otepleni hdd
potreboval bych "oteplit" svuj hdd
mam kolem 26stupnu.pokud vim hdd ma mit 30-40
nevit jak jednoduse by to slo trochu oteplit?
mam kolem 26stupnu.pokud vim hdd ma mit 30-40
nevit jak jednoduse by to slo trochu oteplit?
tak si přečti ten theard co ti nahodil Salamander,je tam toho hodně.....a ještě by mohlo jít předělání mechaniky do pozice třeba pod mechaniku...například na gumu...ale o je taky myslím v tom theardu
Zas ta s prominutím blbost. Vychází se z jedný studie googlu, kde vůbec neni jasný, proč ty chladnější disky odcházeli.
Příčin může bejt x - že to byli starý 5400 disky, že byli disky, který byli v provozu málo často (to disky taky nemaj rádi), protože nevim např. se častějc vypínali/zapínali a tak průměrná teplota byla nižší, že ta jejich snížená teplota byla způsobená špatnym odvodem tepla z vnitřku disku, blbnoucím diskům blbuli i měřiče teploty nebo co já nevim. Těch neznámejch je tam tolik, že na základě toho oteplovat disk je imho blbost....
Ale pravda, víc je toho v tom threadu - já si jen nemůžu pomoct, když slyšim tendle "nápad" tak mě prosím omluvte :-).
Příčin může bejt x - že to byli starý 5400 disky, že byli disky, který byli v provozu málo často (to disky taky nemaj rádi), protože nevim např. se častějc vypínali/zapínali a tak průměrná teplota byla nižší, že ta jejich snížená teplota byla způsobená špatnym odvodem tepla z vnitřku disku, blbnoucím diskům blbuli i měřiče teploty nebo co já nevim. Těch neznámejch je tam tolik, že na základě toho oteplovat disk je imho blbost....
Ale pravda, víc je toho v tom threadu - já si jen nemůžu pomoct, když slyšim tendle "nápad" tak mě prosím omluvte :-).