Trackmania Forever
[QUOTE=HiLow;243063] Manzelka me uz na "stolni PC" akoro nepusti.[/QUOTE]
Jo tak proto...:o
Jestli je to i pro ostatní problém, omezím to svícení. Nechci, aby jen kvůli tomu že ten můj zlatý lak vypadá nejlépe pod umělým světlem, utrpěla hratelnost.
Jo tak proto...:o
Jestli je to i pro ostatní problém, omezím to svícení. Nechci, aby jen kvůli tomu že ten můj zlatý lak vypadá nejlépe pod umělým světlem, utrpěla hratelnost.
[QUOTE=EditorPO;243073] Tam mozete davat upravene a definitivne verzie map. Mozete ich triedit do adresarov podla typu trate.
[/QUOTE]
Ale určitě bude dobré dávat rozpracované mapy sem, aby se vychytaly případné chyby. I kvůli tomu jsem tohle vlákno zakládal, po zkušenostech s několikerým nasazováním a upravováním mých prvních map na serveru poté, co schopnější piloti našli jejich slabé stránky.
Jinak za tu soutěž o design formulky se přimlouvám. Chci zkusit lak v barvách SHW (šedá/modrá) a asi by nebylo od věci vyrobit sticker s logem SHW. Ale dneska už ne, už je pozdě...:sleep
[/QUOTE]
Ale určitě bude dobré dávat rozpracované mapy sem, aby se vychytaly případné chyby. I kvůli tomu jsem tohle vlákno zakládal, po zkušenostech s několikerým nasazováním a upravováním mých prvních map na serveru poté, co schopnější piloti našli jejich slabé stránky.
Jinak za tu soutěž o design formulky se přimlouvám. Chci zkusit lak v barvách SHW (šedá/modrá) a asi by nebylo od věci vyrobit sticker s logem SHW. Ale dneska už ne, už je pozdě...:sleep
jj v pohode, tu je to praktickejsie pre testy a podobne, lenze pre mna je to tu neprehladne. Myslim, ze schvalenu mapu od ostatnych by bolo dobre dat na to FTP, aby som to tu nemusel pracne hladat. Pamatas este na tie zmatky s jednou tvojou mapou?
Jasně, rozumíme si!:) Šlo mi jen o to, aby se ty zmatky nepřenesly právě k tobě. Aby tam šly už jen finální vyladěné mapy.
1] to Deee: Kdykoliv jen ne PONDELi prosiiiiiiim, to jsem na sluzebce :thumbdown Muzu poprosit o utery nebo stredu? :) Treba se konecne jednou dostavim :D
2] to HiLow: ja jezdim v tomto rozmezi FPS bezne, protoze mam vsechno na ultrahigh v 1650*1080 a to pak dava prave onech 20-40 FPS v zalezitosti na slozitosti sceny, tak se na to nevymlouvej :p:D
3] to PO: klidne tam dej i nevyladeny zmetky, aspon je otestuje co nejvice lidi a pokud budou negativni reakce, tak je stahnes pryc, z toho bych si hlavu nedelal ;)
2] to HiLow: ja jezdim v tomto rozmezi FPS bezne, protoze mam vsechno na ultrahigh v 1650*1080 a to pak dava prave onech 20-40 FPS v zalezitosti na slozitosti sceny, tak se na to nevymlouvej :p:D
3] to PO: klidne tam dej i nevyladeny zmetky, aspon je otestuje co nejvice lidi a pokud budou negativni reakce, tak je stahnes pryc, z toho bych si hlavu nedelal ;)
Na serveri prebehol vyrazny upgrade:
1. Xaseco verzia 1.06
2. funguje donate system (coppers)
3. nove mapy zo Slovak Building Competition, mapy TOP 10
1. Xaseco verzia 1.06
3. nove mapy zo Slovak Building Competition, mapy TOP 10
[QUOTE=ice_d;243106]1] ja jezdim v tomto rozmezi FPS bezne, protoze mam vsechno na ultrahigh v 1650*1080 a to pak dava prave onech 20-40 FPS v zalezitosti na slozitosti sceny, tak se na to nevymlouvej :p:D[/QUOTE]
Ja to hram na 1920x1200 full detaily fps 80-130 mam zapnutu VS fps 60 ale tiez mi v narocnych usekoch fps klesne kolo 35 az 30 takze ked sa pozries na moj rank tak to asi naozaj v tom nebude:D
@Edi - to FPT nejak nefunguje:notsure alebo som na nieco zabudol:confused:
Ja to hram na 1920x1200 full detaily fps 80-130 mam zapnutu VS fps 60 ale tiez mi v narocnych usekoch fps klesne kolo 35 az 30 takze ked sa pozries na moj rank tak to asi naozaj v tom nebude:D
@Edi - to FPT nejak nefunguje:notsure alebo som na nieco zabudol:confused:
[QUOTE=Kirk1;243210]@Edi - to FPT nejak nefunguje:notsure alebo som na nieco zabudol:confused:[/QUOTE]
funguje, teraz som skusal ...... v komunitnej skupine Trackmania piloti mas login/pass
funguje, teraz som skusal ...... v komunitnej skupine Trackmania piloti mas login/pass
[QUOTE=EditorPO;243199]Na serveri prebehol vyrazny upgrade:
1. Xaseco verzia 1.06
3. nove mapy zo Slovak Building Competition, mapy TOP 10[/QUOTE]
Super práce, díky Editore.
