Zdravím. Chtěl bych se zeptat jestli je možno v tomto zdroji regulovat otáčky ventilátoru. Myslím si že ne ale tak za zaptání nic nedám. Díky
Právě se mi zdá že jede pořát na stejno, a navíc si myslím že se přehřívá protože když sáhnu na boční stranu více k vrchu zdroje tak na něm skoro neudržím ruku. není něco špatně?
Tenhle zdroj sem měl delší dobu a vetrák se reguloval automaticky.Vždycky byl i na dotyk chladný,takže něco špatně určitě je..
mám dojem, že v něm dnes něco luplo a zasmrdělo...
pc jelo dál...
asi kondík
předtím byl taky docela teplej, ale jak je v pc nová GK, tak trochu přitopil...
otáčky by měl regulovat (píše se to v manuálu). Ale ventilátor běží hodně pomalu
Doufám, že sem něco nepodělal, nebo nezapoměl zapojit...
pc jelo dál...
asi kondík
předtím byl taky docela teplej, ale jak je v pc nová GK, tak trochu přitopil...
otáčky by měl regulovat (píše se to v manuálu). Ale ventilátor běží hodně pomalu
Doufám, že sem něco nepodělal, nebo nezapoměl zapojit...
Mam taky HX520,take sem daval novou graf.kartu a muzu rict ze jede v norme jak u predchozi Gk Ge force 8600GT.Pokud je v zaruce tak bych doporucil reklamaci.Po demontazi by reklamace nemusela byt uznana.
zdroj jede v pohodě dál.. akorát mám strach ho víc zatěžovat.
a do zdroje určitě nepolezu.. nechci přijít o tech pět let záruky :D
v pondělí ho pudu asi reklamovat ;)
a do zdroje určitě nepolezu.. nechci přijít o tech pět let záruky :D
v pondělí ho pudu asi reklamovat ;)
no tak reklamace neuznána,...
[QUOTE]Zdroj osazen do sestavy s grafikou EN9800GTX+ (dva napájecí konektory PCI-E) tak aby byly co nejvíc zatíženy všechny větve. Ani po několika dnech provozu ( 1celý den puštěna ve smyčce 3D akcelerace) se nám nepodařilo docílit aby se zdroj začal přehřívat. [/QUOTE]
Není možný že když mám pod zdrojem CM Hyper 212, že si lezou do zelí se vzduchem až tak, že se zdroj přehřívá?
[QUOTE]Zdroj osazen do sestavy s grafikou EN9800GTX+ (dva napájecí konektory PCI-E) tak aby byly co nejvíc zatíženy všechny větve. Ani po několika dnech provozu ( 1celý den puštěna ve smyčce 3D akcelerace) se nám nepodařilo docílit aby se zdroj začal přehřívat. [/QUOTE]
Není možný že když mám pod zdrojem CM Hyper 212, že si lezou do zelí se vzduchem až tak, že se zdroj přehřívá?
teď se zdroj odporoučel. Už sem myslel, že s sebou vzal i sestavu. (naštěstí jsem jen zapoměl připojit konektor pro cpu...
Uznaj mi reklamaci?
Uznaj mi reklamaci?
Ted už konečně musej..
Měl jsi evidentně špatný kus, zbytek majitelů má ten zdroj neslyšnej, bůh ví jak to předtim testovali..
Měl jsi evidentně špatný kus, zbytek majitelů má ten zdroj neslyšnej, bůh ví jak to předtim testovali..
týden to leželo v obchodě, než naznali, že tomu fakt něco je :D a pak to poslali výrobci. Ten poslal novej kus. V nejbližší době ho přehodím za DE 700W.
HX 520tky bych se nebál, je to velmi kvalitní zdroj. Hold pech na špatný kousek můžeme mít u všeho na světě :hmm
Kapku OT: Spíše mě zaráží jednání toho obchodu, resp. servisního oddělení... by mě vážně zajímalo jestli to vůbec nějak testovali :stupid
EDIT: (reakce na dolní příspěvek)
ÁÁÁha, tak to potom jooo :thumb, přeju dlouhou životnost... vám oběma :D
Kapku OT: Spíše mě zaráží jednání toho obchodu, resp. servisního oddělení... by mě vážně zajímalo jestli to vůbec nějak testovali :stupid
EDIT: (reakce na dolní příspěvek)
ÁÁÁha, tak to potom jooo :thumb, přeju dlouhou životnost... vám oběma :D