http://forums.overclockers.com.au/showthread.php?t=744914
(link není ode mě)
Myslím že netřeba dalšího komentáře, na odkazovaném australském fóru (v EN) je popisu dost včetně fotodokumentace, opravdu doporučuji prostudovat od začátku dokonce, blok má snad na všem včetně každého memory chipu na GK. Zajímala by mě ale účinnost takového chlazení - zkrátka nějáké výsledné teploty, buď jsem slepý nebo tam nejsou
really nice ;)
(link není ode mě)
Myslím že netřeba dalšího komentáře, na odkazovaném australském fóru (v EN) je popisu dost včetně fotodokumentace, opravdu doporučuji prostudovat od začátku dokonce, blok má snad na všem včetně každého memory chipu na GK. Zajímala by mě ale účinnost takového chlazení - zkrátka nějáké výsledné teploty, buď jsem slepý nebo tam nejsou
really nice ;)
Na druhej stranke zacal s teplotami GPU
http://www.overclockers.com.au/images/monolith/newgpu.jpg
http://www.overclockers.com.au/images/monolith/newgpu.jpg
Jasně - díky, prolítl jsem jenom první stránku topicu, na druhé je vidět i pěkné OC Phenomu + zmíněné teploty GK
Unikatni ano ale exklusivni ne.
Ten bordel v hadicich nelze nazvat luxusem.
Jestli jste si vsimli docela podstatne veci. Ani jedna hadice neni zajistena proti sklouznuti.
Navic kdyz pouziva i tuhle "redukci".
Spousta nedodelku a nedomyslenych veci.
Ten bordel v hadicich nelze nazvat luxusem.
Jestli jste si vsimli docela podstatne veci. Ani jedna hadice neni zajistena proti sklouznuti.
Navic kdyz pouziva i tuhle "redukci".
Spousta nedodelku a nedomyslenych veci.
ten radiator ze zacatku me zaujal, to co nasledovalo uz bych si do pc nedal :) 80% ze nejaka hadice vytece :)
Tak ten si na tom dal fakt zalezat, doslova chladi vodou vsetko co sa da, aj ked tie bloky na GPU sa mi nepozdavaju. Pri tolkych komponentoch chladenych vodou je normalne ze tam ma tolko hadic aj ked normalne to uplne nie je. Dost riskuje s tym chladenim zdroja, ak sa tam objavi netesnost tak uz asi nebude mat co chladit.
no nevim, je to hustym to jo , ale neměly by ty fany přece jenom foukat teplej vzduch
od komponet pryc a ne k nim? navíc pri takovim mnozstvi hadic bez zadneho zajisteni dost riskuje. ale jinak husty
od komponet pryc a ne k nim? navíc pri takovim mnozstvi hadic bez zadneho zajisteni dost riskuje. ale jinak husty
No tak tohle to je fakt hodně pěkna prace.
Akorat ma smulu že bydli v australii proto to musí takhle chladit:D
Akorat ma smulu že bydli v australii proto to musí takhle chladit:D
No teda, takovy prace a takovych hadic :) Radiator - super! Je to fakt pekny, ale po tom co s tim stravil nekolik mesicu prace bych se bal, ze mi to nekde v te male hadicce vytece. Zajimalo by me co bude provadet az si vymeni grafickou kartu :)
Ten by asi nedostal jedničku z hvězdičkou za úpravu kabelového managementu v case :D :D :D :D Hodně se mi na této prácičce líbila ta piplačka a vypiplanost každičkého detailu a chlazení snad všeho, co se alespoň trošičku zahřívá... Bohužel se to ke konci částečně pokazilo tím finálním vyvedením a jak tady hojně píšete "nezabezpečením" hadic... Každopádně se jedná ale o pěkné dílko... A prý jenom češi mají zlaté ručičky :D :D