1. Xaseco verzia 1.06
3. nove mapy zo Slovak Building Competition, mapy TOP 10[/QUOTE]
Super práce, díky Editore.
Mám konečně klid, tak bych se chtěl na něco zeptat. Ano mohl bych se zeptat formou SZ, ale třeba k tomu taky někdo bude něco mít.
Co je lepší na umisťování nových map na FTP server, respektive jaké to má výhody? Ano, přiznám se, nikdy jsem na FTP server nic nedával, ale všechno je jednou poprvé a pořešil bych to, takže v tom problém nevidím.
Jedním z hlavních smyslů tohoto vlákna byla spolupráce na nových mapách. Mě osobně vyhovuje to, že pokud se tu objeví něčí nová mapa, stáhnu si jí, rozbalím (bohužel, můj návrh na akceptování formátu .gbx serverem SHW neprošel) a vyzkouším. Eventuálně se k ní vyjádřím (respektive, vždycky se vyjádřím, protože to beru jako svou povinnost coby zakladatel vlákna). Když bude rovnou na závodním serveru, bude pro většinu lidí zdlouhavé a složité si tu trať kdykoli zajet. Když tam nebude admin, co by pošoupl pořadí tratí, může si na ní i dost počkat (vlastní zkušenost). A potom má jen relativně omezený čas na její otestování. Když na ní najde chybu (cut atp.), bude se muset mapa stejně vrátit do "servisu" na opravu. Vzhledem k současné (doufejme dočasné) nízké intenzitě cvrkotu na našem serveru může odhalení takové chyby trvat i dost dlouho. Tím chci říct, že okamžité nasazení všech tratí s potenciálními skrytými vadami (neříkám "špatných" nebo "dobrých" tratí, to je subjektivní) mi nepříjde jako dobrý nápad. Notabene když budou mít rovnou značku, což by IMHO měla být značka určité kvality tratě, toho, že je otestovaná a schválená místní komunitou jako vhodná pro reprezentaci fóra. IMHO prestiži a návštěvnosti našeho TMF serveru příliš neprospějí mapy s možností cutů nebo "špatně" (málo) značená bludiště, kteréžto mapy spíš návštěvníky otráví. Autor svou mapu zná a i já jsem zažil to, že jsem nechápal lidi, co bloudili po mé "jednoduché snadno pochopitelné" trati a ptali se na cestu a někteří i otráveně odešli. I na tohle je potřeba pohled a názor někoho jiného, někoho s odstupem.
Ano na posouzení oblíbenosti tu máme karmu, ale ta by měla být nástrojem pro hodnocení hotových map.
Nechci tady v žádném případě naznačovat, že tu někdo dělá chybné tratě, chraň Bůh! Vím, jakou to dá práci udělat mapu a jsem hrozně rád, že se to tu rozjelo a že tu vznikají pěkné mapy :thumb. Ale taky vím, že člověk může i při největší snaze udělat chybku a takovou je IMHO nejlepší odhalit tady u nás doma a na oficiální server dát až finální vyladěnou verzi opatřenou. Ty vifikundace s mými CYW plnými chyb byly šílené a nikomu bych to nepřál...:runaway
Jak jsem již uvedl, v posílání map na henten FTP server nevidím problém a pokud to Editorovi ulehčí práci, tak jsem všema deseti pro. Také si ale myslím, že by tam měly jít hotové mapy, které budou moci mít ve svém názvu a díky kterým budou mapy s touto značkou brány jako záruka kvality.
