Western Digital 640GB 6400AAKS
Prosim vlastniky techto disku aby v pripade mereni udavali nasledujici informace:
Presne modelove oznaceni
Verze FW
Datum vyroby
Zeme vyroby
Presne modelove oznaceni
Verze FW
Datum vyroby
Zeme vyroby
Takze na potreti::)
Takze muj:
model : WDC WD6400AAKS-75A7B0
FW: 01.03B01
Datum a zemi vyroby nevim, je zakuchan hluboko v mediacentru.
Kupoval jsem ho v puli cervence 2008.
Je povesen na gume z teplaku. Ted je to asi nejhlucnejsi komponenta pocitace.
I tak ho povazuju za velmi tichy. ALE neni neslysny.
Zapnul jem AAM a seek uz slyset neni.
Takze muj:
model : WDC WD6400AAKS-75A7B0
FW: 01.03B01
Datum a zemi vyroby nevim, je zakuchan hluboko v mediacentru.
Kupoval jsem ho v puli cervence 2008.
Je povesen na gume z teplaku. Ted je to asi nejhlucnejsi komponenta pocitace.
I tak ho povazuju za velmi tichy. ALE neni neslysny.
Zapnul jem AAM a seek uz slyset neni.
Presne modelove oznaceni: WD6400AAKS-22A7B0
Verze FW: 01.03B01
Datum vyroby: 02-Jun-2008
Zeme vyroby: Thajsko
Hlucnost nedokazu posoudit, neb jsou spolu s nim starsi WD, ktere nejsou ani AA. Myslim, ze pri beznem provozu tak hlucny, aby ostatni prehlucil, neni.. pri testovani v HDTach je seek docela slyset..
(snad je to spravny obrazek, protoze HDTach ukazuje jen velikost a v pocitaci mam jak AAKS, tak AALS..)
EDIT: diky
Verze FW: 01.03B01
Datum vyroby: 02-Jun-2008
Zeme vyroby: Thajsko
Hlucnost nedokazu posoudit, neb jsou spolu s nim starsi WD, ktere nejsou ani AA. Myslim, ze pri beznem provozu tak hlucny, aby ostatni prehlucil, neni.. pri testovani v HDTach je seek docela slyset..
(snad je to spravny obrazek, protoze HDTach ukazuje jen velikost a v pocitaci mam jak AAKS, tak AALS..)
EDIT: diky
[QUOTE=Gouranga;221621]
Verze FW: staci rict, kde najdu a hned dodam
[/QUOTE]
Speedfan. Myslim ze je to treti zalozka
Verze FW: staci rict, kde najdu a hned dodam
[/QUOTE]
Speedfan. Myslim ze je to treti zalozka
Model: WD6400AAKS-00H2B0
FW: 07.04C07
Vyroben: 25-Jan-2009, Malaysia
subjektivní dojmy: přechod z Samsungu HD322HJ byl celkem zklamáním, Samsung je tišší a třeba co se startu Windows týče i rychlejší. Po všem tom hypu kolem 6400AAKS jsem prostě čekal víc. Jinak není to špatný disk, reálný výkon je slušný a hlučnost snad taky ledaskoho neurazí. Při seeku cvrlikání vnímám na metr i v ne úplně tichém prostředí, podle dnešních standardů ho zařadím mezi - po stránce zvukového projevu - průměrné disky.
Podle HD Tune následovně:
FW: 07.04C07
Vyroben: 25-Jan-2009, Malaysia
subjektivní dojmy: přechod z Samsungu HD322HJ byl celkem zklamáním, Samsung je tišší a třeba co se startu Windows týče i rychlejší. Po všem tom hypu kolem 6400AAKS jsem prostě čekal víc. Jinak není to špatný disk, reálný výkon je slušný a hlučnost snad taky ledaskoho neurazí. Při seeku cvrlikání vnímám na metr i v ne úplně tichém prostředí, podle dnešních standardů ho zařadím mezi - po stránce zvukového projevu - průměrné disky.
Podle HD Tune následovně: