Trackmania Forever
Tak co Editore, došla ti už ta trackmania? Já se musím pochlubit, že mám od včerejška taky originálku. Podle Ice jsem si koupil united a pak upgradoval na united forever. Teď mě baví hrát ještě víc než předtím, celkově je to naprosto boží. Dokonce už jsem si mohl změnit v profilu správný kraj. Jsem unesen a doporučuju koupit kdo ještě nemáte :D:D.
Jinak co k tomu turnaji? Mohlo by se pomalu začít domlouvat ;)
Jinak co k tomu turnaji? Mohlo by se pomalu začít domlouvat ;)
[QUOTE=miCHi;239629] jsem si koupil united a pak upgradoval na united forever. [/QUOTE]
A to znamená.....:)
A to znamená.....:)
[QUOTE=miCHi;239629]Tak co Editore, došla ti už ta trackmania? Já se musím pochlubit, že mám od včerejška taky originálku. Podle Ice jsem si koupil united a pak upgradoval na united forever. Teď mě baví hrát ještě víc než předtím, celkově je to naprosto boží. Dokonce už jsem si mohl změnit v profilu správný kraj. Jsem unesen a doporučuju koupit kdo ještě nemáte :D:D.;)[/QUOTE]
Tak som si to overil u distributora a je to fakt 6-mesacna verzia. Objednavku som teda dnes zrusil a musim to pohladat znovu, niekde som videl tych 29€.
Momentalne pacham nejake promo video pre server, ale po uploade na YT ide rapidne kvalita dole, tak musim pozistovat ten spravny format.
Tak som si to overil u distributora a je to fakt 6-mesacna verzia. Objednavku som teda dnes zrusil a musim to pohladat znovu, niekde som videl tych 29€.
Momentalne pacham nejake promo video pre server, ale po uploade na YT ide rapidne kvalita dole, tak musim pozistovat ten spravny format.
Primlouvam se k navraceni k asfaltovym tratim. Ta hlina je hrozna, nudna, nezazivna. Jednou jsou to zavody formulek, tak by kua mely jezdit po asfaltu a ne nekde po poli.:mad:
:eek::eek::eek::eek::runaway:runaway:runaway:runaway:runaway:angry:angry:angry
Kua teda kurnik co sa to robi bol som na servery a uz som to mal tak konecne po dlhej dobe rozbehnute a LoGiho :D a v tom ma vyhodilo von a uz sa nemozem dostat ne server pise to nejake chyby vsak viz screeny:runaway:runaway
Co je to som prilis pomaly na server alebo co?:notsure:D ale ja sa naozaj snazim jazdit najrychlejsie ako viem:cry
Kua teda kurnik co sa to robi bol som na servery a uz som to mal tak konecne po dlhej dobe rozbehnute a LoGiho :D a v tom ma vyhodilo von a uz sa nemozem dostat ne server pise to nejake chyby vsak viz screeny:runaway:runaway
Co je to som prilis pomaly na server alebo co?:notsure:D ale ja sa naozaj snazim jazdit najrychlejsie ako viem:cry
[QUOTE=Dejvak;239816]Primlouvam se k navraceni k asfaltovym tratim. Ta hlina je hrozna, nudna, nezazivna. Jednou jsou to zavody formulek, tak by kua mely jezdit po asfaltu a ne nekde po poli.:mad:[/QUOTE]
Ale vždyť jo. Jak už tu několikrát zaznělo, na serveru bude mix tratí. Jen dej adminovi trochu času...;)
Ale vždyť jo. Jak už tu několikrát zaznělo, na serveru bude mix tratí. Jen dej adminovi trochu času...;)
OK, mrknem na server co sa deje.
Urobim konecne ten mix. Kazdy z vas moze nominovat 2 mapy (jeden asfal a jeden dirt, pripadne z rovnakeho stylu). Nepiste to sem, ale do komunity Trackmania piloti.
Mam hotove to video. Nic moc, mal som malo suroviny. Az nazbieram viac a lepsich zaberov, tak to upravim :-).
Urobim konecne ten mix. Kazdy z vas moze nominovat 2 mapy (jeden asfal a jeden dirt, pripadne z rovnakeho stylu). Nepiste to sem, ale do komunity Trackmania piloti.