No, už toho raději nechám...:shut;):D
Co je lepší na umisťování nových map na FTP server, respektive jaké to má výhody? Ano, přiznám se, nikdy jsem na FTP server nic nedával, ale všechno je jednou poprvé a pořešil bych to, takže v tom problém nevidím.
Jedním z hlavních smyslů tohoto vlákna byla spolupráce na nových mapách. Mě osobně vyhovuje to, že pokud se tu objeví něčí nová mapa, stáhnu si jí, rozbalím (bohužel, můj návrh na akceptování formátu .gbx serverem SHW neprošel) a vyzkouším. Eventuálně se k ní vyjádřím (respektive, vždycky se vyjádřím, protože to beru jako svou povinnost coby zakladatel vlákna). Když bude rovnou na závodním serveru, bude pro většinu lidí zdlouhavé a složité si tu trať kdykoli zajet. Když tam nebude admin, co by pošoupl pořadí tratí, může si na ní i dost počkat (vlastní zkušenost). A potom má jen relativně omezený čas na její otestování. Když na ní najde chybu (cut atp.), bude se muset mapa stejně vrátit do "servisu" na opravu. Vzhledem k současné (doufejme dočasné) nízké intenzitě cvrkotu na našem serveru může odhalení takové chyby trvat i dost dlouho. Tím chci říct, že okamžité nasazení všech tratí s potenciálními skrytými vadami (neříkám "špatných" nebo "dobrých" tratí, to je subjektivní) mi nepříjde jako dobrý nápad. Notabene když budou mít rovnou značku
Ano na posouzení oblíbenosti tu máme karmu, ale ta by měla být nástrojem pro hodnocení hotových map.
Nechci tady v žádném případě naznačovat, že tu někdo dělá chybné tratě, chraň Bůh! Vím, jakou to dá práci udělat mapu a jsem hrozně rád, že se to tu rozjelo a že tu vznikají pěkné mapy :thumb. Ale taky vím, že člověk může i při největší snaze udělat chybku a takovou je IMHO nejlepší odhalit tady u nás doma a na oficiální server dát až finální vyladěnou verzi opatřenou
Jak jsem již uvedl, v posílání map na henten FTP server nevidím problém a pokud to Editorovi ulehčí práci, tak jsem všema deseti pro. Také si ale myslím, že by tam měly jít hotové mapy, které budou moci mít ve svém názvu
No, už toho raději nechám...:shut;):D
[QUOTE=Deee-aN;243228]....[/QUOTE]
Souhlasim s tebou, ze na ftpko by se meli davat jiz odzkousene mapy. A ze by mela byt zaruka kvality.:thumb
Souhlasim s tebou, ze na ftpko by se meli davat jiz odzkousene mapy. A ze
[QUOTE=ice_d;243106]1] to Deee: Kdykoliv jen ne PONDELi prosiiiiiiim, to jsem na sluzebce :thumbdown Muzu poprosit o utery nebo stredu? :) Treba se konecne jednou dostavim :D
[/QUOTE]
Tak úterý?
[/QUOTE]
Tak úterý?
[QUOTE=Deee-aN;243228]Mám konečně klid, ...:shut;):D[/QUOTE]
Suhlasim nech sa najskor otestuju tu a hotove opravene (co sa asi najviac bude tykat cutov a pod) zo znackou dat na server uplny suhlas s Deeeanom :thumb
myslim ze tieto by mali byt v pohode ale vsak odskusajte a uz maju aj nazov https://www.svethardware.cz/forum/showthread.php/30614-trackmania-forever#242404
Suhlasim nech sa najskor otestuju tu a hotove opravene (co sa asi najviac bude tykat cutov a pod) zo znackou
myslim ze tieto by mali byt v pohode ale vsak odskusajte a uz maju aj nazov
[QUOTE=Kirk1;243210]Ja to hram na 1920x1200 full detaily fps 80-130 mam zapnutu VS fps 60 ale tiez mi v narocnych usekoch fps klesne kolo 35 az 30 takze ked sa pozries na moj rank tak to asi naozaj v tom nebude:D
@Edi - to FPT nejak nefunguje:notsure alebo som na nieco zabudol:confused:[/QUOTE]
Nejak si nepamatuju jaky mas rank, ale asi nemas lepsi nez ja... nebo jo? :)
@Edi - to FPT nejak nefunguje:notsure alebo som na nieco zabudol:confused:[/QUOTE]
Nejak si nepamatuju jaky mas rank, ale asi nemas lepsi nez ja... nebo jo? :)
[QUOTE=Deee-aN;243228]...
