Vanocni charitativni turnaj ve hre <XYZ>
[QUOTE=elpsycho;195030]Já volant sice mám, ale Trackmanii mě ani nenapadlo s ním zkoušet, nedovedu si představit jak místo rychlého přehmátnutí pádluju s volantem z kraje do kraje. Zato si dovedu představit, že po pár jízdách plných zběsilého trhání by bylo po volantu...Snad gamepad by se tady mohl hodit.[/QUOTE]
no kdyz vidim ze drzis vetsinu rekordu :thumb tak bude ta klavesnice asi idealni :D
no kdyz vidim ze drzis vetsinu rekordu :thumb tak bude ta klavesnice asi idealni :D
Pripojuji se a taky doporucuji klavesnici. I na klavesnici muzes byut svetova spicka, jen to chce par mesicu intenzivniho jezdeni a treninku :D
Copak to nekdo hraje na volantu? Na gamepadu bych to jeste chapal, ale na volantu?
Taky jedu na klavesnici. Klasika AZ<>.
Taky jedu na klavesnici. Klasika AZ<>.
[QUOTE=mstejska;195067]Copak to nekdo hraje na volantu? Na gamepadu bych to jeste chapal, ale na volantu?
Taky jedu na klavesnici. Klasika AZ<>.[/QUOTE]
ja jezdim sipky + brzda na klavese "X" kdyz potrebuju skubnout auto do smyku pod plynem, to by sipkou dolu neslo :D
Taky jedu na klavesnici. Klasika AZ<>.[/QUOTE]
ja jezdim sipky + brzda na klavese "X" kdyz potrebuju skubnout auto do smyku pod plynem, to by sipkou dolu neslo :D
[quote=ice_d;195120]ja jezdim sipky + brzda na klavese "X" kdyz potrebuju skubnout auto do smyku pod plynem, to by sipkou dolu neslo :D[/quote]
Zrovna dneska jsem si z tohohle důvodu přenastavil brzdu jinam. Jen si na to nemůžu zvyknout...
Zrovna dneska jsem si z tohohle důvodu přenastavil brzdu jinam. Jen si na to nemůžu zvyknout...
[QUOTE=ice_d;194561]Zitra se musim probojovat na bednu, nejlepe za Elpsycha, na nej nikdo nema :thumb[/QUOTE] Ty už dlouho neviděls někoho pořádnýho jezdit, co? :) Já dneska jednoho takového na shw serveru potkal a bylo to z jednoho pohledu k pokochání a z druhého k posrání :turtle
Tak ja jsem dneska a vcera bojoval o bodiky na serverech 75-90 a tam skillery nevidet. Kazdej ma hafo bodu, ale jezdej jak trubky - tedy jako ja :D Ne nadarmo se rika, ze nejlepsi jezdci maji spatne ranky, protoze jezdi na skill a ne na body.
Ja na SHW serveru uz dlouho nikoho nepotkal :D
BTW Kdy ze presne bude ten turnaj, co vyhraje Elpsycho :D????
Ja na SHW serveru uz dlouho nikoho nepotkal :D
BTW Kdy ze presne bude ten turnaj, co vyhraje Elpsycho :D????
Já si říkal - nikde nikdo, trénovat traťe na CW už by mě jeblo tak se podívám na SHW server...hm, někdo tam je, beztak nějaká lama, tak si třeba aspoň popovídáme...a představení začalo :D Pak jsme se přesunuli na BASF server a z 6 tratí které trénuju celý den jsem ho porazil o 0,1s na jedné - fullspeedy prý moc nemusí, no, tak aspoň něco :). Pak na další mi nechal můj haluzový první rec, ale na ostatních 4 smetl rekordy které byly i mnohem lepší než moje maximum...No prostě srandy kopec.
Upřímně, co se týče téhle hry, tak je to trochu slabota. Jsem si to iniciativně nainstaloval, zkusil, a po čtyřech nocech jsem poskočil v žebříčku o 1 900 000 míst :stupid . Já jsem zvyklí závodit třeba dvanáct minut a ne dvanáct sekund. Rád si zazávodím i v téhle hře, třeba někde na konci startovního pole, ale přimluvil bych se za trochu obtížnější tratě, protože takhle je to opravdu jen o tréninku. Na těžké neznámé trati se může prosadit i dobrý řidič bez zkušeností (třeba proto že je opatrný).
Co třeba vyhlásit turnaj na tratích, které vytvořili účastníci závodu? Krátký časový limit, tak na jeden pokus, žádný trénink, ... a možná uvidíme, kdo je jaký řiďič. :D
Co třeba vyhlásit turnaj na tratích, které vytvořili účastníci závodu? Krátký časový limit, tak na jeden pokus, žádný trénink, ... a možná uvidíme, kdo je jaký řiďič. :D
elpsycho: LOL, jestli tebe nekdo rosekal, tak my ostatni budem komparz :)
rs: souhlasim že by se mohly vytvořit třeba 3 mapy ktere by nikdo neznal, ale věř že i tak vyhraje ten kdo má natrénováno a ne opatrný řidič :)
rs: souhlasim že by se mohly vytvořit třeba 3 mapy ktere by nikdo neznal, ale věř že i tak vyhraje ten kdo má natrénováno a ne opatrný řidič :)
I ja se pridavam k zadosti o zarazeni nejakych tezkych map napriklad z balicku ESL nebo ESWC :D
Ty kratke trate jsou fajn na trenovani zakladu ovladani, ale ne na turnaj. :p
Ty kratke trate jsou fajn na trenovani zakladu ovladani, ale ne na turnaj. :p
[QUOTE=rs;198357] Na těžké neznámé trati se může prosadit i dobrý řidič bez zkušeností (třeba proto že je opatrný).[/QUOTE] Tohle není simulátor. Některé tratě v TM opatrný hráč ani nedojede, protože třeba nedoskočí tam kam je potřeba když jel pomalu. Občas jsou i tratě kde nesmíš ubrat celý závod :)
[quote=elpsycho;198662]Tohle není simulátor. Některé tratě v TM opatrný hráč ani nedojede, protože třeba nedoskočí tam kam je potřeba když jel pomalu. Občas jsou i tratě kde nesmíš ubrat celý závod :)[/quote]
To je pravda! Ale i tak se na nové trati těším, i když na většině z nich asi neuvidím nikdy cíl.:cry:D Zatím ale co jsem tam přišel, nikdo tam nebyl a samotnej tam jezdit nebudu. Taky bych byl pro udělat zase závod (třeba i na těch "jednoduchých" tratích) ne na čas ale "head to head"...
To je pravda! Ale i tak se na nové trati těším, i když na většině z nich asi neuvidím nikdy cíl.:cry:D Zatím ale co jsem tam přišel, nikdo tam nebyl a samotnej tam jezdit nebudu. Taky bych byl pro udělat zase závod (třeba i na těch "jednoduchých" tratích) ne na čas ale "head to head"...