Vanocni charitativni turnaj ve hre <XYZ>
[quote=cool.user;190729]Jo a mozna by to priste chtelo privat sesion.[/quote]
Teď, když jsem se tam seznámil s Montoyou? :D
Ale máš pravdu. Aby nás tam bylo padesát... To už bych se v tom vůbec nevyznal...:runaway
Teď, když jsem se tam seznámil s Montoyou? :D
Ale máš pravdu. Aby nás tam bylo padesát... To už bych se v tom vůbec nevyznal...:runaway
[QUOTE=Intri;190730]Prostě jsi to projel, zmrvils to, zdupals to, smiř se s tím, cool.idiote.:-P[/QUOTE]
Co zas remcas ? :D
Co zas remcas ? :D
No co by, lezu ti na nervy, když už nemám co dělat.:-)
Jsem uvažoval, že bych se taky zapojil, ale tenhle týden jsem měl ( a ještě budu mít ) dost práce, tak se mi ani hrát nechtělo, prostě jsem se koukl na film a užíval si, že nic nedělám.:-)
Jsem uvažoval, že bych se taky zapojil, ale tenhle týden jsem měl ( a ještě budu mít ) dost práce, tak se mi ani hrát nechtělo, prostě jsem se koukl na film a užíval si, že nic nedělám.:-)
BTW kdyby byl zajem müzu vam zridit private kanal na nasem ventrile .. prece jen je pres to lepsi domluva pri hre nez pres forum :)
Time attack je nuuuudaaa :p Jerdine Rounds, cela spicka jezdi rounds, je to zabavnejsi, kdyz jedes proti real souperi a ne proti casu. Navic rounds neodpousti chyby :)
Heslo by sme asi nemali len tak rozdavat, nech je len pre registrovanych na SHW. Maximalne dobrym kamaratom, ktori tu nebudu robit bordel, ak sa za nich zarucite :-).
[quote=SamecP;191261]Hodil by si mi odkaz na stažení tý hry?Dík[/quote]
http://www.trackmania.com/
http://www.trackmania.com/
Vcerejsi hra byla opet skvela :) ale myslim ze uz bychom meli domluvit jasne termin kdy se tam sejdem vsichni.
Takze, ja navrhuju 30.12, vecer kolem osme co vy?
Jinak, editore, slo by tam vlozit vic trati? :)
Takze, ja navrhuju 30.12, vecer kolem osme co vy?
Jinak, editore, slo by tam vlozit vic trati? :)
[quote=cool.user;191644]Jinak, editore, slo by tam vlozit vic trati? :)[/quote]
Samozrejme, pracuje sa na tom.:thumb
Samozrejme, pracuje sa na tom.:thumb
[quote=ice_d;193358]Ten server nebezi furt? Nebo neni v CZE? :notsure[/quote]
Bezi nonstop, ale kedze je zamknuty, tak je na konci zoznamu. Momentalne prvy medzi zamknutymi, lebo je tam Psycho :-).
Bezi nonstop, ale kedze je zamknuty, tak je na konci zoznamu. Momentalne prvy medzi zamknutymi, lebo je tam Psycho :-).
Mali by sme ten server viac spropagovat na SHW, nech nas je tam viac. Navrhnut KP, aby niekde na stranke urobil reklamu :-), aspon odkaz na tento thread, co vy na to? Ma to sancu?
[quote=EditorPO;193488]Mali by sme ten server viac spropagovat na SHW, nech nas je tam viac. Navrhnut KP, aby niekde na stranke urobil reklamu :-), aspon odkaz na tento thread, co vy na to? Ma to sancu?[/quote]
Jak už jsem říkal, F@H tým SHW je tu déle a při vší úctě k TMNF se zabývá smysluplnější čiností, která může také přispět k prestiži SHW. Já se o něm dozvěděl náhodou z podpisu Smeliho...
