Vanocni charitativni turnaj ve hre <XYZ>
Co takhle usporadat mezi svatky mezi mistni bandou ajtaku, geeku a posuku turnaj v nejake hre a vytezek z teto akce (zhruba 0,- kc) poslat AMD na jeho zachranu?
Myslim ze idealni by bylo aby hra/hry ktere budem hrat byly zadarmo a pokud mozno nenarocne na sestavu.
Takze muj navrh
1) LFS
2) Datum nekdy mezi svatky, to jest rekneme mezi 20.12 a 31.12
Myslim ze idealni by bylo aby hra/hry ktere budem hrat byly zadarmo a pokud mozno nenarocne na sestavu.
Takze muj navrh
1) LFS
2) Datum nekdy mezi svatky, to jest rekneme mezi 20.12 a 31.12
Myslis tohle?
http://www.lfs.net/
Jako napad je to uchazejici. Zalezi na tom kolik lidi se prihlasi
http://www.lfs.net/
Jako napad je to uchazejici. Zalezi na tom kolik lidi se prihlasi
[QUOTE=cool.user;189474]...poslat AMD na jeho zachranu?
...[/QUOTE]
Asi nechám někoho založit usera s nickem AMD a pak ti napařím rovnou červenou za urážení :p
...[/QUOTE]
Asi nechám někoho založit usera s nickem AMD a pak ti napařím rovnou červenou za urážení :p
[quote=cool.user;189474]Co takhle usporadat mezi svatky mezi mistni bandou ajtaku, geeku a posuku turnaj v nejake hre a vytezek z teto akce (zhruba 0,- kc) poslat AMD na jeho zachranu?
Takze muj navrh
1) LFS
2) Datum nekdy mezi svatky, to jest rekneme mezi 20.12 a 31.12[/quote]
Já teda na tyhle hry moc nejsem, ale jak je to pro dobrou věc...;):p:D
Takze muj navrh
1) LFS
2) Datum nekdy mezi svatky, to jest rekneme mezi 20.12 a 31.12[/quote]
Já teda na tyhle hry moc nejsem, ale jak je to pro dobrou věc...;):p:D
první duben je ještě daleko nebo mi to nějak rychle uteklo :D
Pro nějakej turnaj jsem taky :). A hra, která se bude hrát taky. Co třeba Warcraft 3? (dota nebo klasika)
Nebo bysme si mohli dát Crysis Wars
Pro nějakej turnaj jsem taky :). A hra, která se bude hrát taky. Co třeba Warcraft 3? (dota nebo klasika)
Nebo bysme si mohli dát Crysis Wars
crysis neni zrovna hra ktery by byla hw nenarocna a to nemluve o tom ze je sakra draha. W3 asi taky nema zrovna kazdej. Osobne preferuju nejakou free klasiku.
Sins bych si dal taky, i když jsem ho po netu ještě nehrál a dostal bych na prdel asi velmi rychle.:-) Jen kdyby se ujal pro tohle.
[QUOTE=cool.user;189599]crysis neni zrovna hra ktery by byla hw nenarocna a to nemluve o tom ze je sakra draha. W3 asi taky nema zrovna kazdej. Osobne preferuju nejakou free klasiku.[/QUOTE]
Crysis nebylo myšleno vážně :)
Co třeba Trackmania Nations Forever? (ta nejnovější) - jde spustit i na uplnejch šunkách - občas si ji zahraju i na notebooku s Intel GMA 850 a Pentium M 1,4Ghz.
Crysis nebylo myšleno vážně :)
Co třeba Trackmania Nations Forever? (ta nejnovější) - jde spustit i na uplnejch šunkách - občas si ji zahraju i na notebooku s Intel GMA 850 a Pentium M 1,4Ghz.
To mi příjde lepší :thumb. To LFS, nebo jak, jsem stáhnul a narychlo zkusil :mistake. Dá se tam nastavit ovládání šipkama? Tou krysou v defaultu to je šílený:runaway.