Jak jsem již uvedl, v posílání map na henten FTP server nevidím problém a pokud to Editorovi ulehčí práci, tak jsem všema deseti pro. Také si ale myslím, že by tam měly jít hotové mapy, které budou moci mít ve svém názvu a díky kterým budou mapy s touto značkou brány jako záruka kvality.
No, už toho raději nechám...:shut;):D[/QUOTE]
Souhlasím, akorát dodám pro úplnost, možná jsi si nevšiml ale Editor ti udělil práva, už nejsi jako operátor, ale admin, takže si můžeš pár tratí popošoupnout a nebo dát okamžitý restart. To jsi mohl i jako operátor, ale možná jsi nevěděl. Může se to hodit i pro to testování, nebo pro cokoliv jiného když nebude na serveru Edi.
Při stavění mých map jsem na zkratky myslel, takže tam jsem nechtěl ponechat nic náhodě. S tou přehledností by to mohlo být horší, přiznávám.
Můj (už jednou postnutý) balík se shw názvama je tady : https://www.svethardware.cz/forum/showthread.php/30614-trackmania-forever#242410
Včera jsem se ptal ještě Logiho a tak přidám snad ještě během dneška jeho mapky, ty jsou prověřené, takže tam by neměl být žádný problém.
Jak jsem již uvedl, v posílání map na henten FTP server nevidím problém a pokud to Editorovi ulehčí práci, tak jsem všema deseti pro. Také si ale myslím, že by tam měly jít hotové mapy, které budou moci mít ve svém názvu
No, už toho raději nechám...:shut;):D[/QUOTE]
Souhlasím, akorát dodám pro úplnost, možná jsi si nevšiml ale Editor ti udělil práva, už nejsi jako operátor, ale admin, takže si můžeš pár tratí popošoupnout a nebo dát okamžitý restart. To jsi mohl i jako operátor, ale možná jsi nevěděl. Může se to hodit i pro to testování, nebo pro cokoliv jiného když nebude na serveru Edi.
Při stavění mých map jsem na zkratky myslel, takže tam jsem nechtěl ponechat nic náhodě. S tou přehledností by to mohlo být horší, přiznávám.
Můj (už jednou postnutý) balík se shw názvama je tady : https://www.svethardware.cz/forum/showthread.php/30614-trackmania-forever#242410
Včera jsem se ptal ještě Logiho a tak přidám snad ještě během dneška jeho mapky, ty jsou prověřené, takže tam by neměl být žádný problém.
Uplne suhlasim s tym, co tu napisal Deee-aN. To FTP je len pre odskusane a schvalene mapy, pripadne na posielanie suborov medzi clenmi nasej TMNF komunity (vtedy je vhodne urobit na FTP konkretny adresar s vystiznym nazvom (napr.: subory pre Deee-aN, ....). Urobim na FTP nejaku zakladnu strukturu a taktiez tam prelinkujem WWW pristup, aby ste mohli na subory priamo odkazovat.
Verim, ze zo stavania trati sa stane tradicia a budeme schopni sa zaradit medzi najlepsich stavitelov map a casom ziskame aj nejake ocenenie a kredit medzi hracmi TMNF. Tiez je dobre, ze je to zastresene serverom SHW a Kapo casom urcite oceni nasu aktivitu, ci uz formou cien do turnajov, alebo priamou propagaciou TMNF servera.
FTP pomoze aj mne, lebo niekedy som stracal prehlad o tom, ze ktora mapa je uz schvalena a ktora este nie.
Michi a Deee-aN maju na TMNF serveri status adminov. Mimo inych pravomoci maju moznost okamzite posuvat mapy pomocou admin rozhrania vpravo hore (aspon dufam, ze to rozhranie vidia :)).
Verim, ze zo stavania trati sa stane tradicia a budeme schopni sa zaradit medzi najlepsich stavitelov map a casom ziskame aj nejake ocenenie a kredit medzi hracmi TMNF. Tiez je dobre, ze je to zastresene serverom SHW a Kapo casom urcite oceni nasu aktivitu, ci uz formou cien do turnajov, alebo priamou propagaciou TMNF servera.
FTP pomoze aj mne, lebo niekedy som stracal prehlad o tom, ze ktora mapa je uz schvalena a ktora este nie.
Michi a Deee-aN maju na TMNF serveri status adminov. Mimo inych pravomoci maju moznost okamzite posuvat mapy pomocou admin rozhrania vpravo hore (aspon dufam, ze to rozhranie vidia :)).
