Trackmania Forever
Před několika minutami skončil mini cap na shw serveru. Jel se ve speciálním cup módu (víc info http://trackmaniaforever.cz/clanek/cup-mode-na-eswc/).
Výsledky
1. miCHi
2. maadaf
3. deee-an
4. EditorPO_SHW
5. Feri Fire
Výsledky
1. miCHi
2. maadaf
3. deee-an
4. EditorPO_SHW
5. Feri Fire
[quote=kiwick;230125]Před několika minutami skončil mini cap na shw serveru.[/quote]
To je rychlost :-).
Inak super hra, chvilkami som mal pulz 200. A to bol len skusobny turnaj ... :thumb
To je rychlost :-).
Inak super hra, chvilkami som mal pulz 200. A to bol len skusobny turnaj ... :thumb
Dnes proběhl první neoficiální turnaj serveru SvetHardware.cz. Účast nebyla zrovna hojná, ale myslím, že mohu mluvit za všechny zúčastněné, když řeknu, že to stálo za to (několik infarktů, jedna mozková příhoda a jedna Pampers příhoda). Tratě vybrány pěkné (ESWC), relativně těžké, ale i pro mě zapamatovatelné, tudíž hratelné pro většinu populace včetně příslušníků (čehokoli).
Zvítězil miCHi (aka kiwick), na pěkném druhém místě skončil maadaf (aka dejvak). Třetí místo jsem utrpěl já, těsně následován EditoremPO a Feri Fire (aka Kirk1).
Myslím, že tyhle turnaje posouvají jinak už někdy poněkud nezáživné hraní na jinou kvalitativní úroveň. Hlavně to, že hrajete proti známým a ne proti bandě skopčáků nebo Turků. Nemám nic proti Němcům ani Turkům, ale víte, co mám na mysli. tohle je prostě SUPER!:thumb:thumb:thumb
Doufám, že se příště sejdeme ve větším počtu a pořádně si zajezdíme!:thumb
Zvítězil miCHi (aka kiwick), na pěkném druhém místě skončil maadaf (aka dejvak). Třetí místo jsem utrpěl já, těsně následován EditoremPO a Feri Fire (aka Kirk1).
Myslím, že tyhle turnaje posouvají jinak už někdy poněkud nezáživné hraní na jinou kvalitativní úroveň. Hlavně to, že hrajete proti známým a ne proti bandě skopčáků nebo Turků. Nemám nic proti Němcům ani Turkům, ale víte, co mám na mysli. tohle je prostě SUPER!:thumb:thumb:thumb
Doufám, že se příště sejdeme ve větším počtu a pořádně si zajezdíme!:thumb
IMHO to pro příště bude chtít udělat nějaký seznam, kolik lidí se přihlásí. Pokud jich bude málo, udělal bych to open a dal to na Trackmanii.cz...
[QUOTE=Deee-aN;230132] Pokud jich bude málo, udělal bych to open a dal to na Trackmanii.cz...[/QUOTE]
Souhlas
Souhlas
Jak se ta kravina zprovozní :D Registroval jsem se na http://trackmaniaforever.cz/, ale pokud spustím samotnou hru a chci se připojit na net, píše to http chyba 12 031 :notsure
@ Karo1: konečně jsem se dostal k Tornadu2 a líbí se mi :thumb. Jen bych osobně dal interní kameru do toho loopu.
@ kevin00: nevím, já se nikde neregistroval. Jen jsem zadal nick, zemi a možná ještě něco, ale to si už nepamatuju. Všechno ostatní proběhlo automaticky.
@ všichni: KDY BUDE DALŠÍ TURNAJ? ;):D
@ kevin00: nevím, já se nikde neregistroval. Jen jsem zadal nick, zemi a možná ještě něco, ale to si už nepamatuju. Všechno ostatní proběhlo automaticky.
