zdravim,mam tento modem od O2 a potrebuji k nemu pripojit 3pc,jenze modem ma na pripojeni pc jen 1. a 4. port,2.je pro O2TV a 3.je asi pro IP telefon,zkoušel jsem napojit pc do obou portu,ale ani v jednom to neslo,nevite jestli existuje nejaka upravena verze firmware nebo neco co by povolilo napojení více než 2 pc??predem dekuji za odpoved
Na tomto zyxelu se da ji porty nastavit velice jednoduše.Jak budu doma ,po 19h napíšu jak to lze nastavit.
Pro zprovoznění internetu na 2 prostředních portech je potřeba se přihlásit na modem na adresu: 10.0.0.138,heslo admin,kliknout na Advanced - Triple-play - General a kliknout Eport 2 a Eport 3 aby byla tečka u PVC1.Pak jen Apply.
[QUOTE=hartom;204981]to ja tam vubec nemam,asi mam starsi verzi firmware[/QUOTE]
Ja mel dojem ze pises o tom Zyxelu HW T3 v2,u starsiho typu (HW T3 v1)se to da nastavit pomoci telnetu.
Ja mel dojem ze pises o tom Zyxelu HW T3 v2,u starsiho typu (HW T3 v1)se to da nastavit pomoci telnetu.
Dalsi moznost tam nahrat prislusny FW odsud: http://www.cz.o2.com/techzona/cz/koncova_zarizeni/modemy/wifi_modemy_adsl/zyxel_p660hw-ke_stazeni.html