Mam hotove to video. Nic moc, mal som malo suroviny. Az nazbieram viac a lepsich zaberov, tak to upravim :-).
[size=+2]Jaký je rozdíl mezi placenou a bezplatnou verzí trackmanie?[/size]
Pokud nemáte PLACENOU verzi united forever:
Multiplayer
Solo
[quote]zdroj: http://forum.trackmania.cz[/quote]
zkratky:
TMnf = trackmania nations forever (zdarma)
TMuf = trackmania united forever (placená)
Neplacená verze (nations forever)
Placená verze (united forever)
Jak vidíte je toho mnoho, co placená verze obsahuje narozdíl od bezplatné.
Pokud nemáte PLACENOU verzi united forever:
- nemůžete davat tagy (funkce obdobná stardays z TMo/sx/n)
- nemůžete měnit oblast - vyžaduje kredity
- nemůžete zakládat/být členem klanu/skupiny s možnosti administrace
- nemůžete posílat zprávy pomocí messengeru ve hře
- absence plnohodnotného ManiaLinku - chybí ManiaLink-to-url překlad, možnost aktivovat ManiaCode(ManiaScript)
- technická podpora - možnost zasílat ztracené heslo má být časem dostupná o pro TMnf hráče
- omezení počtu změn nicku - neověřeno
- chybí kredity - herní měna - odemyká mnoho možností od nakupování na ManiaPages stránkách, využívaní pokročilých funkcí na serverech jako přidávaní map s TMX a mnoho dalšího
- nemáte přístup do na maniaznes foru jehož obsah se zobrazuje přímo na hlavním menu hry
Multiplayer
- deaktivované odesílaní custom dat - s TMnf ůčtem lze použit avatary, skiny, 3d modely, klaksony, ale při hře po síti je nikdo neuvidí
- nemožnost filtrovat servery podle herního módu (Na čas, Na kola, Týmy, Akrobacie, Okruhy, Pohar)
- omezený počet kamarádů na 16 - TMuf 64
- nemožnost zakladat servery, kde mohou získavat body hrači s 50 000 - 100 000body - vyžaduje kredity
- nemožnost zakladat stunt(akrobatiské) servery ve hře
- max 8 oblibenych serverů
Solo
- pouze jedno prostředí oproti sedmi s TMuf účtem
- chybí možnost zajíždět oficiální časy - databaze rekordů na nadeo serveru s možností stahovat záznamy/replaye a s tím spojený SP ladder
- nemožnost stahování tratí ingame - tisíce map(možné taky přes ManiaPages stránky - taky pouze pro vlastníky TMUf účtu)
- nemožnost odesílat postavené mapy do databaze Nadea
- Solo herní mody Platform/Plošiny, Puzzle, Puzzle a Stunt/Akrobacie
- United kampaň - 382map a Vlasní kampaň teoreticky neomezený počet map
[quote]zdroj: http://forum.trackmania.cz[/quote]
zkratky:
TMnf = trackmania nations forever (zdarma)
TMuf = trackmania united forever (placená)
Neplacená verze (nations forever)
Placená verze (united forever)
Jak vidíte je toho mnoho, co placená verze obsahuje narozdíl od bezplatné.
[size=+2]Jakou verzi trackmanie si koupit?[/size]
Máte ještě stále neplacenou verzi trackmania nations united a chtěli byste přejít na placenou united forever?
Jde to udělat dvěma způsoby:
1) Zakoupit si verzi Trackmania united a poté pomocí klíče který najdete v balení, zdarma aktualizovat na verzi united forever. Klíč se zadává ve hře do Profil->Register paying key, účet lze převést bez ztráty herních statistik a nastavení.
Touto volbou ušetříte. (cena i s poštovným cca 400,- Kč)
2) Koupit si rovnou verzi Trackmania united forever
V balení jsou navíc 3D brýle. (cena i s poštovným cca 600,- Kč)
Máte ještě stále neplacenou verzi trackmania nations united a chtěli byste přejít na placenou united forever?
Jde to udělat dvěma způsoby:
1) Zakoupit si verzi Trackmania united a poté pomocí klíče který najdete v balení, zdarma aktualizovat na verzi united forever. Klíč se zadává ve hře do Profil->Register paying key, účet lze převést bez ztráty herních statistik a nastavení.
