Trackmania Forever
[QUOTE=Deee-aN;237351]Ty máš čas koukat do zpětných zrcátek? :notsure:D:D:D
Nevím, jestli to je definitivní. Jen mi včera moc nešlo ježdění, tak jsem si našel jinou zábavu.[/QUOTE]
Teď když tě potkávám jenom na dirty serverech, tak tam na tebe zrcátka nepotřebuju protože jsi vždycky přede mnou a ujíždíš až se za tebou práší :D
Nevím, jestli to je definitivní. Jen mi včera moc nešlo ježdění, tak jsem si našel jinou zábavu.[/QUOTE]
Teď když tě potkávám jenom na dirty serverech, tak tam na tebe zrcátka nepotřebuju protože jsi vždycky přede mnou a ujíždíš až se za tebou práší :D
Prave nezavezne jazdime a co sa stalo bolo a je nas tam viac ako na turnajoch 7 a na maly okamih aj 8 :thumb:thumb:thumb tak podte medzi nas nech nas je viac
Na tom druhom to Deeean pekne zaparkoval:D
Na tom druhom to Deeean pekne zaparkoval:D
Kdo mě ještě neviděl zlatýho? Měl bych vypadat jako v postu 406.... Netušíte, v čem je problém?:notsure
Musis mat kupenu originalku hru a pouzit z nej kod vtedy si mozes davat aj auta ake chces a vidia to vsetci kto nema kupenu TMN tak mozes jazdit na hoci com ale superi ta uvidia vzdy iba ako formulu statu za ktory jazdis.
Díky! Bylo mě vysvětleno i na serveru (nedalo mi to a šel se tam ještě zeptat). Vypadá to, že si koupím hru.:notsure
Ja kupujem urcite, potrebujem to aj pre server a taktiez aby ma bolo vidiet. Zatial pridam len foto ;)
Je to taka homemade drevena stavebica ala Trabi.
Je to taka homemade drevena stavebica ala Trabi.
Jelikož se mi nechce moc piplat se skinama závodniček, tak jsem si jich pár našel, které se mi líbí. Na spodku jsou neony, na jednom skinu jsem si je teda už předělal, ještě je nějak zkusím skloubit s ch závodničkou.
Editore, tvůj skin se mi taky líbí, to jsi udělal sám? Pěkné :thumb
Editore, tvůj skin se mi taky líbí, to jsi udělal sám? Pěkné :thumb
[QUOTE=miCHi;237482]Editore, tvůj skin se mi taky líbí, to jsi udělal sám? Pěkné :thumb[/QUOTE]
Ne ne, to som stiahol z netu. Zatial som nemal cas podrobnejsie sa zaoberat tvorbou skinov. Na druhej strane ma bavi tuning, takze au bude cas, tak bude aj nieco vlastne ;).
Tie tvoje neony su fajn.
Vcera som objednal TMUF za 19,82 € na gorila.sk. Dobra cena.
Ne ne, to som stiahol z netu. Zatial som nemal cas podrobnejsie sa zaoberat tvorbou skinov. Na druhej strane ma bavi tuning, takze au bude cas, tak bude aj nieco vlastne ;).
Tie tvoje neony su fajn.
Vcera som objednal TMUF za 19,82 € na gorila.sk. Dobra cena.
[QUOTE=EditorPO;237531]Vcera som objednal TMUF za 19,82 € na gorila.sk. Dobra cena.[/QUOTE]
Aby to ale nebyla jen ta 6 mesicni verze, radsi se informuj.
Aby to ale nebyla jen ta 6 mesicni verze, radsi se informuj.
[QUOTE=HiLow;237533]Aby to ale nebyla jen ta 6 mesicni verze, radsi se informuj.[/QUOTE]
A jo! To jsou *****!
A jo! To jsou *****!
[QUOTE=HiLow;237533]Aby to ale nebyla jen ta 6 mesicni verze, radsi se informuj.[/QUOTE]
jj, napisal som im mail, nech to upresnia, aj ked na ich stranke je doporucena cena:
z coho sa da usudit, ze je to zlavnena unlimited verzia.
[QUOTE=Deee-aN;237540]A jo! To jsou *****![/QUOTE]
Ja ked idem cez Trackmania.com, tak mi ukaze ine ceny :o
jj, napisal som im mail, nech to upresnia, aj ked na ich stranke je doporucena cena:
z coho sa da usudit, ze je to zlavnena unlimited verzia.
[QUOTE=Deee-aN;237540]A jo! To jsou *****![/QUOTE]
[QUOTE=EditorPO;237547]
[/QUOTE]
Já šel přímo ze hry....
