Thermaltake Xcontroller
O jaký produkt se jedná? : Thermaltake Xcontroller
Produkt hodnotím - Kladně
Stránka s informacemi o produktu : http://www.thermaltake.com/accessories/xcontroller.htm
Fotografie produktu :
Proč na tento produkt poukazuji : Chtel bych zjistit jake mate zkusenosti s timto produktem - nekde jsem se docetl, ze po delsim pouzivani se stava, ze prestane svitit a pry se i docela zahriva, pokud je beh ventilatoru omezen (kolem 5V apod). Napiste sem vase zkusenosti - ocenim to :)
PS: jak dlouho ho uz vlastnite? (pokud ho mate)
Produkt hodnotím - Kladně
Stránka s informacemi o produktu : http://www.thermaltake.com/accessories/xcontroller.htm
Fotografie produktu :
Proč na tento produkt poukazuji : Chtel bych zjistit jake mate zkusenosti s timto produktem - nekde jsem se docetl, ze po delsim pouzivani se stava, ze prestane svitit a pry se i docela zahriva, pokud je beh ventilatoru omezen (kolem 5V apod). Napiste sem vase zkusenosti - ocenim to :)
PS: jak dlouho ho uz vlastnite? (pokud ho mate)
No nevím co si o něm myslet, já osobně to nemám, ale kámoš to měl a moc spokonjenej s tím nebyl. Možná to byla chyba kusu stát se to může, ale měl tam podivně fungující potenciometry spíš sekvenční než lineární (rozměj že fungovaly na polohy a ne v celém rozsahu) a po docela krátké době mu přestaly buď svítit nebo regulovat, ale vzhled je pěknej.
S tímto produktem zkušenosti nemám, ale já sám doma využívám Zalman ZM-MFC1, i když ten přijde na trochu jiné peníze. Jinak toho zalmana mám přes rok a zatím žádný problém. Regulace funguje perfektně (lineárně), diody také....no prostě jako nový.
tento device mam, je celkom v pohode az na to ze som musel ledky zalepovat bielou paskou aby svietili slabsie nakolko su dost jasne.
A je pravda ze prestava svietit, na prvom controleri mi po 3 mesiacoch prestala svietit modra farba.
Ale na samotnu funkciu zariadenia (regulovanie ventilatorov) to nema vplyv, to funguje vyborne.
Jedna vlastnost tejto veci je ale fajn a zistil som to len s novou skrinkou kde su predne sachty schovane za dvierkami - tie cudliky na ovladanie idu vytiahnut a tak nebrania zatvaraniu dvierok :D
A je pravda ze prestava svietit, na prvom controleri mi po 3 mesiacoch prestala svietit modra farba.
Ale na samotnu funkciu zariadenia (regulovanie ventilatorov) to nema vplyv, to funguje vyborne.
Jedna vlastnost tejto veci je ale fajn a zistil som to len s novou skrinkou kde su predne sachty schovane za dvierkami - tie cudliky na ovladanie idu vytiahnut a tak nebrania zatvaraniu dvierok :D