Touto volbou ušetříte. (cena i s poštovným cca 400,- Kč)
2) Koupit si rovnou verzi Trackmania united forever
V balení jsou navíc 3D brýle. (cena i s poštovným cca 600,- Kč)
Aneb, jak jsme se všichni nakonec rozbili ;):D. Super (i hudba)! Jen mi to nechtělo naběhnout v HQ :cry.
Jo... a to, jak jsme gumovali, to nevyšlo?
Jo... a to, jak jsme gumovali, to nevyšlo?
Jasně, naházej to sem :D, rád se podívám jak se to má jezdit ;)
//edit:
Vytvořil jsem novou skupinu ve hře: SvetHardware.cz
př.jméno: shw
heslo: tmushw
//edit:
heslo: tmushw
[QUOTE=Deee-aN;239961]Aneb, jak jsme se všichni nakonec rozbili ;):D. Super (i hudba)! Jen mi to nechtělo naběhnout v HQ :cry.
Jo... a to, jak jsme gumovali, to nevyšlo?[/QUOTE]
"gumovanie" setrim na dalsie video, budu v nom len same podobne "perlicky"
taktiez by bolo dobre urobit nieco vo flashi a ponuknut to Kapovi, ci by to nedal na hlavnu stranku :idea
Jo... a to, jak jsme gumovali, to nevyšlo?[/QUOTE]
"gumovanie" setrim na dalsie video, budu v nom len same podobne "perlicky"
taktiez by bolo dobre urobit nieco vo flashi a ponuknut to Kapovi, ci by to nedal na hlavnu stranku :idea
[QUOTE=miCHi;239988]
heslo: tmushw[/QUOTE]
Nice one.:thumb
heslo: tmushw[/QUOTE]
Nice one.:thumb
No myslel som ze to bude lepsie vidiet ale nie je proste je tam ten obrovsky skok a ja som nedoskocil ale urobil salto a zrovna som dopadol pod CP na kolesa takze som mohol pokracovat:D proste nahoda jak blbec:D ale je to tam trochu vidiet.
@Deeean vratim sa asi o mesiac dozadu :D v "Nervy" som chcel urobit aj GPS mam aj zaznam nejakej mozno tej "ukazkovej" :D jazdy ale neviem to tam nejako dat:cry nehral si sa uz aj z GPS???
@Deeean vratim sa asi o mesiac dozadu :D v "Nervy" som chcel urobit aj GPS mam aj zaznam nejakej mozno tej "ukazkovej" :D jazdy ale neviem to tam nejako dat:cry nehral si sa uz aj z GPS???
[QUOTE=Kirk1;240074] nehral si sa uz aj z GPS???[/QUOTE]
Zatím ne, ale jak budu mít chvíli, kouknu na to.
Zatím ne, ale jak budu mít chvíli, kouknu na to.
Tak jsem na to GPS kouknul.... Byl to porod, ale maká to. Respektive jeden způsob. Ten "základní" mi nechtěl makat, neseplo se přehrání záznamu. Tak jsem na to šel přes ducha. Způsobů je ještě víc, ale tenhle je IMHO dobrý. Postup jsem bral odsud: http://tutorials.tm-creative.org/mediatracker_common_effects/ a teď ho tu přelouskám i s obrázky.
Použiji jednu svou rozpracovanou trať. Je to jen pro ilustraci, tak se nesmějte... ;).
Takže nejdřív záznam ducha, klasika...
...pak do "Hry"
...pak můžeme vložit text o možnosti spuštění GPS (klasicky "Back for GPS", ale to je nuda, né? ;))
... a dál už půjde do tuhého... Je potřeba umístit trigger tam, kam když se vjede, tak se GPS spustí. Já dělal couvací variantu, k níž se váže taková drobná zapeklitost. Na rovině o nic nejde, couvnete a GPSíte. Takhle ve vzduchu je to složitější. Startovní blok je poněkud kratší a když z něj scouváte, nedojedete až na trigger umístěný ve stejné úrovni za startem. Na dalším screenu je to vidět, jak tyrkysový kvádr přesahuje přes jeho okraj. Proto je dobré (a nutné) umístit trigger o kus níže (zelený kvádr), pak už ho padající auto trefí....