@ všichni: KDY BUDE DALŠÍ TURNAJ? ;):D
[quote=kevin00;231420]Jak se ta kravina zprovozní :D Registroval jsem se na http://trackmaniaforever.cz/, ale pokud spustím samotnou hru a chci se připojit na net, píše to http chyba 12 031 :notsure[/quote]
trackmaniaforever.cz nema nic spolocne so samotnym hranim TMNF. Po spusteni hry si priamo v nej vytvoris ucet a hras.
Co sa tyka tej chyby, tak mozno kvoli tomu, ze pouzivas v IE proxy, alebo anonymizer. Alebo bol v tom momente off Nadeo server.
trackmaniaforever.cz nema nic spolocne so samotnym hranim TMNF. Po spusteni hry si priamo v nej vytvoris ucet a hras.
Co sa tyka tej chyby, tak mozno kvoli tomu, ze pouzivas v IE proxy, alebo anonymizer. Alebo bol v tom momente off Nadeo server.
[QUOTE=Deee-aN;231455]@ Karo1: konečně jsem se dostal k Tornadu2 a líbí se mi :thumb. Jen bych osobně dal interní kameru do toho loopu.
@ všichni: KDY BUDE DALŠÍ TURNAJ? ;):D[/QUOTE]
Sobotu nestiham, primlouvam se za nedeli.
@ všichni: KDY BUDE DALŠÍ TURNAJ? ;):D[/QUOTE]
Sobotu nestiham, primlouvam se za nedeli.
[QUOTE=miCHi;231517]@všichni: - co nejdřív klidně zítra nebo v neděli :D ;)[/QUOTE]
V NEDELI SE JEZDI 100k servery, to je blbej napad :p Pristi tyden jsem doma, takze klidne muzem v tydnu. Za neucast sry, ale jak jsem rikal, jsem na sluzebce
to Deeean - vzdyt je to prece slast porazit skopcaka :D
V NEDELI SE JEZDI 100k servery, to je blbej napad :p Pristi tyden jsem doma, takze klidne muzem v tydnu. Za neucast sry, ale jak jsem rikal, jsem na sluzebce
to Deeean - vzdyt je to prece slast porazit skopcaka :D
[QUOTE=EditorPO;231618]trackmaniaforever.cz nema nic spolocne so samotnym hranim TMNF. Po spusteni hry si priamo v nej vytvoris ucet a hras.
Co sa tyka tej chyby, tak mozno kvoli tomu, ze pouzivas v IE proxy, alebo anonymizer. Alebo bol v tom momente off Nadeo server.[/QUOTE]
Proxy nepoužívám, anonymizer také ne a IE už vůbec a stejně to nejde :D Ale dík
Co sa tyka tej chyby, tak mozno kvoli tomu, ze pouzivas v IE proxy, alebo anonymizer. Alebo bol v tom momente off Nadeo server.[/QUOTE]
Proxy nepoužívám, anonymizer také ne a IE už vůbec a stejně to nejde :D Ale dík
No ak ti to teda nejde takto tak to skus pracnejsie heslo a nick vies tak si stiahni najnovsiu verziu a nainstaluj ju osobitne (neviem naisto ale tu staru by som asi odinstaloval) potom zadas nick a heslo a mas vsetko ako predtym.
Hele chlapi, na něco jsem narazil, ale bohužel nejsem v rozpoložení to studovat. Tak jen než na to zas zapomenu: http://csm-cup.webnode.cz/
Tak jsem přišel asi na problém. Jsem v práci a na NB mi TrackMania funguje ok. Doma mám mezi anténou a pc router. A to bude určitě ten problém. Ona ta mrška s anténou přijde nějak nastavit ... :D
Mno ja jedu pres 2 APcka + 5km vzduchem na APcko, z nej 3km do routeru + firewall. Ale divny je, ze mi zacala TM (zatim vim jen o ni) blbnout asi tak pred mesicem. Ale noviny od Nadea jdou, co jsem zkousel THC server tak ten sel taky...