[QUOTE=ice_d;243293]Nejak si nepamatuju jaky mas rank, ale asi nemas lepsi nez ja... nebo jo? :)[/QUOTE]
No tak to ani z daleka sa ti uz o takych rankoch ako mam ja nesniva:D
No tak to ani z daleka sa ti uz o takych rankoch ako mam ja nesniva:D
[QUOTE=miCHi;243302]Souhlasím, akorát dodám pro úplnost, možná jsi si nevšiml ale Editor ti udělil práva, už nejsi jako operátor, ale admin, takže si můžeš pár tratí popošoupnout a nebo dát okamžitý restart. To jsi mohl i jako operátor, ale možná jsi nevěděl. [/QUOTE]
Jj, já vím (včera jsem si toho všim, že už nejsem operátor - to jsou služební postupy...:runaway:D:thumb), že já si to mohu pošoupnout, ale drtivá většina ostatních ne a to jsem měl na mysli. Ať má možnost testovat každý nezávisle na adminech. Trénink je už pak něco jiného, tam je IMHO i lepší, když se sejde víc lidí přímo na serveru i s některým adminem, který jim to porežíruje.
Jj, já vím (včera jsem si toho všim, že už nejsem operátor - to jsou služební postupy...:runaway:D:thumb), že já si to mohu pošoupnout, ale drtivá většina ostatních ne a to jsem měl na mysli. Ať má možnost testovat každý nezávisle na adminech. Trénink je už pak něco jiného, tam je IMHO i lepší, když se sejde víc lidí přímo na serveru i s některým adminem, který jim to porežíruje.
Edi zasa si sa niecim peknym vymacknul super videjko:thumb este chvilu a aj mna dostanete do partie originalov:D
máš ;)
ale chcel by som vsetkych adminov upzornit, aby nedoslo k nejakemu konfliktu, pokial budu vsetci traja na serveri a kazdy z nich bude chciet inu mapu :D svoje prava vyuzivajte hlavne pri testovani, pripadne pri problemoch na serveri
ale chcel by som vsetkych adminov upzornit, aby nedoslo k nejakemu konfliktu, pokial budu vsetci traja na serveri a kazdy z nich bude chciet inu mapu :D svoje prava vyuzivajte hlavne pri testovani, pripadne pri problemoch na serveri
[QUOTE=Kirk1;243248]
myslim ze tieto by mali byt v pohode ale vsak odskusajte a uz maju aj nazov https://www.svethardware.cz/forum/showthread.php/30614-trackmania-forever#242404[/QUOTE]
Tak jsem se k tomu konečně dostal... Jako důkaz budiž screen v příloze :stupid.
@Nervy: IMHO v pořádku, na cut jsem nepřišel.
@Nahoda: málem mě šlehlo, jak tam naskočí ten chechot!:mistake:D:thumb Cutnout se to myslím nedá. Když odbočím na rozcestí vlevo, příjde mi trať kratší. Nebo, přesněji řečeno, já jí zajedu o pár sec rychleji. Ale nevidím v tom problém. Možná bych dal šipky dolu nad ten nafukovací hrad před posledním CP, aby bylo hned jasné, kudy do cíle. Možná i pár šipek po tom sjezdu s chechotem, protože tam člověk vlastně vyjíždí tak, že má tu bránu do cíle za zády a řada lidí bude chvíli bezradně jezdit kolem dokola, než si všimne toho CP.
@Ej ha!: pohrál sis s ní:thumb. Možná bych nad tu první díru při přímém výjezdu ze startu dal ceduli"warning". Hele a co tam před ten poslední skok do cíle dát nápis, že potřebuješ aspoň 300km/h, abys to skočil. Něco jako "300km/h needed!" nebo tak něco (doufám, že to mám angličtinářsky správně...:notsure)
@ ostatní: projeďte to taky, ať je jistota, že jsem něco nepřehlédl...:turtle
myslim ze tieto by mali byt v pohode ale vsak odskusajte a uz maju aj nazov
Tak jsem se k tomu konečně dostal... Jako důkaz budiž screen v příloze :stupid.
@Nahoda: málem mě šlehlo, jak tam naskočí ten chechot!:mistake:D:thumb Cutnout se to myslím nedá. Když odbočím na rozcestí vlevo, příjde mi trať kratší. Nebo, přesněji řečeno, já jí zajedu o pár sec rychleji. Ale nevidím v tom problém. Možná bych dal šipky dolu nad ten nafukovací hrad před posledním CP, aby bylo hned jasné, kudy do cíle. Možná i pár šipek po tom sjezdu s chechotem, protože tam člověk vlastně vyjíždí tak, že má tu bránu do cíle za zády a řada lidí bude chvíli bezradně jezdit kolem dokola, než si všimne toho CP.