A už se bude lámat chleba. Naimportujeme si nahraného ducha...
Duch je importovaný, teď ještě Závodní kameru. Důležité je přemačkat u "Objektu" na název ducha a nastavit čas "Konce" na čas trvání ducha (nebo IMHO i o chvilku déle...). No, a je vymalováno! ;)
Samozřejmě je možno si pohrát s kamerami, přidat nápisy a další fíčury. Tohle je jen základní vyzkoušený postup. V dohledné době zkusím tu variantu s odpočtem.;)
Použiji jednu svou rozpracovanou trať. Je to jen pro ilustraci, tak se nesmějte... ;).
Takže nejdřív záznam ducha, klasika...
...pak do "Hry"
...pak můžeme vložit text o možnosti spuštění GPS (klasicky "Back for GPS", ale to je nuda, né? ;))
... a dál už půjde do tuhého... Je potřeba umístit trigger tam, kam když se vjede, tak se GPS spustí. Já dělal couvací variantu, k níž se váže taková drobná zapeklitost. Na rovině o nic nejde, couvnete a GPSíte. Takhle ve vzduchu je to složitější. Startovní blok je poněkud kratší a když z něj scouváte, nedojedete až na trigger umístěný ve stejné úrovni za startem. Na dalším screenu je to vidět, jak tyrkysový kvádr přesahuje přes jeho okraj. Proto je dobré (a nutné) umístit trigger o kus níže (zelený kvádr), pak už ho padající auto trefí....
A už se bude lámat chleba. Naimportujeme si nahraného ducha...
Duch je importovaný, teď ještě Závodní kameru. Důležité je přemačkat u "Objektu" na název ducha a nastavit čas "Konce" na čas trvání ducha (nebo IMHO i o chvilku déle...). No, a je vymalováno! ;)
Samozřejmě je možno si pohrát s kamerami, přidat nápisy a další fíčury. Tohle je jen základní vyzkoušený postup. V dohledné době zkusím tu variantu s odpočtem.;)
Mam dotaz na tych, co maju Trackmaniu United Forewer. Da sa poznat podla krabice, ci sa jedna o 6-mesacnu verziu alebo neobmedzenu?
Napriklad tato:
Predajca mi mailom potvrdil, ze je to plna verzia ... za cenu 19,21€ + doprava. Sa mi zda dost nizka ta cena. Uz som jednu objednavku zrusil ...
Napriklad tato:
Predajca mi mailom potvrdil, ze je to plna verzia ... za cenu 19,21€ + doprava. Sa mi zda dost nizka ta cena. Uz som jednu objednavku zrusil ...
Hele, mel bych dotaz.
1) Kdy bude prist turnaj
2) jake se pojedou trate (pisek/dirt me uz lezou krkem :D)
1) Kdy bude prist turnaj
2) jake se pojedou trate (pisek/dirt me uz lezou krkem :D)
1) Dal bych slezinu dneska ve 20
2) Na serveru uz jsou zpet nase oblibene asfaltky co tam byvaly kdysi ;) Diky PO :thumb
2) Na serveru uz jsou zpet nase oblibene asfaltky co tam byvaly kdysi ;) Diky PO :thumb
Chvíli jsem tam po osmé byl a byl tam jen alienik.... Je třeba tohle domlouvat aspoň tři dny předem, pokud se má sejít co nejvíc lidí. Sobota večer není IMHO ideální vůbec...
[QUOTE=Deee-aN;240800]Sobota večer není IMHO ideální vůbec...[/QUOTE]
Suhlas. Z vikendu maximalne nedela od cca 21:00.
Suhlas. Z vikendu maximalne nedela od cca 21:00.
IMHO jsou ideální všední dny od 20.00 výše...
Ale teď to hlavní: mám TMUF a to díky postupu od páně miCHiho.:thumb
Když dovolíte, celé bych si to tu shrnul ;): koupil jsem tohle http://www.ok-obchod.cz/sw-trackmania-united-/f-9-s-9-dp-13866/ (+80,-Kč pošta), do Profilu v TMNF zadal kód nalepený uvnitř krabičky, čímž jsem dostal oprávnění pro všechny funkce TMUF. Nainstaloval z DVD TMU a při prvním startu mi to automaticky nabídlo upgrade na TMUF. Po stažení cca 900MB patche a instalaci mám plnohodnotnou TMUF.:cool:
Takže IMHO není nutné kupovat full fat TMUF za o dost víc.
Ale teď to hlavní: mám TMUF a to díky postupu od páně miCHiho.:thumb
Když dovolíte, celé bych si to tu shrnul ;): koupil jsem tohle http://www.ok-obchod.cz/sw-trackmania-united-/f-9-s-9-dp-13866/ (+80,-Kč pošta), do Profilu v TMNF zadal kód nalepený uvnitř krabičky, čímž jsem dostal oprávnění pro všechny funkce TMUF. Nainstaloval z DVD TMU a při prvním startu mi to automaticky nabídlo upgrade na TMUF. Po stažení cca 900MB patche a instalaci mám plnohodnotnou TMUF.:cool:
Takže IMHO není nutné kupovat full fat TMUF za o dost víc.
Když si vzpomenu, že sem před dvěma lety kupoval TMU za 800,-... Každopádně, je hezký, že se řady českých TMU jezdců neustále rozšiřují..:thumb
Kdyz vidim, za jaky se to da poridit penize, tak myslim neni moc o cem premyslet. Asi nazral cas vymenit modrobilou formuli za modrobily kracejici bagr :)
[QUOTE=LoGi.CZE;241398]Když si vzpomenu, že sem před dvěma lety kupoval TMU za 800,-... Každopádně, je hezký, že se řady českých TMU jezdců neustále rozšiřují..:thumb[/QUOTE]
Hm, ja ji koupil vloni (kdyz stala 700,-) za 450,- diky protekci NFG Trini, ktera maka v JRC :D
[QUOTE=Dejvak;241499]Kdyz vidim, za jaky se to da poridit penize, tak myslim neni moc o cem premyslet. Asi nazral cas vymenit modrobilou formuli za modrobily kracejici bagr :)[/QUOTE]
Jen pockej az Te predjede zachodova misa :D
Hm, ja ji koupil vloni (kdyz stala 700,-) za 450,- diky protekci NFG Trini, ktera maka v JRC :D
[QUOTE=Dejvak;241499]Kdyz vidim, za jaky se to da poridit penize, tak myslim neni moc o cem premyslet. Asi nazral cas vymenit modrobilou formuli za modrobily kracejici bagr :)[/QUOTE]
Jen pockej az Te predjede zachodova misa :D
Dneska jsem se trochu nudil a tak jsem zkusil postavit mapu. Je to moje první mapa tak si ji zkuste projet :D. Nejsem bůhvíjaký stavitel, třeba jak deee-an, takže omluvte nějaké nedostatky. Mapu jsem pojmenoval podobně jako Feri, "nervicky". Proč? Hmm... :cool: Délka mapy zhruba 1m20s.
PS: Co takhle někdy ten (asfalt) turnaj ?
PS: Co takhle někdy ten (asfalt) turnaj ?
Takže název je v pořádku...:D. To jsem si dal, než jsem to projel... Ty turba před ostrou zatáčkou... Celkově brutální, ale pěkný :). Jen bych k tomu: chce to šipky do všech prudkých změn směru (já vím, že se to dá naučit, ale je to lepší), osobně nepoužívám proměnná turba (IMHO to snižuje rovnost hráčů - někdo těch 200% trefí, jiný jen 100%) a neuvažoval jsi o kameře do toho loopu?
Ty šipky jsem dlouho hledal ale nenašel, a změnu kamery po mně taky nechtěj :D, moc to v tom editoru nezvládám, taky to jde poznat, už jenom to že jsem postavil silnici o jedno patro výš je pro mě výkon :). Ty turba jsem chtěl naházet i do zatáček ale nějak to nešlo :D Jinak nevěděl jsem, že je mezi těma turbama nějaký rozdíl, akorát se mi líbila ta barva xD
[QUOTE=miCHi;241868]Dneska jsem se trochu nudil a tak jsem zkusil postavit mapu. Je to moje první mapa tak si ji zkuste projet :D. Nejsem bůhvíjaký stavitel, třeba jak deee-an, takže omluvte nějaké nedostatky. Mapu jsem pojmenoval podobně jako Feri, "nervicky". Proč? Hmm... :cool: Délka mapy zhruba 1m20s.