Ale samozřejmě jsem pro oficiální podporu těchto projektů.:)
Jak už jsem říkal, F@H tým SHW je tu déle a při vší úctě k TMNF se zabývá smysluplnější čiností, která může také přispět k prestiži SHW. Já se o něm dozvěděl náhodou z podpisu Smeliho...
Ale samozřejmě jsem pro oficiální podporu těchto projektů.:)
[quote=deeean;193869]Jak už jsem říkal, F@H tým SHW je tu déle a při vší úctě k TMNF se zabývá smysluplnější čiností, která může také přispět k prestiži SHW. Já se o něm dozvěděl náhodou z podpisu Smeliho...
Ale samozřejmě jsem pro oficiální podporu těchto projektů.:)[/quote]
Samozrejme F&H bez debat. Tiez som k tomu prisiel nahodou a kedze je to pre dobro veci (v co verim), tak foldujem na dvoch PC. 7 rank :-)
Ale samozřejmě jsem pro oficiální podporu těchto projektů.:)[/quote]
Samozrejme F&H bez debat. Tiez som k tomu prisiel nahodou a kedze je to pre dobro veci (v co verim), tak foldujem na dvoch PC. 7 rank :-)
[quote=ice_d;193963]Cau Editore - Admine, nechces sem davat to serverove poradi jezdcu kazdy den? :D[/quote]
Ked stihnem, tak ano. Alebo by mozno stacilo len pri zmene na prvych piatich miestach.
Ked stihnem, tak ano. Alebo by mozno stacilo len pri zmene na prvych piatich miestach.
Dopoludnia "spadol" server, nedostanem sa na neho ani cez putty, zajtra rano idem do serverovne zistit pricinu. Ospravedlnujem sa za vypadok, ale budete musiet dnes vydrzat :-)
Ja jsem na sluzebce a na mem NB se TMUF hrat neda, takze at to zitra slape, budu doma. Jo a to novy poradi by se siklo :D Zitra se musim probojovat na bednu, nejlepe za Elpsycha, na nej nikdo nema :thumb
Tak uz to taky stahuju (jeste 20 min, tak nevim jestli dneska stihnu zahrat). Kdysi sem nejakou trackmanii hral a dost me to bavilo, i kdyz spis ty trate kde clovek sam stavel silnice, tam se daly delat dobry kraviny :)
Bohuzel nemam volant tak nevim jestli mam vubec nejakou sanci, hraje to nekdo na klavesnici?
Bohuzel nemam volant tak nevim jestli mam vubec nejakou sanci, hraje to nekdo na klavesnici?
[quote=speedsnail;194998]
Bohuzel nemam volant tak nevim jestli mam vubec nejakou sanci, hraje to nekdo na klavesnici?[/quote]
Většina tvrdí, že jo. Já doopravdy.:D
Bohuzel nemam volant tak nevim jestli mam vubec nejakou sanci, hraje to nekdo na klavesnici?[/quote]
Většina tvrdí, že jo. Já doopravdy.:D
[QUOTE=EditorPO;195000]Verim, ze stahujes Trackmania Nations Forever, par postov dozadu bol link.[/QUOTE]
Jojo, použil jsem přímo link který máš v podpisu :)
edit: doufám že mi to na mojí sestavě vůbec pojede..
edi2: tak jede to v pohodě, jezdim tam nějaky tratě sám na čas, ale nikoho z vás nikde nevidim. snad je to tak ok :)
Jojo, použil jsem přímo link který máš v podpisu :)
edit: doufám že mi to na mojí sestavě vůbec pojede..
edi2: tak jede to v pohodě, jezdim tam nějaky tratě sám na čas, ale nikoho z vás nikde nevidim. snad je to tak ok :)
Já volant sice mám, ale Trackmanii mě ani nenapadlo s ním zkoušet, nedovedu si představit jak místo rychlého přehmátnutí pádluju s volantem z kraje do kraje. Zato si dovedu představit, že po pár jízdách plných zběsilého trhání by bylo po volantu...Snad gamepad by se tady mohl hodit.