@Ej ha!: pohrál sis s ní:thumb. Možná bych nad tu první díru při přímém výjezdu ze startu dal ceduli"warning". Hele a co tam před ten poslední skok do cíle dát nápis, že potřebuješ aspoň 300km/h, abys to skočil. Něco jako "300km/h needed!" nebo tak něco (doufám, že to mám angličtinářsky správně...:notsure)
@ ostatní: projeďte to taky, ať je jistota, že jsem něco nepřehlédl...:turtle
[QUOTE=Deee-aN;243531]Tak jsem se k tomu konečně dostal... Jako důkaz budiž screen v příloze :stupid.
@ ostatní: projeďte to taky, ať je jistota, že jsem něco nepřehlédl...:turtle[/QUOTE]
Přijd na server právě to tu všechno projíždíme a na pár zkratek už se přišlo
@ ostatní: projeďte to taky, ať je jistota, že jsem něco nepřehlédl...:turtle[/QUOTE]
Přijd na server právě to tu všechno projíždíme a na pár zkratek už se přišlo
[QUOTE=miCHi;243546]Přijd na server právě to tu všechno projíždíme a na pár zkratek už se přišlo[/QUOTE]
Ano, já je objevuju, ostatní se koukají :-D
Ano, já je objevuju, ostatní se koukají :-D
[QUOTE=miCHi;243302]
[/QUOTE]
Taky jsem to projel...
@ miCHi1: bez komentáře, to je královna mého srdce! :thumb:D
@ nervicky: název tu mapu vystihuje, jinak bez problémů
@ race 01: pohoda, jen já osobně bych ty cedule postavil na sloupy, aby nelítaly ve vzduchu, ale to je čistě můj pohled na věc, nic ti necpu ;)
@ race 02: tady bych jen přidal ty varovné a směrové cedule k těm prudkým zlomům se změnami směru. Já vím, že si to každý musí po pár projetích zapamatovat, ale mějme na paměti, že na tom budou jezdit i ""slabší"" jezdci (píšu to schválně do dvojitých uvozovek, nechci nikoho podceňovat). IMHO bude nějakou dobu trvat, než se z nás stane třeba 60k server s ""lepším a zkušenějším"" jezdeckým obsazením (chceme-li to) a k tomu budeme potřebovat mimo jiné i coppers, které nám lidé dají, když se tu dobře pobaví. A třeba nás pak i doporučí ostatním jako server s pěknými a přehlednými mapami.
@ speed: tady bych měl jen k tomu názvu - nemyslím, že jsi udělal poslední speed pro SHW, takže bych to být tebou přejmenoval na speed01. A my ostatní se budeme těšit na speed02 ;). Jo a ještě mě teď napadá, co takhle dát nad to rozdvojení nějakou z těch cedulí, co postoval EditorPO. Ne, že by se tam dalo zabloudit, ale mohlo by to vypadat pěkně. Nějaké jsem rychle našel a jsou v příloze.
@ zatacky: také bych je očísloval a přidal jednu, dvě varovné cedule. Jinak v pohodě, jen by někomu ta délka mohla připadat až dost. Já s ní problém nemám, dirty jsou takhle dlouhé běžně.
@ zlesa: co dodat? Ode mě nic. :thumb
Podle mě mohou všechny tratě do světa. :)
Uf! To jsem si zatestoval...:):turtle
[/QUOTE]
Taky jsem to projel...
@ miCHi1: bez komentáře, to je královna mého srdce! :thumb:D
@ nervicky: název tu mapu vystihuje, jinak bez problémů
@ race 01: pohoda, jen já osobně bych ty cedule postavil na sloupy, aby nelítaly ve vzduchu, ale to je čistě můj pohled na věc, nic ti necpu ;)
@ race 02: tady bych jen přidal ty varovné a směrové cedule k těm prudkým zlomům se změnami směru. Já vím, že si to každý musí po pár projetích zapamatovat, ale mějme na paměti, že na tom budou jezdit i ""slabší"" jezdci (píšu to schválně do dvojitých uvozovek, nechci nikoho podceňovat). IMHO bude nějakou dobu trvat, než se z nás stane třeba 60k server s ""lepším a zkušenějším"" jezdeckým obsazením (chceme-li to) a k tomu budeme potřebovat mimo jiné i coppers, které nám lidé dají, když se tu dobře pobaví. A třeba nás pak i doporučí ostatním jako server s pěknými a přehlednými mapami.
