kolik je tu holek?
[QUOTE=Gianelle;218761]No tak tohle tady zkuste založit a vyletím odsud jak spálené plyny z dvoutaktního motoru ;) Jsem ráda že se tomu svinstvu aspoň tady vyhnu :D[/QUOTE]
"jsem ráda"??
chapu to dobře? přeci jen tu je nejaká holka?
"jsem ráda"??
chapu to dobře? přeci jen tu je nejaká holka?
[QUOTE=cool.user;218783]hmmmmm, brno, kdy prijdes na sraz? :D[/QUOTE]
až se mi bude hodit datum ;) ale upozorňuju že jsem strašně škaredá :p
až se mi bude hodit datum ;) ale upozorňuju že jsem strašně škaredá :p
[QUOTE=sapin II;218794]tak ukaz fotku.treba se vifot u monitoru a mnej tam otevreny svethardvare.cz abychom ti uverili[/QUOTE]
Ta čeština... :mistake
[QUOTE=Gianelle;218796]Pánové vy jste teda zvědaví ... :p[/QUOTE]
Myslím, že to není zvědavost co je tak pohání :D
Ta čeština... :mistake
[QUOTE=Gianelle;218796]Pánové vy jste teda zvědaví ... :p[/QUOTE]
Myslím, že to není zvědavost co je tak pohání :D
[QUOTE=Smeli;218797]Ta čeština... :mistake[/QUOTE]
mít za každou hrubku korunu, tak mi Kožený čistí boty
mít za každou hrubku korunu, tak mi Kožený čistí boty
[QUOTE=astec;218799]mít za každou hrubku korunu, tak mi Kožený čistí boty[/QUOTE]
Moje čeština taky není dokonalá, ale tak alespoň tak tohle... to je do nebe volající, velebnosti.... :rolleyes:
Moje čeština taky není dokonalá, ale tak alespoň tak tohle... to je do nebe volající, velebnosti.... :rolleyes:
[quote=sapin II;218794]treba se vyfot u monitoru a mnej tam otevreny svethardvare.cz abychom ti uverili[/quote]
copak cestinu bych pochopil, ale problem dela i anglictina :cool:
copak cestinu bych pochopil, ale problem dela i anglictina :cool:
[QUOTE=sapin II;218809]uz jsem to opravil diky
ps.co bude s tou fotkou?[/QUOTE]
Nejdriv sem hod ty svy :p
Nebud tak doternej :p
ps.co bude s tou fotkou?[/QUOTE]
Nejdriv sem hod ty svy :p
Nebud tak doternej :p
[quote=Gianelle;218796]Pánové vy jste teda zvědaví ... :p[/quote]
Tady milej kocourek Garfield by chtěl taky jednu fotečku ;)
Tady milej kocourek Garfield by chtěl taky jednu fotečku ;)
Správně, žádnou fotku jim nedávej, stejně si ji nezaslouží :thumb
a spíš přijď na sraz...
A pokud je tak škaredá jak tvrdí, tak snad už v sobě budeme mít tak 10piv, aby byla krásná :D:D:D
(vtip)
a spíš přijď na sraz...
(vtip)
[quote=Sieben;218821]A pokud je tak škaredá jak tvrdí, tak snad už v sobě budeme mít tak 10piv, aby byla krásná :D:D:D[/quote]
...a kdo nepije tak si zhasne...
edit: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
edit: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Skromne jsem si tipnul tak 0 holek, ale vidim, ze jsem se spletl. V soucasne dobe ctyri, to je skvele :D
[QUOTE=trodas;221816]Skromne jsem si tipnul tak 0 holek, ale vidim, ze jsem se spletl. V soucasne dobe ctyri, to je skvele :D[/QUOTE]
Jo a všechny mají lofasa, no neber to!:)
Jo a všechny mají lofasa, no neber to!:)
[QUOTE=Draken;217524]
jen vyspělý topmodeky šťorající se celej den v kompu se šroubovákem...a po večerech hrající CSC a doda
(jo a musej umět prát,vařit,uklízet,žehlit...).....................................................atd. :D:D:D[/QUOTE]
Jestli na nějakou takovou narazíš tam mi na ni nebo jeji sestru dej kontakt :-)
jen vyspělý topmodeky šťorající se celej den v kompu se šroubovákem...a po večerech hrající CSC a doda
(jo a musej umět prát,vařit,uklízet,žehlit...).....................................................atd. :D:D:D[/QUOTE]
Jestli na nějakou takovou narazíš tam mi na ni nebo jeji sestru dej kontakt :-)
[QUOTE=desuk;261089]Jestli na nějakou takovou narazíš tam mi na ni nebo jeji sestru dej kontakt :-)[/QUOTE]
Vážně bys takovou chtěl? :)
Vážně bys takovou chtěl? :)
Nevi co rika... :)))
Jinak myslim ze slecen je tu tak 2 - 5 aktivnich maximalne :) Spise mene. Slecna si vzdy najde nekoho, kdo tomu rozumi lip a udela to za ni :)
Jinak myslim ze slecen je tu tak 2 - 5 aktivnich maximalne :) Spise mene. Slecna si vzdy najde nekoho, kdo tomu rozumi lip a udela to za ni :)
Já si myslím že jich je tu hodně málo a je to škoda.Ale zase na druhou stranu možná by byl někdo uražený kdyby mu holka radila jak má např.zapojit kompl :D
[QUOTE=huky;261230]Já si myslím že jich je tu hodně málo a je to škoda.Ale zase na druhou stranu možná by byl někdo uražený kdyby mu holka radila jak má např.zapojit kompl :D[/QUOTE]
Určitě :) Je to něco podobnýho, jako když máš v autoškole místo instruktora instruktorku... :confused:
Určitě :) Je to něco podobnýho, jako když máš v autoškole místo instruktora instruktorku... :confused:
[QUOTE=Petr S.;261233]Určitě :) Je to něco podobnýho, jako když máš v autoškole místo instruktora instruktorku... :confused:[/QUOTE]
Ženy jsou sice zvláštní stvoření ,ale někdy jsou na tom líp jak chlapy . BOHUŽEL :runaway
Ženy jsou sice zvláštní stvoření ,ale někdy jsou na tom líp jak chlapy . BOHUŽEL :runaway
[QUOTE=Petr S.;261091]Vážně bys takovou chtěl? :)[/QUOTE]
Jasně že jo. Moje bejvalka tomu nerozumněla vůbec. Ta k počítači ani nesedla.
Na učňáku většina holek taky PC moc neovládaly. Těm jsme museli většinou radit. Ale ovšem našli se i vyjímky. Ale to se jednalo že věděli jak na internet a ICQ :D
Takže bych byl rád za nějakou holku co s počítačem opravdu umí po všech stránkách + vaření + uklízení + praní + žehlení + atd.
Jasně že jo. Moje bejvalka tomu nerozumněla vůbec. Ta k počítači ani nesedla.
Na učňáku většina holek taky PC moc neovládaly. Těm jsme museli většinou radit. Ale ovšem našli se i vyjímky. Ale to se jednalo že věděli jak na internet a ICQ :D
Takže bych byl rád za nějakou holku co s počítačem opravdu umí po všech stránkách + vaření + uklízení + praní + žehlení + atd.
[QUOTE=desuk;263117]Jasně že jo. Moje bejvalka tomu nerozumněla vůbec. Ta k počítači ani nesedla.
Takže bych byl rád za nějakou holku co s počítačem opravdu umí po všech stránkách + vaření + uklízení + praní + žehlení + atd.[/QUOTE]
A místo "týjo, ty si to opravil, díky jsi šikovný, zasloužíš si odměnu" by bylo "hm, to umím taky a navíc to děláš blbě, musíš...." :D
Takže bych byl rád za nějakou holku co s počítačem opravdu umí po všech stránkách + vaření + uklízení + praní + žehlení + atd.[/QUOTE]
A místo "týjo, ty si to opravil, díky jsi šikovný, zasloužíš si odměnu" by bylo "hm, to umím taky a navíc to děláš blbě, musíš...." :D
[QUOTE=Jiri@tncm;263120]A místo "týjo, ty si to opravil, díky jsi šikovný, zasloužíš si odměnu" by bylo "hm, to umím taky a navíc to děláš blbě, musíš...." :D[/QUOTE]
No tak v tohle máš pravdu. Vlastně tohle by zase nemusela umět až tak dokonale :D
Ale hlavně aby věděla co je co.
No tak v tohle máš pravdu. Vlastně tohle by zase nemusela umět až tak dokonale :D
Ale hlavně aby věděla co je co.
[QUOTE=desuk;263127]No tak v tohle máš pravdu. Vlastně tohle by zase nemusela umět až tak dokonale :D
Ale hlavně aby věděla co je co.[/QUOTE]
Já bych teda holku co jí bere HW moc nechtěl. Ještě by mi kecala do výběru komponent a nebo rozebírala PC:)). Jsem zastámcem specializace ve společné domácnosti, to znamená, že moje přítelkyně nezasahuje do PC, AUDIO, VIDEO (+udržba bytu atd.) a já ji zase neorganizuju rozmístění jednotlivých prvků v kuchyni. Tím samozřejmě nemyslím, že bych já nevařil a nebo ona nemohla využívat jakoukoliv techniku. Jsem pro to aby se pár spíše doplňoval.
Ale hlavně aby věděla co je co.[/QUOTE]
Já bych teda holku co jí bere HW moc nechtěl. Ještě by mi kecala do výběru komponent a nebo rozebírala PC:)). Jsem zastámcem specializace ve společné domácnosti, to znamená, že moje přítelkyně nezasahuje do PC, AUDIO, VIDEO (+udržba bytu atd.) a já ji zase neorganizuju rozmístění jednotlivých prvků v kuchyni. Tím samozřejmě nemyslím, že bych já nevařil a nebo ona nemohla využívat jakoukoliv techniku. Jsem pro to aby se pár spíše doplňoval.