Sestava:Phenom 9950,deska Gigabite DS4,2GBRam,1*3870Toxic
Kamarád bude kupovat ode mě CPU a má tam noname zdroj,doporučil jsem mu koupi nového kvalitního zdroje dimenzovaným popřípadně na další upgrade sestavy.
Přemýšlel jsem o tomhle [odkaz, pro zobrazení se přihlaste].Souhlas?
Kamarád bude kupovat ode mě CPU a má tam noname zdroj,doporučil jsem mu koupi nového kvalitního zdroje dimenzovaným popřípadně na další upgrade sestavy.
Přemýšlel jsem o tomhle [odkaz, pro zobrazení se přihlaste].Souhlas?
pokud to neni x2 karta, tak je ten zdroj zbytecne predimenzovany - stacil by HX520 a podle me i s rezervou
Taky si myslim ze je to zbytecne moc .. zalezi co bude mit za grafiku .. imho by nejspis stacil i ener 425..
[QUOTE=pas!k;206124]Taky si myslim ze je to zbytecne moc .. zalezi co bude mit za grafiku .. imho by nejspis stacil i ener 425..[/QUOTE]
Anebo [odkaz, pro zobrazení se přihlaste], cena podobná.
Anebo [odkaz, pro zobrazení se přihlaste], cena podobná.
Nene je to obyc 3870 ne X2.Asi jsem to tam napsal nesrozumitelně ale myslel jsem z výběrem toho 650W do budoucna kdyby chtěl upgradovat třeba grafiku(4870 nebo 4870X2) nebo celou sestavu a aby nemusel zase vynaložovat peníze za nový zdroj.
[QUOTE=r-a-k;206138]Nene je to obyc 3870 ne X2.Asi jsem to tam napsal nesrozumitelně ale myslel jsem z výběrem toho 650W do budoucna kdyby chtěl upgradovat třeba grafiku(4870 nebo 4870X2) nebo celou sestavu a aby nemusel zase vynaložovat peníze za nový zdroj.[/QUOTE]
neboj, jestli mas strach, vem tu 520 ... to je jistota :D
neboj, jestli mas strach, vem tu 520 ... to je jistota :D
[quote=Salamander;206139]neboj, jestli mas strach, vem tu 520 ... to je jistota :D[/quote]
Ok řeknu mu ať si pořídí [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]. Má odnímatelný kabely tak alespoň mu tam nebudou překážet:thumbDíky za rady
Ok řeknu mu ať si pořídí [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]. Má odnímatelný kabely tak alespoň mu tam nebudou překážet:thumbDíky za rady
[QUOTE=r-a-k;206138]Nene je to obyc 3870 ne X2.Asi jsem to tam napsal nesrozumitelně ale myslel jsem z výběrem toho 650W do budoucna kdyby chtěl upgradovat třeba grafiku(4870 nebo 4870X2) nebo celou sestavu a aby nemusel zase vynaložovat peníze za nový zdroj.[/QUOTE]
Vybirat cokoliv do budoucna jsou vetsinou vyhozene penize protoze budoucnost se v it meni z hodiny na hodinu .. jednak za par mesicu bude vse jinak a v te dobe za stejne penize sezenes novejsi a lepsi model (to plati u 95% veci)
Vybirat cokoliv do budoucna jsou vetsinou vyhozene penize protoze budoucnost se v it meni z hodiny na hodinu .. jednak za par mesicu bude vse jinak a v te dobe za stejne penize sezenes novejsi a lepsi model (to plati u 95% veci)
[QUOTE=pas!k;206222]Vybirat cokoliv do budoucna jsou vetsinou vyhozene penize protoze budoucnost se v it meni z hodiny na hodinu .. jednak za par mesicu bude vse jinak a v te dobe za stejne penize sezenes novejsi a lepsi model (to plati u 95% veci)[/QUOTE]
plne súhlasím. Na budúcnosť zabudni, kupuj to, čo aktuálne potrebuješ. Aj tých 520W máš veľkú rezervu, ktorú určite nevyužiješ. Videl som veľa prípadov, keď kupovali "do rezervy" ale tu rezervu v živote nevyužili.
V úplnej pohode mu bude stačiť aj 450W.
plne súhlasím. Na budúcnosť zabudni, kupuj to, čo aktuálne potrebuješ. Aj tých 520W máš veľkú rezervu, ktorú určite nevyužiješ. Videl som veľa prípadov, keď kupovali "do rezervy" ale tu rezervu v živote nevyužili.
V úplnej pohode mu bude stačiť aj 450W.