[QUOTE=Razi3L;189630]Crysis nebylo myšleno vážně :)
Co třeba Trackmania Nations Forever? (ta nejnovější) - jde spustit i na uplnejch šunkách - občas si ji zahraju i na notebooku s Intel GMA 850 a Pentium M 1,4Ghz.[/QUOTE]
TNF je skvely napad , rozhodne ma muj hlas :D
Co třeba Trackmania Nations Forever? (ta nejnovější) - jde spustit i na uplnejch šunkách - občas si ji zahraju i na notebooku s Intel GMA 850 a Pentium M 1,4Ghz.[/QUOTE]
TNF je skvely napad , rozhodne ma muj hlas :D
Ale no tak, trochu života do toho života... Prosedět jedno odpoledne a jeden večer si snad můžeš dovolit.:-)
Ja navrhuju, aby nekdo dostal od Jeziska Nintendo Wii a pak se sejdeme u nej doma a usporadame turnaj v necem poradnym :)
TMNF ?
To jako teenage mutant ninja fu***** ? Nebo co to znamena ? :D
// ja jsem moc zlobil, jezisek nebude :D
To jako teenage mutant ninja fu***** ? Nebo co to znamena ? :D
// ja jsem moc zlobil, jezisek nebude :D
[QUOTE=Razi3L;189630]Crysis nebylo myšleno vážně :)
Ja, jakozto byvala svetova desitka a ceska jednicka, se teto hry rad zucastnim :D:D:D
AYE!
Ja, jakozto byvala svetova desitka a ceska jednicka, se teto hry rad zucastnim :D:D:D
AYE!
Ak sa teda nakoniec bude konat takato akcia, som za a zucastnim sa...aspon si spravim vylet a odreagujem sa...
Inak, vyhoda toho W3 je v tom, ze funguje metodou kopiruj a hraj... Takze v tom by som problem nevidel... TMNF som sice moc nehraval, ale snad nebude problem si to riadne uzit...:runaway:runaway:runaway
Inak, vyhoda toho W3 je v tom, ze funguje metodou kopiruj a hraj... Takze v tom by som problem nevidel... TMNF som sice moc nehraval, ale snad nebude problem si to riadne uzit...:runaway:runaway:runaway
no muzem hrat treba total annihilaton, ale nejsem si jisty, jestli phenom tu 10 let starou hru utahne bez skubani :-p
Ak vas to potesi, tak vas pozyvam trenovat na novovytvoreny TMNF (specialne pre tento ucel) SvetHardware.cz server. Najdete ho medzi ceskymi servermi. Zatial su tam len klasicke Nadeo trate. Neskor pribudnu specialne trate. Uz som s tym dlho nerobil, tak mi prepacte. Funguju tratove rekordy a rebricek najlepsich. Pripadne nedostatky odstranim. Takze Go and Play!!!
No ja myslim ze TMNF byla vice mene odsouhlasena, ted uz jen domluvit datum kdy se turnaj bude konat. Jinak klidne bych dal malej trening dnes, rekneme kolem osme vecer :P
[QUOTE=ICEBOSS;190134]no muzem hrat treba total annihilaton, ale nejsem si jisty, jestli phenom tu 10 let starou hru utahne bez skubani :-p[/QUOTE]
:) Myslim ze TA by tady hodne lidi nepobralo ;)) BTW jeste me napadl mechwarior treba 4 hrali jsme to na lance a byla to dost prdel v 8 lidech ..
:) Myslim ze TA by tady hodne lidi nepobralo ;)) BTW jeste me napadl mechwarior treba 4 hrali jsme to na lance a byla to dost prdel v 8 lidech ..
[quote=cool.user;190414]No ja myslim ze TMNF byla vice mene odsouhlasena, ted uz jen domluvit datum kdy se turnaj bude konat. Jinak klidne bych dal malej trening dnes, rekneme kolem osme vecer :P[/quote]
OK, o osmej som tam :-)
OK, o osmej som tam :-)
Bohuzel jsem na sluzebni ceste a doma budu az v patek a pres vikend se stehuju, ale zase si myslim, ze po 3 letech intenzivniho hrani teto hry ji nemusim trenovat :D
já se k tomu serveru nemůžu připojit - píše to connection failed or disconected from server
má někdo podobnej problém?
má někdo podobnej problém?
Hele, ja ten server pro zmenu zas nemuzu najit, imho neni zalozenej vubec. Zalozil sem "shw.cz", heslo je test
server bezi, len som robil update databazy a ako naschval, ked sa clovek ponahla, tak nieco urobi zle ... ale uz je to OK
Tu su statistiky: SHW TMNF Stats