Zdravím, mohu se zeptat zda je možné efektivně a tiše chladit tuhle grafiku? Asus má opravdu tiché chladiče ale jen do té doby než pustím grafické aplikace :rolleyes: Nevím proč ale dnešní nabídka chladičů na GPU je mizerná, před dvěma lety jsem nevěděl kterého Zalmana si vybrat :)
Dík za tipy
Dík za tipy
A nepasuje na ni accelero S1? Osvedcena jistota .. na kteoru staci nizkootackova noctua a nebudes slyset nic ...
[QUOTE=tygerstyle;190780]Hm.. a vyšlo by to i na solidní peníz.... budu muset zjistit jestli to tam narvu no,[/QUOTE]
na 95% narves. Jinak po pravde nevim na co si stezujes. Dneska je dle meho nazoru nabidka chladicu pro gpu mnohem sirsi.
na 95% narves. Jinak po pravde nevim na co si stezujes. Dneska je dle meho nazoru nabidka chladicu pro gpu mnohem sirsi.
CO ten Thermaltake CL-G0103 SOrb? Myslíš že mi to solidně a tiše uchladí když jí dám sem tam s FarCry2 záhul?
[QUOTE=tygerstyle;190834]CO ten Thermaltake CL-G0103 SOrb? Myslíš že mi to solidně a tiše uchladí když jí dám sem tam s FarCry2 záhul?[/QUOTE]
Nevymyslej zadny blbosti a kup accelero.
Nevymyslej zadny blbosti a kup accelero.
ecs prodává 9600gt s accelerem S2 jako pasivní kartu (sice teploty k 90°C) , takže pokuď máš ve skříni trochu průvanu mohla by jet i pasivně
Mám, odvětrání mám myslím kvalitní, ale mám někde ještě nerozbalenej Nexus 120mm tak by jsem ho konečně použil... ovšem nevím kolik to veme místa, aby se mi vše vešlo
ona ta karta je relativne docela prostorove narocna, doporucoval bych skrin aspon 21 cm sirokou..jinak nejvetsi spokojenost s accelerem, nic lepsiho za ty penize snad ani neexistuje :-)
Hm..to my vyjde na SkyStarII a síťovku navíc, mám šanci někde sehnat fotky? Tady na fóru? zajímá mě jak to acelero + 120mm vypadá na GF kartách řady 9xxx.....
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
http://www.ixbt.com/video3/images/g94/ecs-9600gt-cooler.jpg
domysli si na tom pridratovanej vetrak :)
http://www.ixbt.com/video3/images/g94/ecs-9600gt-cooler.jpg
domysli si na tom pridratovanej vetrak :)
Dík, kouknu,
btw na stárém PC mám na GF6600GT od Zalmana [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
po dvou letech nebo jak je to dlouho ho neslyším i při taktování grafiky a teploty nepřekročí 60° prostě kvalita.
po dvou letech nebo jak je to dlouho ho neslyším i při taktování grafiky a teploty nepřekročí 60° prostě kvalita.
[QUOTE=tygerstyle;190853]Dík, kouknu,
po dvou letech nebo jak je to dlouho ho neslyším i při taktování grafiky a teploty nepřekročí 60° prostě kvalita.[/QUOTE]
A pointa ?
po dvou letech nebo jak je to dlouho ho neslyším i při taktování grafiky a teploty nepřekročí 60° prostě kvalita.[/QUOTE]
A pointa ?
rozumne reseni a asi snad jedine spravne :-) pravda je ze to sezere 3 dalsi sloty,ale kdyz nemas mATX desku da se to vyresit. zkusil bych to prvni pasivne, pak podle teplot bych tam bud dal tech 120mm nebo ne, to uz uvidis