@ speed: tady bych měl jen k tomu názvu - nemyslím, že jsi udělal poslední speed pro SHW, takže bych to být tebou přejmenoval na speed01. A my ostatní se budeme těšit na speed02 ;). Jo a ještě mě teď napadá, co takhle dát nad to rozdvojení nějakou z těch cedulí, co postoval EditorPO. Ne, že by se tam dalo zabloudit, ale mohlo by to vypadat pěkně. Nějaké jsem rychle našel a jsou v příloze.
@ zatacky: také bych je očísloval a přidal jednu, dvě varovné cedule. Jinak v pohodě, jen by někomu ta délka mohla připadat až dost. Já s ní problém nemám, dirty jsou takhle dlouhé běžně.
@ zlesa: co dodat? Ode mě nic. :thumb
Podle mě mohou všechny tratě do světa. :)
Uf! To jsem si zatestoval...:):turtle
[QUOTE=miCHi;243546]Přijd na server právě to tu všechno projíždíme a na pár zkratek už se přišlo[/QUOTE]
[QUOTE=LoGi.CZE;243548]Ano, já je objevuju, ostatní se koukají :-D[/QUOTE]
[QUOTE=miCHi;243552]Přesně tak, koukáme a nevěříme svým očím nad zajetými časy :D[/QUOTE]
Už běžím! Právě proto je potřeba, aby to projeli i zkušení jezdci a ne jen já - :turtle.
[QUOTE=LoGi.CZE;243548]Ano, já je objevuju, ostatní se koukají :-D[/QUOTE]
[QUOTE=miCHi;243552]Přesně tak, koukáme a nevěříme svým očím nad zajetými časy :D[/QUOTE]
Už běžím! Právě proto je potřeba, aby to projeli i zkušení jezdci a ne jen já - :turtle.
[QUOTE=LoGi.CZE;243585]V tý náhodě máš pořád cut :-D[/QUOTE]
Co k tomu říct xD, imho nejlepší řešení by bylo CP nebo useknout cestu :D
Edit: opravená verze race01
Co k tomu říct xD, imho nejlepší řešení by bylo CP nebo useknout cestu :D
Edit: opravená verze race01
[QUOTE=Kirk1;243580]L si proste dobry
Tu su opravene verzie[/QUOTE]
@ Ej ha!: co si o tom nápisu o 300km/h myslíte? Já bych ho dal výše a spíš jeho objevení se podmínil příliš nízkou rychlostí, aby "neotravoval" lidi, kteří tam pojedou už správnou rychlostí. To znamená, že odhadneš, kolik musíš mít na tom spínači rychlost, abys na skoku do cíle měl těch cca 300km/h a pak tam vložíš podmínku, že se ten nápis objeví při nižší rychlosti, než je ta požadovaná (v místě triggeru třeba 250km/h)
Tu su opravene verzie[/QUOTE]
@ Ej ha!: co si o tom nápisu o 300km/h myslíte? Já bych ho dal výše a spíš jeho objevení se podmínil příliš nízkou rychlostí, aby "neotravoval" lidi, kteří tam pojedou už správnou rychlostí. To znamená, že odhadneš, kolik musíš mít na tom spínači rychlost, abys na skoku do cíle měl těch cca 300km/h a pak tam vložíš podmínku, že se ten nápis objeví při nižší rychlosti, než je ta požadovaná (v místě triggeru třeba 250km/h)
[QUOTE=Deee-aN;243587]@ Ej ha!: co si o tom nápisu o 300km/h myslíte? [/QUOTE] Že přes něj nevidím na cestu :)
[QUOTE=elpsycho;243594]Že přes něj nevidím na cestu :)[/QUOTE]
Pokud Kirk1 provede tu úpravu podle mě, tak při správné rychlosti na cestu uvidíš ;). A pokud ten nápis dá ještě navíc výš, neměl by být žádný problém.
Pokud Kirk1 provede tu úpravu podle mě, tak při správné rychlosti na cestu uvidíš ;). A pokud ten nápis dá ještě navíc výš, neměl by být žádný problém.