PS: Co takhle někdy ten (asfalt) turnaj ?[/QUOTE]
Fúúúha :D Deeane nebol si sam dojst dokonca je umenie :D nazov by som zmenil na nervyská!!!:D No ten prechod hned na zaciatku z piesku na travu je dost drastikuš, neviem ci ten rozdeleny lop je umyslom a ako podotkol Deeean tie turba by som tam dal tie stabilne nie tieto premenlive a inak v celku zaujimave:D
PS: Co takhle někdy ten (asfalt) turnaj ?[/QUOTE]
Fúúúha :D Deeane nebol si sam dojst dokonca je umenie :D nazov by som zmenil na nervyská!!!:D No ten prechod hned na zaciatku z piesku na travu je dost drastikuš, neviem ci ten rozdeleny lop je umyslom a ako podotkol Deeean tie turba by som tam dal tie stabilne nie tieto premenlive a inak v celku zaujimave:D
[QUOTE=miCHi;241886]Ty šipky jsem dlouho hledal ale nenašel, a změnu kamery po mně taky nechtěj :D, moc to v tom editoru nezvládám, taky to jde poznat, už jenom to že jsem postavil silnici o jedno patro výš je pro mě výkon :). Ty turba jsem chtěl naházet i do zatáček ale nějak to nešlo :D Jinak nevěděl jsem, že je mezi těma turbama nějaký rozdíl, akorát se mi líbila ta barva xD[/QUOTE]
Deeane mi to vysvetloval v poste 177 https://www.svethardware.cz/forum/showthread.php/30614-trackmania-forever je to tam velmi dobre popisane to uz bolo strasne davno
Deeane mi to vysvetloval v poste 177 https://www.svethardware.cz/forum/showthread.php/30614-trackmania-forever je to tam velmi dobre popisane to uz bolo strasne davno
[QUOTE=miCHi;241886]Ty šipky jsem dlouho hledal ale nenašel, a změnu kamery po mně taky nechtěj :D, moc to v tom editoru nezvládám, taky to jde poznat, už jenom to že jsem postavil silnici o jedno patro výš je pro mě výkon :). Ty turba jsem chtěl naházet i do zatáček ale nějak to nešlo :D Jinak nevěděl jsem, že je mezi těma turbama nějaký rozdíl, akorát se mi líbila ta barva xD[/QUOTE]
Kamery ti tam klidně hodím a na šipky takhle:
klikneš na ten"kyblík" vpravo dole a pak na objekt, který chceš obarvit
vybereš, co na něj chceš
a voilá... (ta čárka nad "a" by asi měla být obráceně, viď?)
Ta barevná turba mění v čase svou intenzitu, takže se stane, že zajedeš dvakrát po sobě trať úplně stejně a budeš mít různé časy. Typicky je to vidět na některých mapách, kde je to hned po startu a jede se plný céres. Na prvním CP nemají všichni stejný čas, ale jsou tam tři skupiny lidí s identickými časy. Jedni, co trefili 200%, o několik desetin později ti se 150%-ním turbem a nakonec ostatní se 100%.
Kamery ti tam klidně hodím a na šipky takhle:
klikneš na ten"kyblík" vpravo dole a pak na objekt, který chceš obarvit
vybereš, co na něj chceš
a voilá... (ta čárka nad "a" by asi měla být obráceně, viď?)
Ta barevná turba mění v čase svou intenzitu, takže se stane, že zajedeš dvakrát po sobě trať úplně stejně a budeš mít různé časy. Typicky je to vidět na některých mapách, kde je to hned po startu a jede se plný céres. Na prvním CP nemají všichni stejný čas, ale jsou tam tři skupiny lidí s identickými časy. Jedni, co trefili 200%, o několik desetin později ti se 150%-ním turbem a nakonec ostatní se 100%.
Já vím, jen se mi to nechtělo hledat :turtle Ale dobře, že si pamatuješ číslo postu https://www.svethardware.cz/forum/showthread.php/30614-trackmania-forever#227276
EDIT: pokud potřebuješ dát link na jeden konkrétní post, klikneš na jeho číslo úplně vpravo a pak jen zkopíruješ jeho adresu.