Čau všichni, dneska je už pondělí a zajímalo by mě jestli se tento týden uskuteční nějaký ten další turnaj ? Nebo aspoň večerní projížďka ;)
[quote=Deee-aN;232503]Tak já jsem určitě pro turnaj a viděl bych to zítra v 20.00? Co vy na to?[/quote]
asi bez mojej ucasti, odisla mi grafika :mad:
asi bez mojej ucasti, odisla mi grafika :mad:
Potřeboval bych pomoc od nějakého majitele verze Trackmania United co později přešel na verzi united forever. Získal jsem originál klíče na přechod, ale pořád se mi nedaří to rozchodit. Není tu někdo takový?
[quote=EditorPO;232522]asi bez mojej ucasti, odisla mi grafika :mad:[/quote]
A neříkala, kdy se vrátí?:) (Ale turnaj zrežírovat můžeš, ne?)
[quote=miCHi;232697]Potřeboval bych pomoc od nějakého majitele verze Trackmania United co později přešel na verzi united forever. Získal jsem originál klíče na přechod, ale pořád se mi nedaří to rozchodit. Není tu někdo takový?[/quote]
Tak to ti neporadím, ale něco bych od tebe chtěl. Sleduju, jak vyvíjíš svůj podpis a tak jsem si říkal, že bys sem mohl hodit nějaký jednoduchý návůdek, jak tyhle cizí znaky spáchat. Ať si trochu rozšíříme obzory ;).
BTW, teda ty máš rank :runaway:thumb.
BTW2: docela jsem si teď oblíbil hlíněné tratě (ve Švýcarsku už vědí;)) a tak jsem taky jednu spáchal. Vizte v příloze. (Já vím, ice, že jsem tě nepotěšil, já už nějakou tu asfaltovou udělám :))
BTW3: jaké máte oblíbené servery a proč?
BTW4: tak jak s tím turnajem dneska? nebo vůbec...
A neříkala, kdy se vrátí?:) (Ale turnaj zrežírovat můžeš, ne?)
[quote=miCHi;232697]Potřeboval bych pomoc od nějakého majitele verze Trackmania United co později přešel na verzi united forever. Získal jsem originál klíče na přechod, ale pořád se mi nedaří to rozchodit. Není tu někdo takový?[/quote]
Tak to ti neporadím, ale něco bych od tebe chtěl. Sleduju, jak vyvíjíš svůj podpis a tak jsem si říkal, že bys sem mohl hodit nějaký jednoduchý návůdek, jak tyhle cizí znaky spáchat. Ať si trochu rozšíříme obzory ;).
BTW, teda ty máš rank :runaway:thumb.
BTW2: docela jsem si teď oblíbil hlíněné tratě (ve Švýcarsku už vědí;)) a tak jsem taky jednu spáchal. Vizte v příloze. (Já vím, ice, že jsem tě nepotěšil, já už nějakou tu asfaltovou udělám :))
BTW3: jaké máte oblíbené servery a proč?
BTW4: tak jak s tím turnajem dneska? nebo vůbec...
Bylo to už i lepší, teď jsem skoro dva dny pořádně nehrál. Navíc nějak špatně se to obnovuje. Jednou za týden a ještě špatně. Je to asi jen tak pro hrubou orientaci.
Na nick nebo podpis, na nick jsem našel takový skvělý generátor na těchto stránkách (http://tm.die-webber.com/tools/KrazyColorsHTML)
Napíšeš jméno, vybereš barvy+jestli chceš přechody mezi nimi a pak dáš gogogo. Nápisem generate ti to náhodně vygeneruje pomocí těch speciálních znaků a pak když si vybereš, dáš select, ono se ti to vloží do toho spodního okýnka, ty to pak už jenom zkopíruješ do profilu ve hře.
tady jsou ještě nějaké speciální znaky, rozsypaný čaj a další (http://tutorials.tm-creative.org/general_formattingtext_special_chart/index.php)
na ten podpis je to stránka (http://en.tm-ladder.com/)
..mapka pěkná, projel jsem si ji i když hlínu taky moc nemusim :)
večer se stavím, i když už bych chtěl na united verzi :-(
Na nick nebo podpis, na nick jsem našel takový skvělý generátor na těchto stránkách (http://tm.die-webber.com/tools/KrazyColorsHTML)
Napíšeš jméno, vybereš barvy+jestli chceš přechody mezi nimi a pak dáš gogogo. Nápisem generate ti to náhodně vygeneruje pomocí těch speciálních znaků a pak když si vybereš, dáš select, ono se ti to vloží do toho spodního okýnka, ty to pak už jenom zkopíruješ do profilu ve hře.
