Zdravim,chtel bych si koupit chladic a potreboval bych radu jaky.Mam tam intelackej a tan je dost hlucnej a asi ne moc dobrej.Kdyz zapnu gta4 tak mi teploty bezi kolem 50 stupnu nekdy trochu vissi,v klidnym stavu kolem 30 stupnu.Chtel bych taktovat,ale s timto chladicem se bojim.Mockrat dekuju za rady.
tak koľko by si bol ochotný do toho investovať?
akú máš skrinku? máš v nej aj neaké ventilátory?
tak niečo by tu bolo
Hyper 212 [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
NINJA 2 [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
a Noctua [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
albo aj Thermalright Ultra 120 extreme [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
ale k memu by si ešte musel dokúpiť 12cm ventilátor
akú máš skrinku? máš v nej aj neaké ventilátory?
tak niečo by tu bolo
Hyper 212 [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
NINJA 2 [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
a Noctua [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
albo aj Thermalright Ultra 120 extreme [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
ale k memu by si ešte musel dokúpiť 12cm ventilátor
Záleží na finačním limitu.Levnější varianta je [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] a dražší [odkaz, pro zobrazení se přihlaste].Oba chladiče,mají +/- stejný výkon,ale Noctua má lepší uchycení,kvalitní pastu v balení,prostě je luxusnější a asi bude o něco tižší.Ale i ten CM Hyper 212 by tě neměl rušit.
EDIT:Pozdě.
EDIT:Pozdě.
Potreboval bych neco levneho,pod 500 jestli teda existuje nejakej dobrej,kopoval jsem nove komponenty a jsem dost vyzdimanej,ale drazsi bych si urcite koupil casem.Skrin mam asi neznackovou jeste puvodni,ale libi se mi.Ventilator mam z boku a zezadu tam je takovej vetsi,ten fouka jak blazen.
Tak to jedině [odkaz, pro zobrazení se přihlaste],ale s velkym OC nepočítej,protože to neuchladí a bude řvát..Ale musíš to zkusit,kam se dostaneš s jakym napětím..