EDIT: pokud potřebuješ dát link na jeden konkrétní post, klikneš na jeho číslo úplně vpravo a pak jen zkopíruješ jeho adresu.
Díky, už to předělávám, akorát se mi tam nedaří dát ty šipky co máš na obrázku, mám tam takové ty co blikají přímo v objektu, upravím to a dám to sem.
[QUOTE=Deee-aN;241917]
EDIT: pokud potřebuješ dát link na jeden konkrétní post, klikneš na jeho číslo úplně vpravo a pak jen zkopíruješ jeho adresu.[/QUOTE]
:thumb
EDIT: pokud potřebuješ dát link na jeden konkrétní post, klikneš na jeho číslo úplně vpravo a pak jen zkopíruješ jeho adresu.[/QUOTE]
:thumb
Dovolim si sem hodit odkaz na moji trať, uloženou na TMexchange, největší databázi a oficiální úložiště tratí pro Trackmanii.
http://united.tm-exchange.com/main.aspx?action=trackshow&id=694501#auto
Check it out.
Check it out.
Hm tak to je jiná, velice pěkně udělané, jak dlouho ti to trvalo?
Edit: tady jsou moje úpravy, s těma šipkama a kamerama se musím naučit líp podle těch návodu tu.
Edit: tady jsou moje úpravy, s těma šipkama a kamerama se musím naučit líp podle těch návodu tu.
Už je to dávno, ale většinou tak 2-3 hoďky trať a pak nějakej čas na slušnej validační čas - většinou málokým překonán :-D
[QUOTE=LoGi.CZE;241934]Dovolim si sem hodit odkaz na moji trať, uloženou na TMexchange, největší databázi a oficiální úložiště tratí pro Trackmanii.
Check it out.[/QUOTE]
Pěkné! Takové plynulé. Napoprvé jsem ti skočil na ten špek s falešným cílem...:mistake:D
Jen ty k**** jsem neviděl...:D
Taky musím nějak pořešit tohle s těmi výměnami tratí. Nebo s prodejem... Rád bych kolikrát dal serveru, kde jezdím nějaké ty coppers, ale mám starou Bellu....:(
Check it out.[/QUOTE]
Pěkné! Takové plynulé. Napoprvé jsem ti skočil na ten špek s falešným cílem...:mistake:D
Jen ty k**** jsem neviděl...:D
Taky musím nějak pořešit tohle s těmi výměnami tratí. Nebo s prodejem... Rád bych kolikrát dal serveru, kde jezdím nějaké ty coppers, ale mám starou Bellu....:(
[QUOTE=LoGi.CZE;241943]Už je to dávno, ale většinou tak 2-3 hoďky trať a pak nějakej čas na slušnej validační čas - většinou málokým překonán :-D[/QUOTE]
Tak to já jen to projet, aby to mohlo do světa. Ono se taky po každé opravě, když mi tu profíci najdou spoustu cutů, snažit o supr čas, je na hlavu.:) Hlavně při tom, jaký jsem pilot...:turtle:turtle:turtle
BTW, myslíš, že bychom E55 mohli zařadit k nám na server?
Tak to já jen to projet, aby to mohlo do světa. Ono se taky po každé opravě, když mi tu profíci najdou spoustu cutů, snažit o supr čas, je na hlavu.:) Hlavně při tom, jaký jsem pilot...:turtle:turtle:turtle
BTW, myslíš, že bychom E55 mohli zařadit k nám na server?
- Určitě, nic proti tomu nemam... Tady sem vybral, namátkou další, víc závodní, né tak těžkou (z mýho pohledu) trať...
http://tmnforever.tm-exchange.com/main.aspx?action=trackshow&id=201274#auto
- Jinak, když si otevřete tm-exchange.com a v united nebo tmforever si dáte vyhledat tratě od autora LoGi|iSM, tak narazíte na mejch pár pokusů :-)
http://tmnforever.tm-exchange.com/main.aspx?action=trackshow&id=201274#auto
- Jinak, když si otevřete tm-exchange.com a v united nebo tmforever si dáte vyhledat tratě od autora LoGi|iSM, tak narazíte na mejch pár pokusů :-)