tady jsou ještě nějaké speciální znaky, rozsypaný čaj a další (http://tutorials.tm-creative.org/general_formattingtext_special_chart/index.php)
na ten podpis je to stránka (http://en.tm-ladder.com/)
..mapka pěkná, projel jsem si ji i když hlínu taky moc nemusim :)
večer se stavím, i když už bych chtěl na united verzi :-(
[quote=Deee-aN;232710]A neříkala, kdy se vrátí?:) (Ale turnaj zrežírovat můžeš, ne?)
BTW4: tak jak s tím turnajem dneska? nebo vůbec...[/quote]
Uz mam nahradnu, sice nic moc, ale snad na tom TMNF pofrci :slug. Ak nie, tak samozrejme aspon zrezirujem turnaj. Nie som ten typ, ze bezo mna si ani nevrznete :D
Dnes som teda ready. Turnaj moze byt o 20:00. Mapy nahodim uz o 19:00 v TimeAttack modu, aby ste mohli trenovat.
Edit: Deee-aN, ta trat je fajn :-) mam rad tento druh trati, pripomina mi to stare casy Collina ...
BTW4: tak jak s tím turnajem dneska? nebo vůbec...[/quote]
Uz mam nahradnu, sice nic moc, ale snad na tom TMNF pofrci :slug. Ak nie, tak samozrejme aspon zrezirujem turnaj. Nie som ten typ, ze bezo mna si ani nevrznete :D
Dnes som teda ready. Turnaj moze byt o 20:00. Mapy nahodim uz o 19:00 v TimeAttack modu, aby ste mohli trenovat.
Edit: Deee-aN, ta trat je fajn :-) mam rad tento druh trati, pripomina mi to stare casy Collina ...
Já bych byl pro :thumb. Už jen proto, že teď trávím dost času na Dirty Deeds. Halda "autokrosových" tratí a navíc vizuálně upravených, takže vypadají jako permafrost nebo je okolí travnaté, nebo jsou tratě dlážděné atp. Jezdí se tam rounds, takže chyby se neodpouštějí ;).
Inak na serveri su uz v tejto chvili turnajove trate. Zatial v TimeAttack mode.
Pride vobec niekto?
Edit: Michi uz trenuje !!!
Pride vobec niekto?
Edit: Michi uz trenuje !!!
Takže jsme se opět sešli k neoficiálnímu turnaji SHW. Na úvod je třeba podotknout, že účast se oproti minule prakticky nezměnila. Tady máme na čem zapracovat. :angry
Tratě byly podobného charakteru jako posledně, tedy náročné ale hratelné. Turnaj probíhal podle očekávatelného scénáře: miCHi a karol138 válcovali zbytek startovního pole a ostatní se plácali vzadu. miCHi záhy zvítězil a pak nás otravoval hláškami, že příště bude jezdit pomalu a že se nebude snažit a ... atd. Tvářili jsme se, že mu to věříme. Zanedlouho své druhé místo obhájil karol138 a IMHO proto, že odešel předčasně, zmizel z výsledkové listiny. Škoda!:(
Pak už to měla být selanka a já si měl víceméně formálně dojet pro třetí pozici, když tu náhle "cvakla klika, dvéře letí, maadaf vchází do dveří".... Zbytek je historie. maadaf jen tak mimochodem získal a obhájil dělené 2.a 3.místo (s karolem138) a mě nechali obhájit post za nimi, aby se na to už nemuseli koukat (viz příloha) a mohli si taky konečně zajezdit.
Jen telegraficky - pěkné 4.a 5. místo obsadili EditorPO a Hilow :).
Věřím tomu, že se příště sejdeme ve vyšším počtu a pobavíme se (na můj účet) ještě víc.
