Ahojky, poslední dobou se mi dost často stává, že větráček frčí téměř neustále na střední až plný výkon, což se dříve nestávalo. Chtělo by to tedy asi nejspíše vyčistit chlazení od prachu a tak podobně.
Chtěl bych poradit, jakým způsobem to mám udělat - tedy spíše jestli mohu použít normální kus látky, abych to celé "otřel", nebo nějak vyfoukat?
Chtěl bych poradit, jakým způsobem to mám udělat - tedy spíše jestli mohu použít normální kus látky, abych to celé "otřel", nebo nějak vyfoukat?
Najlepsie odobrat zadny panel za ktorym sa skryva CPU a vybrat vetracek ...
pasiv, vacsinou mriezka s heatpipe potom prefuknut alebo opatrne vysavacom povysavat, ak treba, precistit blower/vetrak a uz len zlozit do kopy a jedes ...
pasiv, vacsinou mriezka s heatpipe potom prefuknut alebo opatrne vysavacom povysavat, ak treba, precistit blower/vetrak a uz len zlozit do kopy a jedes ...
no sice nepises jakej vetracek, ale ja to obecne cistim takovou tou tycinkou s vatou do usi, prvni na hrubo, pak to vyfoukam bud fenem nebo vysavacem se zpetnym chodem a pak jeste jednou to precistim propanolem nebo lekarenskym ethanolem, ty "nabezny" hrany tech listu. vetsinou nebyva problem.
Pokud nemuzes rozebirat tak nej je plechovka se stlacenym vzduchen ma cisteni elektroniky.
Jinak rozebrat a rocne to prace. Osobne na hrubou pouzivam stetec. Po vate obcas zustavaji vlakna.
Pak necim odmastim listy.
Jinak rozebrat a rocne to prace. Osobne na hrubou pouzivam stetec. Po vate obcas zustavaji vlakna.
Pak necim odmastim listy.