Na serveru se to nějak bouří, tolik lidí jsem tam ještě neviděl a pořád se odpojují a připojují další. :eek:
[QUOTE=LoGi.CZE;243567]Tady je replay z tratě Race01 od michiho... Doufam, že je to on :-)[/QUOTE]
Tak to je mazec Logi.:thumb
No nic, budu muset jeste tak 10 let trenovat a potom to snad bude ok.:D
Tak to je mazec Logi.:thumb
No nic, budu muset jeste tak 10 let trenovat a potom to snad bude ok.:D
[QUOTE=miCHi;243742]Na serveru se to nějak bouří, tolik lidí jsem tam ještě neviděl a pořád se odpojují a připojují další. :eek:[/QUOTE]
@ EditorPO: říkali jsme si s miCHim, že by nebylo od věci dát tam banner s odkazem na SHW a tohle vlákno... abychom to nemuseli pořád někomu vysvětlovat :turtle;):D
@ EditorPO: říkali jsme si s miCHim, že by nebylo od věci dát tam banner s odkazem na SHW a tohle vlákno... abychom to nemuseli pořád někomu vysvětlovat :turtle;):D
[QUOTE=LoGi.CZE;243585]V tý náhodě máš pořád cut :-D[/QUOTE]
BIG L :D tak ty si neskutočny co dokazes jak prejdes aj cez toto tak ten obluk vymazem.:D:D:D
[QUOTE=Deee-aN;243587]@ Ej ha!: co si o tom nápisu o 300km/h myslíte? Já bych ho dal výše a spíš jeho objevení se podmínil příliš nízkou rychlostí, aby "neotravoval" lidi, kteří tam pojedou už správnou rychlostí. To znamená, že odhadneš, kolik musíš mít na tom spínači rychlost, abys na skoku do cíle měl těch cca 300km/h a pak tam vložíš podmínku, že se ten nápis objeví při nižší rychlosti, než je ta požadovaná (v místě triggeru třeba 250km/h)[/QUOTE]
[QUOTE=Deee-aN;243605]Pokud Kirk1 provede tu úpravu podle mě, tak při správné rychlosti na cestu uvidíš ;). A pokud ten nápis dá ještě navíc výš, neměl by být žádný problém.[/QUOTE]
Deeean o tom som nevedel uz je to hotovo a nikomu to uz nebude zavadzat. Inak super dotazy
A tu opravene dufam ze uz dobre:D
BIG L :D tak ty si neskutočny co dokazes jak prejdes aj cez toto tak ten obluk vymazem.:D:D:D
[QUOTE=Deee-aN;243587]@ Ej ha!: co si o tom nápisu o 300km/h myslíte? Já bych ho dal výše a spíš jeho objevení se podmínil příliš nízkou rychlostí, aby "neotravoval" lidi, kteří tam pojedou už správnou rychlostí. To znamená, že odhadneš, kolik musíš mít na tom spínači rychlost, abys na skoku do cíle měl těch cca 300km/h a pak tam vložíš podmínku, že se ten nápis objeví při nižší rychlosti, než je ta požadovaná (v místě triggeru třeba 250km/h)[/QUOTE]
[QUOTE=Deee-aN;243605]Pokud Kirk1 provede tu úpravu podle mě, tak při správné rychlosti na cestu uvidíš ;). A pokud ten nápis dá ještě navíc výš, neměl by být žádný problém.[/QUOTE]
Deeean o tom som nevedel uz je to hotovo a nikomu to uz nebude zavadzat. Inak super dotazy
A tu opravene dufam ze uz dobre:D
[QUOTE=Deee-aN;243785]@ EditorPO: říkali jsme si s miCHim, že by nebylo od věci dát tam banner s odkazem na SHW a tohle vlákno... abychom to nemuseli pořád někomu vysvětlovat :turtle;):D[/QUOTE]
[QUOTE=miCHi;243790]Nejlépe přímo do hry.[/QUOTE]
JJ super napad :thumb
JJ super napad :thumb
[QUOTE=Deee-aN;243785]@ EditorPO: říkali jsme si s miCHim, že by nebylo od věci dát tam banner s odkazem na SHW a tohle vlákno... abychom to nemuseli pořád někomu vysvětlovat :turtle;):D[/QUOTE]
[QUOTE=Kirk1;243793]JJ super napad :thumb[/QUOTE]
OK, pozriem, ako by sa to dalo technicky spachat :)
[QUOTE=Kirk1;243793]JJ super napad :thumb[/QUOTE]
OK, pozriem, ako by sa to dalo technicky spachat :)
Což takhle nějaké pěkné logo Svět Hardware ve formátu .jpg v rozlišení 640x480, hodilo by se na bilboardy ve hře... Taky by to byla reklama...:)
Dnes vpodvečer jsem formou SZ požádal KáPa o svolení k použití loga SHW na stickery na auta. IMHO nebude v případě kladné reakce rozšířit povolení i tímto směrem.