V příloze je tabulka výsledků - bohužel bez karola138 :(
Tratě byly podobného charakteru jako posledně, tedy náročné ale hratelné. Turnaj probíhal podle očekávatelného scénáře: miCHi a karol138 válcovali zbytek startovního pole a ostatní se plácali vzadu. miCHi záhy zvítězil a pak nás otravoval hláškami, že příště bude jezdit pomalu a že se nebude snažit a ... atd. Tvářili jsme se, že mu to věříme. Zanedlouho své druhé místo obhájil karol138 a IMHO proto, že odešel předčasně, zmizel z výsledkové listiny. Škoda!:(
Pak už to měla být selanka a já si měl víceméně formálně dojet pro třetí pozici, když tu náhle "cvakla klika, dvéře letí, maadaf vchází do dveří".... Zbytek je historie. maadaf jen tak mimochodem získal a obhájil dělené 2.a 3.místo (s karolem138) a mě nechali obhájit post za nimi, aby se na to už nemuseli koukat (viz příloha) a mohli si taky konečně zajezdit.
Jen telegraficky - pěkné 4.a 5. místo obsadili EditorPO a Hilow :).
Věřím tomu, že se příště sejdeme ve vyšším počtu a pobavíme se (na můj účet) ještě víc.
V příloze je tabulka výsledků - bohužel bez karola138 :(
Sice nevim proc, ale nedari se mi pripojit na SvetHardware.cz, hazi to chybu 10060 a ani se to nezepta na heslo. Jsem s timhle problemem sam?
[quote=EditorPO;232920]A takto sa u nas jazdi "o prsa" :-)[/quote]
Jo, to jsem byl ještě v čele...a pak puknul...:cry:D
Jo, to jsem byl ještě v čele...a pak puknul...:cry:D
Po prvnim miniturnaji nasledoval jeste druhy, dovolim si neskromne vystavit poradi :-) (Konecny screen nemam, jen tento prubezny.)
něco ode mě :-) průbežné pořadí z prvního závodu
@dejvak: takže mám tam schwiss a ne toho smajlika :-/
Bylo to super, těším se na čtvrtek !
@dejvak: takže mám tam schwiss a ne toho smajlika :-/
Bylo to super, těším se na čtvrtek !
[QUOTE=miCHi;232930]něco ode mě :-) průbežné pořadí
@dejvak: takze mam tam schwiss a ne toho smajlika :-/[/QUOTE]
To jsou screeny z doby, kdy to jeste Deee-aNa bavilo :D
nj, swiss, zadnej smajl
Kazdopadne dneska super, skoda ze sem nestihl zacatek prvniho turnaje. Na ten ctvrtek to zkusim nejak posmoulit, abych se mohl zucastnit. Screen z vyhranyho turnaje si dam zaramovat a budu ho jednou ukazovat vnoucatum.:)
@dejvak: takze mam tam schwiss a ne toho smajlika :-/[/QUOTE]
To jsou screeny z doby, kdy to jeste Deee-aNa bavilo :D
nj, swiss, zadnej smajl
Kazdopadne dneska super, skoda ze sem nestihl zacatek prvniho turnaje. Na ten ctvrtek to zkusim nejak posmoulit, abych se mohl zucastnit. Screen z vyhranyho turnaje si dam zaramovat a budu ho jednou ukazovat vnoucatum.:)
Určitě přijď, bude to zajímavejší a bude nás víc. Dneska jsem měl pichlou gumu, takže mi to vůbec nejelo. Musím potrénovat a ve čtvrtek se těším :).
@all: kdyby jste měli v profilu vyplněný nějaký kontakt na sebe (icq,msn,skype..cokoliv), tak by se dalo snadněji upozornit na blížíci se turnaj nebo nějakou událost... aspoň by nás pak snad bylo víc
@all: kdyby jste měli v profilu vyplněný nějaký kontakt na sebe (icq,msn,skype..cokoliv), tak by se dalo snadněji upozornit na blížíci se turnaj nebo nějakou událost... aspoň by nás pak snad bylo víc