:notsurePři výběru zdroje jsem narazil na dva velmi podobné od Enermaxu a jelikož potřebuji zdroj co nejdříve,tak jsem se rozhodl z tohoto důvodu pro typ LIBERTY DXX 400W.Nikde jsem nenašel zmínku o tom,v čem se liší(stejné provedení,odpojitelná kabeláž,výkon,účinnost i balení).Rád bych se dověděl (z čiré zvědavosti),zda jsem si vybral identický zdroj,či nikoli.
Jakej máš limit na ten zdroj.Oba ty Enermaxi jsou ze starší serie.Nejlepší by byl Enermax PRO82+ 425W nebo Corsair Power Supply VX450 450W.
[QUOTE=Best;193656]Při výběru zdroje jsem narazil na dva velmi podobné od Enermaxu a jelikož potřebuji zdroj co nejdříve,tak jsem se rozhodl z tohoto důvodu pro typ LIBERTY DXX 400W.[/QUOTE]
Pokud jsou si opravdu podobné, tak nebude ani jeden z nich zrovna supr volba. Dej na Samcovu radu.
Pokud jsou si opravdu podobné, tak nebude ani jeden z nich zrovna supr volba. Dej na Samcovu radu.
nechtel bych ani jeden. to je jak kdyby sis dneska sel koupit misto oktavie III oktavii I. jinak viz samecP.
Nejsou oba nahodou stejny? Mam pocit ze na CZC bylo psano DXX (coz je takovej cervenej napis na krabici) a na stitku je AWT... Pred rokem a pul jsem daval cca 5 zdroju do sestav a zatim vsechny drzi, ale podle toho co jsem tu cet tak nic moc (na Enermax) takze spis ber MODU82+ nebo PRO82+ bez odpojitelnych kabelu (525w s klidem taha 2x8800GTS do 1000 rpm)