Zdravim, rad bych si koupil nejaky nasavaci dopredu a vysavaci dozadu, avsak nevim jakej a jak je to s regulaci....
Poradte mi jaky bych si mel koupit...
MSI P45 NEO2
C2D 8400
Jinak je treba pouze 80x80
cena kolem 150 za kus
Poradte mi jaky bych si mel koupit...
MSI P45 NEO2
C2D 8400
Jinak je treba pouze 80x80
cena kolem 150 za kus
čím větší tím jsou tišší takže klasika 120 mm
a značky scythe,enermax,thermaltake
regulace pomocí software nebo nákej panej na ovládání, nebo PWM regulace
pak je hodně duležitý ložiska - kuličkový vydržej dýl ale jsou hlučnější než kluzný, kluzný ložiska sou tichý jen zezačátku pak začnou řvát, kluzný ložiska maj menší životnost
neřeks cenu takže:
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
levnější [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
pak je hodně duležitý ložiska - kuličkový vydržej dýl ale jsou hlučnější než kluzný, kluzný ložiska sou tichý jen zezačátku pak začnou řvát, kluzný ložiska maj menší životnost
neřeks cenu takže:
levnější [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
[QUOTE=Jiziii;206355]čím větší tím jsou tišší takže klasika 120 mm
neřeks cenu takže:
levnější [odkaz, pro zobrazení se přihlaste][/QUOTE]
Je rozdil mezi vyfukovacim a nasavacim nebo je staci proste otocit? Nekde sem cetl ze ne kazdej jde otocit....
neřeks cenu takže:
levnější [odkaz, pro zobrazení se přihlaste][/QUOTE]
Je rozdil mezi vyfukovacim a nasavacim nebo je staci proste otocit? Nekde sem cetl ze ne kazdej jde otocit....
no rozdíl by neměl bejt mezi nasávacím a vyfukovacím akorát vyfukovací by měl bejt rychlejší aby se tvořil podtlak , údajně to líp chladí
a nejdou otočit ty co maj jen jednu stranu s dirkama jako tenhle [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
a nejdou otočit ty co maj jen jednu stranu s dirkama jako tenhle [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Pokud ti jde opravdu jen o rozměr 80x80, tak se mi osvědčily modely od Arctic Cooling. Na výfuk Arctic Fan 8L a nasávání AF8025L. Pokud deska neumí regulaci, tak je zajímavý Arctic Fan Pro TC.
[QUOTE=r34ktor;206391]Pokud ti jde opravdu jen o rozměr 80x80, tak se mi osvědčily modely od Arctic Cooling. Na výfuk Arctic Fan 8L a nasávání AF8025L. Pokud deska neumí regulaci, tak je zajímavý Arctic Fan Pro TC.[/QUOTE]
Jo super na tyhle sem taky koukal, ale jak zjistim zda deska umi regulaci nebo ne? je To MSI p45 NEO2
Jo super na tyhle sem taky koukal, ale jak zjistim zda deska umi regulaci nebo ne? je To MSI p45 NEO2
[QUOTE=r34ktor;206391]Pokud ti jde opravdu jen o rozměr 80x80, tak se mi osvědčily modely od Arctic Cooling. Na výfuk Arctic Fan 8L a nasávání AF8025L. Pokud deska neumí regulaci, tak je zajímavý Arctic Fan Pro TC.[/QUOTE]
Arctic fan jak si rikal nebo Nexus???????
Arctic fan jak si rikal nebo Nexus???????
já preferuji taky AC, s cenou sou na tom o mnoho lip...nikdy nebyl problem...ale doporucuji 120x120 mm...