit:) memtest bezi v nekonecne smycce, po druhym testu bez najiti jakekoli chyby ho mozes klidne ukoncit a prohlasit pameti za spravne fungujici a vyloucit je z dalsiho patrani...
Ahoj nevíte někdo kam se ukládá na disku profil hráče? Nainstaloval jsem Carbony na nový disk a chtěl jsem si tam zkopírovat uloženou pozici ze starého disku. V Dokumentech a nastavení jsem sice našel Carbony ale to asi nestačí díky.
jeste jsem to nehral, ale na nejakym obrazku jsem zahlidl text: TUNER: uroven 1. Pridame mracitka, neony, stroboskopy, diody, velky nevkusny kridlo hned budem level fajv woe... Ten jakobytuning pekne sux.
tak ja uz sem to zacal hrat a za 30 minut 14% kariery hotovo:stupid to budu mit neska dohrany...:turtle