Ahoj mám problém s připojením přes Wifi a zdá se mi divné nastavení viz screen.
Toto má být wifi na desce Asus P5K Premium Wifi/AP ale nevím co tam dělá to umístění USB, nevíte co s tím ?
Toto má být wifi na desce Asus P5K Premium Wifi/AP ale nevím co tam dělá to umístění USB, nevíte co s tím ?
Aha myslel jsem že v tom bude problém. Když chci mit spojení misto přes kabel wifi tak nemužu docílit spojení s modemem. Všechno dělám podle manuálu na CD ale wifi nepřímá, už nevím co s tím.
To mám ale pořád nic, nevím jak mám nastavit ASUS WiFi-AP Solo jsou to ovladače pro tu wifi
// Píše to
Síla signálu : vynikající
Stav : Připojeno
ale net nejde, jen když to zase dám na kabel :(
// Píše to
Síla signálu : vynikající
Stav : Připojeno
ale net nejde, jen když to zase dám na kabel :(
Dej sem výstup příkazu (spuštěnýho v konzoli - start-spustit-napsat "cmd" a enter a tam):
ipconfig /all
v okamžiku, když máš odpojenej kabel a wifi píše připojeno
ipconfig /all
v okamžiku, když máš odpojenej kabel a wifi píše připojeno
[quote=brHI;210949]Toto mi to napsalo
Fakt netuším co s tím nikdy jsem to nedělal x([/quote]
Mas na wifi nastavenu pevnu IP, zmen v jej nastaveniach na automaticke pridelenie IP.
Tu IP, co tam mas teraz nastavene, si daval podla coho?
Fakt netuším co s tím nikdy jsem to nedělal x([/quote]
Mas na wifi nastavenu pevnu IP, zmen v jej nastaveniach na automaticke pridelenie IP.
Tu IP, co tam mas teraz nastavene, si daval podla coho?
Tak jsem to dal na automaticky a jde to ale když sem restartoval pc tak zase nic ale když jdu do Síťová připojení vyberu wifi dám vlastnosti a bezdrátové sítě tak musím zaškrtnout Konfigurovat nastavení bezdrátov síťě pomocí systému Windows a už to přes wifi jde ale zase tžeba vypnu PC a musím to zaškrtávat znova :(
// Když to zapnu přes wifi tak je signál : velmi dobré ale časem jen dobré, nízke a spadne to.
// Když to zapnu přes wifi tak je signál : velmi dobré ale časem jen dobré, nízke a spadne to.
Asi ti po starte nabieha nejak utilita priamo k tej wifi karte, ktora vypne spravovanie wifi priamo systemom. Ta utilita ma asi ikonu vpravo dole pri hodinach.
Jojo, při instalaci se instaluje utilita, tu vypni (už nevim přesně kam se instaluje jestli do Po spuštění nebo do registru - půjde to vypnout nejsnáz přes MsConfig). Nebo jí odinstalovat (ale nevím jestli se to neodinstaluje i s driverem).
Pro přístup k wifi jí nepotřebuješ a z osobní zkušenosti vím, že je lepší to nechat spravovat Windows. Potřeboval bys jí, pokud bys chtěl Wifi kartu použít jako Access Point, ten bez toho nefunguje. Btw. možná to máš nějak konfliktně nastavený v tý utilitě, nemáš tam třeba právě nastavený, že to má být AP?
Pro přístup k wifi jí nepotřebuješ a z osobní zkušenosti vím, že je lepší to nechat spravovat Windows. Potřeboval bys jí, pokud bys chtěl Wifi kartu použít jako Access Point, ten bez toho nefunguje. Btw. možná to máš nějak konfliktně nastavený v tý utilitě, nemáš tam třeba právě nastavený, že to má být AP?