Ono se to vždycky bude chtít radši zeptat [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
BTW, Editore, pokouším se tě dostat mezi přátele a nějak se mi nedaří napsat správně tvoje jméno....:turtle Tvrdí mi to, že neexistuješ....:runaway
[/QUOTE]
Já šel přímo ze hry....
Ono se to vždycky bude chtít radši zeptat [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
BTW, Editore, pokouším se tě dostat mezi přátele a nějak se mi nedaří napsat správně tvoje jméno....:turtle Tvrdí mi to, že neexistuješ....:runaway
Ako to bolo s tym Polivkom? "Slecno, vy verite v Boha ? Ne, neverim, nejsou dukazy. No, ja sem vasi p**u taky nevidel a verim, ze ji mate". :D
Skus vsetko s malym "editorpo". Alebo potom priamo v hre (TAB, klik na mna lavym, pridat).
Skus vsetko s malym "editorpo". Alebo potom priamo v hre (TAB, klik na mna lavym, pridat).
[QUOTE=EditorPO;237576]Alebo potom priamo v hre (TAB, klik na mna lavym, pridat).[/QUOTE]
No vida, taky zajímavé...:thumb
No vida, taky zajímavé...:thumb
Já jsem momentálně na serveru
\\edit: kdo by byl pro nějaký velikonoční turnaj zítra večer? už dlouho nic nebylo :D
\\edit: kdo by byl pro nějaký velikonoční turnaj zítra večer? už dlouho nic nebylo :D
No ak budem budem este vidiet na klavesnicu :D:D:D tak pridem aj ja aj kedje pravda ze po vcerajsom gulasi:mistake to dnes nebude(duuufam:notsure) az take zle:D
Byl bych pro dát dva z asfaltů, které jsme už jeli, dva známé dirty a jednu novou podle výběru Editora.
[QUOTE=Salamander;238855]Zdravim, planuje se teda na dnese neco ? :)[/QUOTE]
Jak psali ostatní nade mnou pár lidí by se mělo sejít, akorát se nějak zapomnělo kdy. Já jsem už teď doma a viděl bych to tak o půl deváté. Co ostatní?
//edit: klidně i dřív
Jak psali ostatní nade mnou pár lidí by se mělo sejít, akorát se nějak zapomnělo kdy. Já jsem už teď doma a viděl bych to tak o půl deváté. Co ostatní?
//edit: klidně i dřív
[QUOTE=ice_d;238872]osma spatnej cas sorry :)[/QUOTE]
v kolik teda? vypadá to že to bude pozdějc protože tu není admin
v kolik teda? vypadá to že to bude pozdějc protože tu není admin
Super jsem si zajezdil, ucast zacina byt taky pekna, bohuzel jsem musel predcasne odstoupit, kvuli defektu na vozidle. :D
Ice škoda že jsi nepřišel, účast byla hojná a hlavně k nám zavítal LoGi. Trochu jsme pojezdili a pokecali :D:D
Komentář ať udělá někdo (deee-an) jako obvykle ;)
Tady je mých pár screenů.
\\edit: příště bychom mohli zase udělat nějaky asfalt po delší době :)
Komentář ať udělá někdo (deee-an) jako obvykle ;)
Tady je mých pár screenů.
\\edit: příště bychom mohli zase udělat nějaky asfalt po delší době :)
jj, omluvam sa, ze som nestihol pripravit mix trati, proste dnes nestiham
slubujem, ze najblizsie to bude OK ;)
slubujem, ze najblizsie to bude OK ;)
Já shrnu v kostce průběh dnešního prvního turnaje (pak jsem musel jít:cry). Po poněkud pomalejším rozjezdu - příště prostě stanovíme smluvený čas a bude - jsme měli IMHO zatím nejlepší turnaj. Přišlo několik nových tváří: GinGer a GENTLEMAN (sry, jestli jsem na někoho zapomněl) a nečekaně jedna staronová, LoGi. K němu není IMHO potřeba nic dodávat a Gin s GENTLEMANem - no, kdo tam byl, viděl. Prostě super. Na tomhle turnaji nás sice nebylo moc, ale kvalita byla bez legrace vysoká (a to opět bohužel nedorazil ICE). Projevilo se to na vyrovnanosti a napínavosti. Pořadí prvního turnaje je na screenu 3 od miCHiho.
Všichni jezdili skvěle a až nás tam bude ještě víc, mohli bychom mít supr obsazené turnaje. Díky moc všem za účast a příště vemte i děti...;):D
Všichni jezdili skvěle a až nás tam bude ještě víc, mohli bychom mít supr obsazené turnaje. Díky moc všem za účast a příště vemte i děti...;):D